UUUU...cieniutko tu ostatnio, dzień dobry tak w ogóle, usłyszałam Tygryska to zaraz przybiegłam
ale wołaj głośniej Tygrysku, może zwołasz w końcu wszystkie mamuśki,
cóż ja napisać chciałam?udanych weekendowych imprez dziewczyny
Ola, my i w Krynicy byliśmy i w Trójmieście, super, do Trójmiasta jeździliśmy co roku, bo tam zawsze coś się działo, bo to i plaża, spokojne okolice, i miasto duże zarazem, ale chyba się nieco postarzeliśmy
i rok temu wybraliśmy Międzyzdroje, nieco spokojniej i otwarte morze, troche wietrzniej przez to, ale tez było super, i trafiliśmy na Galę Gwiazd przy okazji to było troche atrakcji,
a Trójmiasto, o kurcze, musisz mieć ze 3 tygodnie, żeby zdażyć wszystko zwiedzić
tyle tego jest, najlepiej to w czasie Jarmarku, bo wtedy sporo na starowce się dzieje, Westerplatte warto zobaczyć, w Brzeźnie kiedyś koncerty były co Weekend ale nie wiem jak jest teraz, deptak i plaża na Zaspie zawsze nasza ulubiona, no i ta dzielnica jakaś sentymentalna,W Gdyni oczywiście port, oceanarium, aaaa....przy okazji zoo, koniecznie zahacz o Park Oliwski, uwielbiam, przepięknie tam jest, obiecałam sobie, że Wiktorka kiedy