reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

CZEŚĆ MOJE KOBITY KOCHANE !!!:-):-):-):-):-):-)

Wiem....wiem.... na pewno oberwie mi się za to że tak Was zaniedbuję,ale uwierzcie mi że ciężko wygospodarować czas na kompa a jak już mi się uda to jak na złość młoda się głośno skarży:p
U mnie powoli do przodu...choć nocki nadal beznadziejne :-( ale pomimo że czasami po ciężkiej nocce chodzę na rzęsach to już nawet o tym nie myślę bo i tak nic na to nie poradzę...
Oliwka rośnie jak na drożdżach...duża z niej dziewucha...każdy kto mnie spotyka mówi że wygląda jakby miała roczek hihi....ale ja się nie przejmuję bo najważniejsze że zdrowiutka i pogodna...martwi mnie jednak że pomimo że skończyła już pół roku to nadal nie potrafi się przekręcać z brzuszka na plecki i na odwrót ale mam nadzieję że przyjdzie na to odpowiedni czas...
Jeśli chodzi o mnie to zdecydowałam się na urlop wychowawczy...co prawda troszkę z przymusu ponieważ pomimo że Gdynia to rozwijające się miasto to jest tylko jeden żłobek w którym na miejsce czeka się ok 1,5 roku...
Dziękuję Wam za komentarze na NK...pomimo że rzadko jestem na BB to przynajmniej tam Was podglądam :-)
Niestety nie jestem w stanie nadrobić Was co mnie troszkę smuci bo nawet nie wiem co u Was :-( ale mam nadzieję że dzieciaczki zdrowo się chowaja i są szczęśliwe :happy: a problemy jakie niektóre z Was miały odeszły już w zapomnienie :tak:

Sciskam Was wszystkie razem i każdą z osobna i ślę milion buziaczków
3majcie sie dziołchy :-):-):-)

hej, ale trafiłaś kobitko na pustki, ja sama w szoku jestem, co się dziś dzieje, no ale przeciez weekend, kazdy pewnie na wypadzie,
no więc pozdrawiam od nas wszystkich, tych nieobecnych też, a dziewczynki niech żałują, ze ich nie ma:-pzdrówka dla Oliwki
Witajcie w sobotnie popoludnie...cos pustawa tutaj, nawet do nadrobienia mialam niewiele:-p:-p:-p:-p

U nas dzionek prawie zlecial...bylismy na zakupach, kupilam wkoncu folie przeciwdeszczowa, bo patrzac za okno to strach wychodzic bez parasola i folii:eek::eek::eek::eek::eek:ciekawe czy bedzie pasowala???:sorry::sorry::sorry:

Później odwiedzilismy moich tesciow, bo w srode leca na urlop i chcieli nacieszyc sie wnuczka...zjedlismy obiadek i jestesmy....

A jutro w planach mamy odwiedziny u naszych znajomych ktorzy oczekuja malej Neli...jeszcze dwa tygodnie i będzie ich wiecej:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Aaaa i jeszcze pochwale sie Wam ze kupilam Julci dwie suknie:-D:-D:-D:-Djuz nie moge doczekac sie kiedy ją w nie ubiorę...

YOKA Asieńko witaj!!!!!Wybaczam że tak rzadko zagladasz ale pamietaj ze jesli uda nam sie wypad do trojmiasta to musimy sie koniecznie spotkac:tak::tak::tak:, zgadzasz sie???buziaczki dla Ciebie i pięknej Oliweczki:-):-):-)

I oczywiscie mega buziak dla dzisiaj świętujących!!!!!

Madziu, piękne te sukieneczki

reklama
Pustki pustki,aż piszczy:p haahah mamuśki na wypady sobotnie pojechały,albo się godzą z mężulkami :p haahha my jutro jedziemy do mojej babci na 50-lecie ślubu..tak więc jutro mnie nie będzie....jakby ktoś sie martwił:p hahha ( troszke sobie dodałam...tylko troszkę:p)

Buziackzi kochane...udanego weekendu:*:-)

ja juz powrocilam :-D:-D:-D:-D bo moje dziecko musowo musi isc spac po 20:-D:-D:-D

dzis wprowadzilismy nowosc kaszka ryzowa ale malemu smakowalooo zrobilam gesciejsza i dalam mu lyzeczka ale mial bananka na ustach i wogole po tej kaszce jakos tak sie chichral... ciekawe czego oni tam dosypali:zawstydzona/y::-D:-D

Pustki pustki,aż piszczy:p haahah mamuśki na wypady sobotnie pojechały,albo się godzą z mężulkami :p haahha my jutro jedziemy do mojej babci na 50-lecie ślubu..tak więc jutro mnie nie będzie....jakby ktoś sie martwił:p hahha ( troszke sobie dodałam...tylko troszkę:p)

Buziackzi kochane...udanego weekendu:*:-)

no wlasnie widze ze nie ma produkcji zza duzej :zawstydzona/y::zawstydzona/y: po weekendzie sie poprawi

a gdzie moja K.A.J.A:-:)-:)-(

Dzień dobry:-) Normalnie nie wierzę mam za oknem słoneczko:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Gorące buziaczki dla Majki, Victorii i Zuzi:-)

My z Mariczką moja niewdzięczna równeiż zyczymy wszystkim solenizantkom: Majeczce, Viktorce i Zuzi wszystkiego naj naj naj :tak: rośnijcie zdrowo i nie dajcie az tak popalić rodzocom, co sie może na rodzienstwo kiedyś zdecydują:p jhahaha:-)

i my życzymy 100 latek i dużo zdrówka

a my sie do tych milych zyczen dolaczamy!!
Victorka dziękuje wszystkim cioteczkom za życzenia;-):-), i my też życzymy wszystkim solenizantom wszystkiego najlepszego:tak::-).

Yoka super że zaglądnełaś;-), pozdrawiamy

Dzień Dobry spiochy :))
\Yoka aż usmiech się pojawił na mojej buźce jak zobaczyłam ze napisałaś :-D
ja dziś dałam gafe juz drugi raz z rzędu hihi i zasnęłąm w połowie nocy karmiąc małego no i upiekło mu sie pospać z mamusią :-) ale spal godzinke dłuzej przy cycusiu znaczy się do 6 40;-)
Yoka a mam pytanko bo my 27lipca jedziemy do Krynicy Morskiej i chcemy zachaczyć o Gdańsk,Gdynie i Sopot....i moze Ty byś podpowiedziała nam co warto obejrzeć w tych oklicach :) bo wstępnie to na razie w planach mamy ZOO :-D

Dzien dobry:tak::tak:
ojej ale tutaj pustki, niedlugo nasze forum kurzem porośnie:szok::szok::szok::szok:
u nas pogoda okropna pochmurno zimno jak w pazdzierniku czy listopadzie brrrrrrrrrrrrrr zatem dzien spedzamy siedzac w domku i nigdzie nie wychodzac:-:)-(
fifi cala noc pieknie spal i jeszcze sie nie obudzil:szok::szok: w szoku jestem:-D:-D wczoraj zrobilam Filipkowi mamusiny deserek zmiksowalam bananka dodalam 30 ml kaszki banankowej rozrobionej w mleczku i to wszystko zmieszalam razem :tak:smakowalo:tak:
Yoka super ze u ciebie wszystko sie uklada :tak: zagladaj do nas czesciej:tak:

Pobudkaaaaaaaaaa mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-p:-p:-p:-p dziś tygrysek budzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej mamuśki
Jak fajnie ze za duzo nie popisałyście, nie muszę nadrabiać.

Madzienko sukieneczki śliczne. Udanej wyprawy do znajomych. My też ostatnio byliśmy u koleżanki, która lada dzień spodziewa się Tosi, jak fajnie miec dzidziolka w brzuszku.
Kana, udanego świętowania.
Yoka, oczywiście ze wybaczamy, buziole dla Oliwci.
Pytia, fajnie ze Hania daje trochę odetchnąć.

Spadam szykowac śniadanko, bo jak chłopaki wrócą z kościoła, to musimy expresowo zjeść, bo jedziemy do kina i do znajomych.
Pozdrawiam i życzę wszystkim udanej niedzieli
Do jutra

Do góry