blizniaki2000
Fanka BB :)
Najwieksza katastrofa świata, padł komp Kanusiuwierzcie ze jak mi padł ten komp to zsinialamm.....pierwsze to.mysle co ja teraz zrobie bez bb umre z nudów....
super, ze jednak sie wyjaśniło, trochę dłuzej poczekasz, ale ważne ze paczka zlokalizowanaA mamuski i musze się jeszcze pochwalić...bo mamusia moja dzwoniła w sprawie tej paczki co rzekomo zgineła i jest znalazła sie.... do poniedziałku powinna dojśc Okzała sie, że nie zmieściła sie do kontenera i popłynęła nastepnym.....jak mi ulżyło spodenki, bluzeczki, słodycze dojdą :-)
oj Ty nasz pracusiuA ja pozmywałam naczynia, ogarnęłam kuchnię, małe kąpanko, poprasowałam, zrobiłam pranie i już je wywiesiłam i teraz zabieram się za gołąbki:-) No i oczywiście nadrobiłam Wasze pościki, na szczęście nie było ich dużo
pamietamy. Trzymam za słowo, zaglądaj częśiej, fajnie ze Gabi zdrowo rośnieWitam dziewczynki
Czy ktoś tu jeszcze o mnie pamięta?
Ostatnio totalny brak czasu ale staram sie co kilka dni poczytać co napisałyście.
Gabi rośnie jak na drożdżach i z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje swoimi umiejętnościami a oprócz tego mała śmieszka z mniej.
Pozdrawiam was wszystkich gorąco i obiecuję zaglądać częściej. :*
Oj tak, ja też życze wszystkiego naj, naj dla naszej kochanej ZUZKI i dla innych solenizantów równieżdużo zdrówka dla naszej Zuzi oraz innych solenizantów
100 lat, a nawet 200, trzymaj sie kochana zdrowo i bądx zawsze szczęśliwa100 latek Landryneczko
Słodkich snówno dobra dziewczynki, miłych pogaduchów życzę, a ja jeszcze idę drzemeczkę sobie uciąć z godzinkę;-)bo taka jeszcze niewyspana troszku jestem, papatki kochane
A ja spadam do domku po dziecko, zeby do lekarza zawieźc