reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej mamuśki :tak:

Normalnie jak mój mąż ma wolne to nie mam jak dopchać się do kompa :wściekła/y:
Teraz poszedł pograć w nogę więc w końcu mogłam Was poczytać.
Muszę powiedzieć że moje dziecko coraz bardziej przekonuje się do nowości. Rewelacji nadal nie ma, ale przynajmniej większość ląduje w brzuszku a nie na brzuszku :tak::-D
Dzisiaj mój tata ma 50 urodziny więc idziemy z życzeniami, a imprezka będzie w piątek :tak: Tyle że my długo na niej nie zabawimy bo nie mamy gdzie zostawić dziecia. Choćby nie wiem co, z teściową go nie zostawię :cool2:

Mamuski my już po spacerku i buszowaniu w ciucholandzie...kurcze fajne bluzeczki było,ale biorąc pod uwageilośc tych które ostatnio przysłała mi mama...i minie mojego misia zrezygnowałam....ale upatrzyłam fajna spódnice ...jutro tam róce:p hahah

POZA TYM POSIEDZIELISMY Z MALUTKA NA TRAWCE TAKI MINI PIKNIK.....rozłożylismy kocyk....i jazda....haaha bez skojarzen oczywiscie.... wrzóce pozniej wiadomo co i wiadomo gdzie...:p

Kokusia
mężowy rewelacyjny.....ach gdyby tak wszyscy klienci kupowali:p hahaha to pani by była mega bogata:p haahah Kokusia wskakuj w stringi i mężowgo na promocje zaciągnij:p hahahh

Madziu ty kombinatorko kochana.....a uśmiechy to mamy od ucha do ucha obie;*

reklama
Do góry