reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

uwierzcie ze jak mi padł ten komp to zsinialamm.....pierwsze to.mysle co ja teraz zrobie bez bb umre z nudów....:laugh2::-p
Najwieksza katastrofa świata, padł komp Kanusi:-D:-D:-D

A mamuski i musze się jeszcze pochwalić...bo mamusia moja dzwoniła w sprawie tej paczki co rzekomo zgineła i jest znalazła sie.... do poniedziałku powinna dojśc :) Okzała sie, że nie zmieściła sie do kontenera i popłynęła nastepnym.....jak mi ulżyło spodenki, bluzeczki, słodycze dojdą :-):-D
super, ze jednak sie wyjaśniło, trochę dłuzej poczekasz, ale ważne ze paczka zlokalizowana

A ja pozmywałam naczynia, ogarnęłam kuchnię, małe kąpanko, poprasowałam, zrobiłam pranie i już je wywiesiłam i teraz zabieram się za gołąbki:-) No i oczywiście nadrobiłam Wasze pościki, na szczęście nie było ich dużo:tak:
oj Ty nasz pracusiu

Witam dziewczynki
Czy ktoś tu jeszcze o mnie pamięta?
Ostatnio totalny brak czasu ale staram sie co kilka dni poczytać co napisałyście.
Gabi rośnie jak na drożdżach i z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje swoimi umiejętnościami a oprócz tego mała śmieszka z mniej.
Pozdrawiam was wszystkich gorąco i obiecuję zaglądać częściej. :*
pamietamy. Trzymam za słowo, zaglądaj częśiej, fajnie ze Gabi zdrowo rośnie

dużo zdrówka dla naszej Zuzi:-D:-D:-D:-D oraz innych solenizantów:-D:-D:-D
Oj tak, ja też życze wszystkiego naj, naj dla naszej kochanej ZUZKI i dla innych solenizantów również

100 latek Landryneczko:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 lat, a nawet 200, trzymaj sie kochana zdrowo i bądx zawsze szczęśliwa

no dobra dziewczynki, miłych pogaduchów życzę, a ja jeszcze idę drzemeczkę sobie uciąć z godzinkę;-)bo taka jeszcze niewyspana troszku jestem, papatki kochane
Słodkich snów

A ja spadam do domku po dziecko, zeby do lekarza zawieźc

reklama
Bliźniaki melduj sie koneicznie po wizycie.....

A ja mamuski też cueiakm lulku,bo mała własnie usneła....jejku jaka ona si marudna zrobiła ostatnio masakra....buziaczki do poxniej....

Tygrysku zyczymy szybkiego ząłatwienia spraw,a teściów faktycznie masz rewelacyjnych :)

Witajcie:-)
Najlepsze życzonka dla miesięczniaków

No i Landryneczko 100 a co tam 1000 lat z okazji urodzin
To ja dziś przyłacze sie do żyzcen Kokusi zeby cos nie pomylic jak ostatnio BUZIOLKI:tak:

Dziendoberek oczywiscie i jak macie jaki słonko u siebie to podzeilcie sie plis bo jak na razie to sie z nam i ciuciubabke bawi :rofl2:

tak tobie pisalam wczesniej ze od 15-16 juz bede wolna

Czyli wstepnie jestesmy umowione, mam tylka nadzieje że mój mężulek czegoś nie wymyśli:-p
Co do miejsca to jeszcze cos ustalimy....a może masz jakies ulubione??:tak::tak:

Madzieńka, zazdroszczę wam tego baseniku, chyba Julci sie podoba:tak:

Bardzo!!!!!!!

Nataniel, Anitka, najlepszego z okazji 6 miesiączka!!!buziaczki dla was słodziaczki;-)

I my sie dołączamy:-D:-D:-D

Zuza dla Ciebie też mega buziak!!!!!

No i Landryneczko 100 a co tam 1000 lat z okazji urodzin

Uuuuuuuu imprzeka się szykuje:-D:-D:-D:-DWszystkiego najlepszego Cukiereczku!!!!!!:-p:-p:-p:-p

No dobra pora przywitac się, Jula jeszcze drzemie sobie, ja już zjadłam miske płatków z mlekiem i nadrobilam zaległości

U nas pogoda beznadziejena wiec znowu kisimy sie w domu:confused2::confused2:

Milego dzionka dziewczynki:-)

witam i jaaaaaaaa wstalismy juz:-D:-D:-D

DZIEKUJE WSZYTKIM ZA ZYCZONKA latka leca:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D
widze ze dzis imprezka sie szykuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moj maly Alex mi dzis zrobil malutki prezecik :zawstydzona/y:widac mu kreseczki na na dziaselkach biedaczek nie zdarzyl na mamy urodziny wyrznac calych zabkow ale biale kreseczki to juz cos:zawstydzona/y:
juz nie moge sie doczekac tych zabkow :-p no a teraz mi maly spiewa i spiewa i spiewa:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Czyli wstepnie jestesmy umowione, mam tylka nadzieje że mój mężulek czegoś nie wymyśli:-p
Co do miejsca to jeszcze cos ustalimy....a może masz jakies ulubione??:tak::tak:

Bardzo!!!!!!!

I my sie dołączamy:-D:-D:-D

Zuza dla Ciebie też mega buziak!!!!!

Uuuuuuuu imprzeka się szykuje:-D:-D:-D:-DWszystkiego najlepszego Cukiereczku!!!!!!:-p:-p:-p:-p

No dobra pora przywitac się, Jula jeszcze drzemie sobie, ja już zjadłam miske płatków z mlekiem i nadrobilam zaległości

U nas pogoda beznadziejena wiec znowu kisimy sie w domu:confused2::confused2:

Milego dzionka dziewczynki:-)

no to jesteśmy umówione, zawsze lubiłam chodzić do lodziarni Vanilla:-), ech kiedy to bylo......
czyli szykuje się drugi mini zjazd, a mężowego bierz ze sobą:-), będziesz miała okazje zobaczyć wieloryba w realu:tak::tak::tak:

witam i jaaaaaaaa wstalismy juz:-D:-D:-D

DZIEKUJE WSZYTKIM ZA ZYCZONKA latka leca:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D
widze ze dzis imprezka sie szykuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moj maly Alex mi dzis zrobil malutki prezecik :zawstydzona/y:widac mu kreseczki na na dziaselkach biedaczek nie zdarzyl na mamy urodziny wyrznac calych zabkow ale biale kreseczki to juz cos:zawstydzona/y:
juz nie moge sie doczekac tych zabkow :-p no a teraz mi maly spiewa i spiewa i spiewa:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

no ktoś musi zaśpiewać 100 lat:-)

reklama
Do góry