reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ale tu pusto:szok:
Kana super że impreza się udała i mariczka gzreczniutka.
Cyprysiowa przepis na rogaliki ostatnio Agacia podawąła. Ja niestety Ci nie pomogę bo nie lubię się paprac z ciastem drożdżowym i takie przepisy omijam szerokim łukiem:sorry:

A my się męczymy z temperaturką ale o tym napiszę na odpowiednim wątku.
Miłego popołudnia i nocek;-)

Wróćilismy do domku
Dzień udany, tylko pogoda paskudna, wogle nie widac że to juz czerwiec, cały czas deszcz i wiatr. Chłopcy byli w kinie, a ja w tytm czasie połaziłam po sklepach, potem na obiadek ze znajomymi i potem jeszcxze na kawke do nich i dopiero niedawno dotarlismy do domku.
muszę sie pochwalić, ze całą drogę, czyli 70 km, Madzia nie spała, tylko oglądała sobie książeczkę, zjadła mleczko (Grzesiek ja karmił, dzielny starszy brat), więc mamy w domku małą podrózniczkę.

Kanusia, super ze imprezka sie udała.
Mamusia, Kokusia, ale Wam zazdroszcze spotkania.
Zozakoza, moja tez sie budziła w nocy jak wróciłam do pracy, ale juz jest ok i znów ładnie śpi w nocy.

Do jutra mamuski

Ja wpadam tylko sie przywitac i dobranoc powiedziec weekend w rozjazdach i na bb niestety kompletnie czasu nie było
odbierałam mame z Buska z sanatorium wiec wyszął z tego całodniowa eskapada dopiero teraz wrocilismy a wczoraj miałam " wychodne " wieczorkiem wiec wszysyko zakrecone i na biegu a Patusia chyba lubi takjie zamieszanie bo gzreczna :tak:
Buziaczki :tak::tak::tak:

Witajcie, u nas wizyta u znajomych bardzo udana:tak::tak::tak:Jula z wrażenia zapomniała że jest jej pora jedzonka:-D:-D:-D

Kaneczko chrzciliście Mariczkę??Bo chyba cos nie doczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Teraz to juz Aniołek bedzie spał calymi nocami:-p:-p:-p

Mamusia tak o 17 ale jeszcze jutro ustalimy....:tak::tak:

Dobra znikam, DOBRANOC!!!!Śpijcie dobrze;-)

Witajcie, u nas wizyta u znajomych bardzo udana:tak::tak::tak:Jula z wrażenia zapomniała że jest jej pora jedzonka:-D:-D:-D

Kaneczko chrzciliście Mariczkę??Bo chyba cos nie doczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Teraz to juz Aniołek bedzie spał calymi nocami:-p:-p:-p

Mamusia tak o 17 ale jeszcze jutro ustalimy....:tak::tak:

Dobra znikam, DOBRANOC!!!!Śpijcie dobrze;-)
oki, madzienka, jeszcze sobie sie jakos dogadamy, wysle tobie telef na priva
ja tez juz ide lulku, bo juz mi literki skaczą, już dosyć tej nauki

reklama
no widzę, że nic sie nie zmieniło, nadal cicho tu jak makiem zasiał:-Dmy już dawno po wieczornym spacerku, kąpanku, kaszce, niuniek smacznie śpi, a my zaraz do rodzinki będziemy dzwonić i też lulku, a jutro porządki w planach, trzeba na mężu dobre wrażenie zrobić jak wróci we wtorek, hehe:-Di prasowanka juz cała sterta, także babcia na spacerek z wnusiem, a mamusia jutro za robote się bierze, no może czasem do was pozaglądam, tak między zlewem a deską do prasowania;-):-Da tymczasem dobranoc wszystkim, kolorowych snów i spokojnych nocek dla naszych milusińskich, cmok cmok

Do góry