reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć :-)

No nareszcie już po długim weekendzie :zawstydzona/y:, aż mi głupio, że tak długo mnie z Wami nie było, ale myślę, że teraz uda mi się tu bywać częściej, no przynajmniej w tygodniu :tak:, zmykam zobaczyć co i ile naprodukowałyście pod moją nieobecność :-p:-D:-D:-D

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów :tak:

Hejka Pati po obiadku dzis pierwszy raz gluten jej dałam czyli manny troche i czekam co bedzie:szok:
a ja leciutko kalafiorek i ziedmniaczki bo musze wreszcie gabaryty zmniejszyc
suknia na slub wciaz nie kupiona a na chrzciny znalazłam spodnice ale wszystko nie tak, do bani i wogole bleee :no::crazy:

Witajcie
U nas nocki juz lepsze od kiedy małego lżej ubieram.
Pogoda taka sobie, numor tez. Mału robi sobie drzemkę a ja jem śniadanie dopiero.

Kaja trzymam kciuki zebyscie się szybciutko uporali z tymi papierami.
Ola gratulację dla siostry.
Bliźniaki miłego dnia w parcy.

Sto latek dla Bartusia i Karolinki.
juz jestesmy,spotkanko z babka z banku o godz 13,wyszlismy o 13.15:-D:-D
Babka zawiedziona bo zadnych dodatkowych opcji ubezpieczeniowo-emerytowo-oszczednosciowych nam nie wcisnela,juz napewno wiadomo, ze woli jak amo sam zalatwia sprawy swojej firmy,bo mu wszystko sprzeda..:-D:-Dmoze juz i spodnie ubezpieczyl:confused2::-D:-D:-D...Mala zostala z wujkiem,swoim chrzestnym,jak wrocilismy to chyba od bardzo dawna nie widzialam jej tak rozbawionej:-)

Kajaczku no to musisz częściej maluchną z wujaszkiem zostawiać...

Mopku kochana głowka do góry....na bank cos znajdziejsz takiego,ze szał bambino :)

A my zaraz chyba uciekamy na spacerek :0 tak ładnie śłoneczko świeci,ze szkoda tracic czasu :) buziackzi do pozniej;*

No i otworzyli u nas nowy ciucholand i mamusia idzie pobuszować....a nóz cosik szałowego sie znajdzie:p hahaha

ponawiam prośbe podrzuccie mi jakis fajny przepis albo pomysł!!!!

Madzienka, nie wiem, czy lubicie szpinak, ale mój G robi pyszne naleśniki ze szpinakiem i kurczaczkiem z zapiekanym serkiem`:-) Pycha...

nie wiem co dokładnie byś chciala Madzieńka, ale znam dwa takie fajne: mięsko mielone zrobione z warzywkami, i tak fajnie wzdłuż talerza sie układa z kaszą i surówka:marchewka z jabłkiem, drugi taka potrawka chińska curry ze schabem i warzywami podaje sie z ryżem, albo tzw, stir fry, coś jak chiński nudells np. z krewetkami, warzywami, jak nie lubicie krewetek może byc np. kurczaczek albo kaczka tez super smakuje, albo kurczak słodko-kwaśny z ryżem, to zależy od waszego gustu, jeśli coś z tego Cię interesuje to daj znac wyśle Ci przepis na priva chyba ze na kulinarny,
o nudelsa musze zapytać męza bo on jest w tym specjalisty, robi te zsuper muszle w bialym winie jakbyś chciała tak elegancko z przystawką ewentualnie brie panierowany, ale to tez musze go zapytać, tylko, że dam radę napisac dziś wieczorkiem dopiero, może być?

Ale mi smaku narobiłaś, Mmm, krewetki...pyszności.

oo matko...wstawiłam pranie i poszłam na spcer..wracam a tu od 3 pietra do parteru woda..wąż mi pękł :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(ile sprzątania...oby tylko sąsiadów nie zalało:no:

O rany, no mam nadzieję, że sąsiadów ominęło...

Hejka Pati po obiadku dzis pierwszy raz gluten jej dałam czyli manny troche i czekam co bedzie:szok:
a ja leciutko kalafiorek i ziedmniaczki bo musze wreszcie gabaryty zmniejszyc
suknia na slub wciaz nie kupiona a na chrzciny znalazłam spodnice ale wszystko nie tak, do bani i wogole bleee :no::crazy:

Mopeczku kochany, na pewno coś znajdziesz. Ja też się wkurzam, jak muszę sobie kupić spodnie. Za to buty uwielbiam kupować :tak:

A mój Młody przed chwilą zrobił mi taką awanturę, że ho ho. Myślałam, ze glodny i na siłę mu zupkę wciskałam, a on ryk i koniec. Okazało się w końcu, że chciał się przytulić do cycusia i zasnąć. To dziwne, bo trzy godziny temu wstał, a on z tych, co nie lubią spać w dzień....

reklama
Do góry