reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrysku, wiadomo mamina kuchna najlepsza, to jak miało nie smakować:-). Miłej niuedzielnej zabawy w domku

U nas pogoda tez do niczego, ale jedziemy autem i tam tez bedziemy pod dachem, a przynajmniej dzień nam szybciej zleci

reklama
Witajcie mamuśki.

Yoka super że się odezwałaś:tak: Oliwka jest śliczniutka normalnie nie mogłam się na nią napatrzec na NK. No i z Ciebie jaka laska. Tylko pozazdrościc.
Madzienka sukienusie śliczniutkie:-)
Kana miłego świętowania:-).
Blizniaki udanego wypadu do kina:-)

My wczoraj korzystając z pogody urządziłyśmy sobie z Mamusią grilla:tak:a dzisiaj mam znowu gości więc zmykam powoli szykowac obiadek

Miłego dnia mamuśki:tak:;-):-)

UUUU...cieniutko tu ostatnio, dzień dobry tak w ogóle, usłyszałam Tygryska to zaraz przybiegłam:-Dale wołaj głośniej Tygrysku, może zwołasz w końcu wszystkie mamuśki,
cóż ja napisać chciałam?udanych weekendowych imprez dziewczyny

Ola, my i w Krynicy byliśmy i w Trójmieście, super, do Trójmiasta jeździliśmy co roku, bo tam zawsze coś się działo, bo to i plaża, spokojne okolice, i miasto duże zarazem, ale chyba się nieco postarzeliśmy:-Di rok temu wybraliśmy Międzyzdroje, nieco spokojniej i otwarte morze, troche wietrzniej przez to, ale tez było super, i trafiliśmy na Galę Gwiazd przy okazji to było troche atrakcji,
a Trójmiasto, o kurcze, musisz mieć ze 3 tygodnie, żeby zdażyć wszystko zwiedzić:tak:tyle tego jest, najlepiej to w czasie Jarmarku, bo wtedy sporo na starowce się dzieje, Westerplatte warto zobaczyć, w Brzeźnie kiedyś koncerty były co Weekend ale nie wiem jak jest teraz, deptak i plaża na Zaspie zawsze nasza ulubiona, no i ta dzielnica jakaś sentymentalna,W Gdyni oczywiście port, oceanarium, aaaa....przy okazji zoo, koniecznie zahacz o Park Oliwski, uwielbiam, przepięknie tam jest, obiecałam sobie, że Wiktorka kiedy

Yokusia - ale super, że jesteś!!! Brakowało tu Ciebie!

Ja dzisiaj mega niewyspana, bo starsze dziecię zrobiło awanturę o 1 w nocy, a młodsze budziło się co chwila :baffled: Ale już po kawce, mam nadzieję, że jakoś będę egzystować :-)​

cos mi sie stalo z komp, zwariowal, chcialam polski znak i mi post wyskoczyl sam, wiec sorki bedzie bez pl znakow, bo musze go chyba zresetowac...co to ja pisalam Park Oliwski, i przepiekna katedra Oliwska, z mega organami:tak:
a w Sopocie byli

smy w Operze lesnej i oczywiscie na deptaku, a reszta to moze Yoka niech napisze, bo ja wszedzie nie byam, moze cos pominelam, wiecie co musze komp wylaczyc oszalal normalnie, nie wiem co sie dzieje

My dopiero wstalismy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale sie wyspalam od wczoraj od 22 do teraz a moj synek to juz spal od 20.
Potrzeba mi bylo chyba snu ostatnio nie moglam usnac za zadne skarby.:-(
Moj mezulek mi kawe przyniusl i czasteczko do lozka, :-)ja wstalam z lozka teraz maly jeszcze chrapie, a tu dom wysprzatany poscierane kurze, podloga lsni obiadek juz nastawiony i sie gotuje :szok: moj juz od 8 urzedowal w kuchni :-D
wczoraj to dopiero poznym wieczorkiem mialam czas na bb ale nikogo nie bylo

:-D maly po tej kaszce ryzowej spal od 20 do teraz 10 rano dalam cycusia i znow zasnol nawet oczek nie otworzyl na dobre :szok::szok: :szok:

Witajcie kobietki:-)
ja ma chwilkę wolnego, więc może uda mi się napisać więcej niż 2 zdania.
Czas mi ucieka, że szkoda gadać, zaczynam tracić już rachubę jaki dzień jest. Iggi chce, żeby ciągle dotrzymywać mu towarzystwa, a do tego pogoda jest beznadziejna, więc same wiecie.

Miłej niedzieli życzę.

reklama
Do góry