reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam!!!
ostatnio coś nie mam czasu na bb miałam teraz popołudniowe zmiany a wiecie jeszcze oboiązki nie czytam bo sporo do nadrobienia
kurcze nasz Jarek zrobił się okropny budzi się w nocy co chwila,całymi dniami marudzi a my już nie mamy siły :-( buuuuuuuuu
położna powiedziała mi że mam się nie przejmować bo on teraz protestuje że mamusi nie ma i mało mu czasu poświęca i ż to powinno minąć tylko kiedy jak ja nawet nie mam siły pracować a już wogóle być mamą i żoną!!!

reklama
Witajcie Mamusie;-)
U nas dzisiaj pogoda nawet w miarę względna w porównaniu do paru ostatnich dni. Może w końcu wybierzemy się na jakiś spacer :tak:

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę tego spania Waszych maluszków. Mój Filip obudził się dziś o 3.40 i w sumie coś tam drzemał do 7, ale co chwilę się budził i musiałam kursować między jego łóżkiem, a swoim, więc specjalnie wyspana nie jestem :no: Zwykle śpi ładnie, ale bywają też ciężkie noce, niestety mowy o spaniu do 9 czy 10 jednym ciągiem przez całą noc nie ma. Cóż ... muszę z tym pogodzić.

Zozakoza a może małemu ząbki wychodzą. Dlatego zrobił się taki marudny i budzi się w nocy. Albo rzeczywiście po prostu tęskni za Toba. U mnie też ostatnio ciężkie dni, Filip marudny i nie chce sam się sobą zająć, no ale ja nie pracuję, więc jest mi pewnie o wiele lżej niż Tobie. Na pewno to wszystko kwestia czasu. W końcu kiedyś musi być lepiej :tak:

Helo

U mnie też brak czasa :-(. Niuniowi idzie czwarty ząbek :szok:, biedactwo jest straśnie niestabilny:-(, ale naszczęście w nocy śpi od 19/20 do 5/6, ale w dzień to już różnie , dzisiaj np śpi od 11 i jeszcze się nie budzi:szok:.
Nie mam czasu do was zaglądać a widzę że nowe mamuśki dołączyły

papatki:-)

Witajcie Kochane, ja tylko na chwileczke bo zaraz idziemy do znajomych...jak nasza spiąca królewna obudzi sie:-D:-D:-D

U nas dzionek przepiekny, sloneczko i cieplutko tylko jakiś mega wiatr ale na szczescie cieply!!!!
Mam nadzieje ze zadnej burzy nam nie przywieje...

Puchy dzisiaj, wszystkie mamusie gdzies wybyły...Kana i Mamusia nie zajrzały:sorry:jeszcze???

Tygrysku słyszałam twoja pobudkę ale dzisiaj w planach byl jeszcze obiadek u rodzicow, wec nie zdążylam sie zameldować:eek::eek::eek:

Mamusia na wtorek zapowiadaja burze:confused2::confused2::confused2::confused2:wiec moze zamiast Vanilli (jesli oczywiscie bedzie padalo)spotkamy sie w plazie???I tak kolo 17 zeby moj meżulek zdążyl.....:tak::tak::tak:

Ola, my i w Krynicy byliśmy i w Trójmieście, super, do Trójmiasta jeździliśmy co roku, bo tam zawsze coś się działo, bo to i plaża, spokojne okolice, i miasto duże zarazem, ale chyba się nieco postarzeliśmy:-Di rok temu wybraliśmy Międzyzdroje, nieco spokojniej i otwarte morze, troche wietrzniej przez to, ale tez było super, i trafiliśmy na Galę Gwiazd przy okazji to było troche atrakcji,
a Trójmiasto, o kurcze, musisz mieć ze 3 tygodnie, żeby zdażyć wszystko zwiedzić:tak:tyle tego jest, najlepiej to w czasie Jarmarku, bo wtedy sporo na starowce się dzieje, Westerplatte warto zobaczyć, w Brzeźnie kiedyś koncerty były co Weekend ale nie wiem jak jest teraz, deptak i plaża na Zaspie zawsze nasza ulubiona, no i ta dzielnica jakaś sentymentalna,W Gdyni oczywiście port, oceanarium, aaaa....przy okazji zoo, koniecznie zahacz o Park Oliwski, uwielbiam, przepięknie tam jest, obiecałam sobie, że Wiktorka kiedy

Beciaczku ale się rozmarzyłam...ja kocham Trójmiasto i mam nadzieje ze nasz wrzesniowy wyjazd wypali i spotkam sie z YOKĄ:tak::tak::-D:-D:-D
Tygrysku namysliłaś się jedziesz z nami???

A jarmark ja uwielbiam, ale z Jula go sobie nie wyobrażam...ja potrafie tam caly dzien spędzić, wiec w tym roku planujemy wycieczkę we wrześniu:zawstydzona/y:

Dobra zmykam, bo sama ze soba gadam:-p:-p:-p:-p.....a rzadko mi sie to na bb zdarza wiec moze powinnam wykorzystac ta chwilę i jakimś monologiem Was zasypać:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie Kochane, ja tylko na chwileczke bo zaraz idziemy do znajomych...jak nasza spiąca królewna obudzi sie:-D:-D:-D

U nas dzionek przepiekny, sloneczko i cieplutko tylko jakiś mega wiatr ale na szczescie cieply!!!!
Mam nadzieje ze zadnej burzy nam nie przywieje...

Puchy dzisiaj, wszystkie mamusie gdzies wybyły...Kana i Mamusia nie zajrzały:sorry:jeszcze???

Tygrysku słyszałam twoja pobudkę ale dzisiaj w planach byl jeszcze obiadek u rodzicow, wec nie zdążylam sie zameldować:eek::eek::eek:

Mamusia na wtorek zapowiadaja burze:confused2::confused2::confused2::confused2:wiec moze zamiast Vanilli (jesli oczywiscie bedzie padalo)spotkamy sie w plazie???I tak kolo 17 zeby moj meżulek zdążyl.....:tak::tak::tak:

Beciaczku ale się rozmarzyłam...ja kocham Trójmiasto i mam nadzieje ze nasz wrzesniowy wyjazd wypali i spotkam sie z YOKĄ:tak::tak::-D:-D:-D
Tygrysku namysliłaś się jedziesz z nami???

A jarmark ja uwielbiam, ale z Jula go sobie nie wyobrażam...ja potrafie tam caly dzien spędzić, wiec w tym roku planujemy wycieczkę we wrześniu:zawstydzona/y:

Dobra zmykam, bo sama ze soba gadam:-p:-p:-p:-p.....a rzadko mi sie to na bb zdarza wiec moze powinnam wykorzystac ta chwilę i jakimś monologiem Was zasypać:-D:-D:-D:-D:-D:-D
niema problemu, madzienka, mozemy sie spotkac i w plazie o 17, tak?

no ja tez znow na pustki trafiam, kiedy my sie wszystkie spikniemy w jednym momencie?
u nas taka dziwna pogoda, raz deszcz, raz słońce, więc dzień lenia w domku mamy, ja może na chwilkę do koleżanki wyskocze, bo Wikuś to chyba będzie wtedy spał.

witam sie popoludniwo kochane
nie miałam czasu rano do was zajrzeć, bo wstaliśmy o 8.00, potem do kościołka, jakieś zakupki, no i się uczyłam, a teraz mam chwile czasu,wiec sie melduje
wczoraj bylismy na grilu u kokusi, wiec sobota udana, a teraz ide jeszcze troszkie sie pouczyc
milej niedzieli dziewczynki

reklama
Do góry