reklama
przepis super! jutro zrobimy i powiemy jak wyszły. mamusia - jak mężuś głodny niech wpada. dzis mam spagetti. ambitnie;-)
kaja - urzekł mnie twój avatar.
villemo - fajny prezent. Ja jedyneco dostałam od mojego to 2 bilety tramwajowe bo akurat mu zostałay. Porażka poprostu. Nawet na okoliczności różnorakie nie dostaję prezentów.:--( Jak dwa dni przed świetem mamy powiedziałam publicznie, że zbliża się i spodziewam się czegoś fajnego to dostałam....... zyczenia smsem.
Ja już ławę skończyłam, dochodzi. Dziećśpi w końcu, gotować za wiele nie muszę i tak sobie siedzę sama i tu zaglądnęłam także.
villemo - fajny prezent. Ja jedyneco dostałam od mojego to 2 bilety tramwajowe bo akurat mu zostałay. Porażka poprostu. Nawet na okoliczności różnorakie nie dostaję prezentów.:--( Jak dwa dni przed świetem mamy powiedziałam publicznie, że zbliża się i spodziewam się czegoś fajnego to dostałam....... zyczenia smsem.
Ja już ławę skończyłam, dochodzi. Dziećśpi w końcu, gotować za wiele nie muszę i tak sobie siedzę sama i tu zaglądnęłam także.
Cześć dziewczątka moje kochane ! W ogóle jestem poza tematem bo mnie nie było od środy! Siedzieliśmy sobie z Zuzą u jej prababci Ale teraz już jesteśmy spowrotem Nie będę nadrabiać bo by mi dnia nie starczyło a może i nawet tygodnia
Madzienko skąd masz takie ładne rameczki do zdjęć?????
no w końcu moja synowa zawitała:-)bo Wiktorek juz tak sie stęsknił;-)
oj ja cie rozumiem , pisalam jakis czas temu jak zalalam sasieadke z dolu bo mi rura w lazience poszla i wody w calym mieszkaniu po kostki mialam
mnie ta potrawka chinska zaciekawila mozna o przepisik prosic;-);-)
a my znow po spacerku i wizycie w kolejnych 2 sklepach meblpwych uffffffffffff teraz moje kochanie ma 2 tygodnie urlopu wiec jestem mega szczesliwa
Madzia oj to czekaja cie teraz promocje w nowym centrum handlowym hihih biedny malzonek
juz biegnę na kulinarny, i napisze co wiem, a o reszte muszę mężulka zapytać;-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
mężuś dziękuje za zaproszenie, ale on marzy o tych naleśnikach, wiec jutro będzie miał, zrobię muprzepis super! jutro zrobimy i powiemy jak wyszły. mamusia - jak mężuś głodny niech wpada. dzis mam spagetti. ambitnie;-)
mamusia2008
mamusia Karolinki
a gdzie podziewa się dunia
blizniaki2000
Fanka BB :)
Bliźniaki fajnie, że udało się naprawić auto.
Udało się, ale nawet nie chcę myśleć ile to kasy pociągnęło, długi bedziemy chyba spłacać do końca życia, a nasze pieprzone pzu ciągle się miga, na arzie się odwołujemy od ich decyzji, a jak nie to zostaje nam jeszcze sąd, wiec zobaczymy jak to będzie.
Kaja, super avatarek, pasuje do Ciebie:-).
Cyprysiowa, żyjesz po tym dentyście?
mężuś dziękuje za zaproszenie, ale on marzy o tych naleśnikach, wiec jutro będzie miał, zrobię mu
A już ja chcialam zaprosic ale dopiero w srode
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
to do soboty nie wytrzymają;-)mężuś dziękuje za zaproszenie, ale on marzy o tych naleśnikach, wiec jutro będzie miał, zrobię mu
Kana ja akurat mam męża lubiącego robic zakupy i wyhaczac promocje;-):-)Kokusia mężowy rewelacyjny.....ach gdyby tak wszyscy klienci kupowali hahaha to pani by była mega bogata haahah Kokusia wskakuj w stringi i mężowgo na promocje zaciągnij ha
Kochana jak mu pokazałam przepis to ślinotoku dostał. Tylko kazał się Ciebie zapytac czy ten czerwony barszcz to robisz na ostro bo taki uwielbia;-)powiedz Marcinowi ze w sobotę będzie miał szanse zjeść nalesniczki
Villemo gratuluje prezencikuMuszę się wam pochwalić, mój kochany mąż kupił mi laptopa i to wasza zasługa ...bo odkąd dostałam nagane za brak udziału na bb przesiaduje wieczorem przy komputerze i mąż nie może dostać sie do kompa
huraaaaa
A no i kaja mi też się podoba Twój avatarek
mamusia2008
mamusia Karolinki
nie wiem czy dla niego będzie ostry, jak nie będzie to niech dosypie sobie pieprzu lub paprykito do soboty nie wytrzymają;-)
Kana ja akurat mam męża lubiącego robic zakupy i wyhaczac promocje;-):-)
Kochana jak mu pokazałam przepis to ślinotoku dostał. Tylko kazał się Ciebie zapytac czy ten czerwony barszcz to robisz na ostro bo taki uwielbia;-)
Villemo gratuluje prezenciku
A no i kaja mi też się podoba Twój avatarek
reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
zyje zyje ale ni mam nastroju :-( Napisze na intymnym ...