reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ale wam dobrze dziewczyny, te zbym się na jakiś zjeździku spotkała:zawstydzona/y:a tu ja nawet jak w Polsce będę to kurcze, więc spraw do załatwienia niż jakiegokolwiek wypoczynku, i tak zawsze wkurza mnie to, a w Polsce może we wrześniu, może w październiku, w sumie to jeszcze niewiadomo, jak pracę zacznę to d....z tego wszystkiego będzie:wściekła/y:

reklama
no to już całkiem niedługo, kurczę trzymam kciuki, oj szkoda, że mnie w PL nie ma, zaraz byśmy Ci wszystkie zrobiły wielkie oblewanie obrony, jestem pewna, że dzieczyny wszystkie zaraz nianie by załatwiały, żeby tylko na taką imprezę się załapać, hihi:tak::-D:-D:-D

dobra, ja uciekam, bo mój niuniuś leży na kocyku i baje ogląda, i chyba ja juz bardziej się za nim stęskniłam po tych kilku minutach, niz on za mną:-Dno to idę książecki poczytać, bo za niedługo wychodzę, to się na zapas muszę nacieszyć, heh,
do zobaczenia Mamusia, a cała reszta to zaraz z bb będzie wypisana, za olewanie:-p:-p:-p

Dzieki Beciaczku za podpowiedź :-) niestety my bedziemy mieli tylko 3 dni,ale jakos damy rade :-D my wcześniej byliśmy w Łebie ale teraz z małym to tak daleko nam sie nie usmiecha jechać.
Ja dzis Maksiowi dałam pierwszy raz chrupki kukurydziane haha najpierw zamiast jeśćź to je zgniatał :-D

Witamy i my :)))

Juz po uroczystości.....było WSPANIALE :-):tak: Malutka taka grzeczna,ze nie poznawałam własnego dzidziusia.....rozchwytywane przez wszystkich.....bananek od ucha do ucha, pełno ludzi nawet spackac nie chciała...oczka jak japonka,ale nic twardo...:-p wkońcu padła,ale po 30 minutach była wyspana...za to grzecznie asneła w samochodzie jak wracalismy..... jestem z niej naprawde dumna...dostała od prababci Kubusia Puchatka, i jeszcze takie innego misia to juz posmakowane oba były od razu....haha

Teraz jezcze tylko na wybory i sjesta:p

Buziaczki dla was...a zdjateczka dodam jak mi chrzesny przesle,bo nam padła aparat oczywiscie :sorry::sorry::sorry:

Arlets....wejdz do mnie na NK Karolina Prusaczyk...tam bedziesz miala nas wszystkie...a mamy nawet osobiste konto grudnióweczki prowadzone przez Myszke..u mnie wszycho znajdziesz:)

Ola,ja się dopiero teraz dopatrzyłam, ze Ty z Olsztyna, ja kochana 5 lat tam mieszkałam, bo studiowałam na UWM, wiec nie obce mi Kortowiady i te inne, heh:-Da miasto uwielbiam, szkoda, ze tak rzadko ostatnio tam bywam, ostatnio rok temu po kiecke ślubną:tak:w Vivien Vigo.
a do Trójmiasta na 3dni auto odradzam,jak w korku utkniecie to na całe 3 dni:tak:
ale kolejka jest super, najszybsza i wszędzie dojedziesz

reklama
Do góry