reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

uwierzcie ze jak mi padł ten komp to zsinialamm.....pierwsze to.mysle co ja teraz zrobie bez bb umre z nudów....:laugh2::-p
Najwieksza katastrofa świata, padł komp Kanusi:-D:-D:-D

A mamuski i musze się jeszcze pochwalić...bo mamusia moja dzwoniła w sprawie tej paczki co rzekomo zgineła i jest znalazła sie.... do poniedziałku powinna dojśc :) Okzała sie, że nie zmieściła sie do kontenera i popłynęła nastepnym.....jak mi ulżyło spodenki, bluzeczki, słodycze dojdą :-):-D
super, ze jednak sie wyjaśniło, trochę dłuzej poczekasz, ale ważne ze paczka zlokalizowana

A ja pozmywałam naczynia, ogarnęłam kuchnię, małe kąpanko, poprasowałam, zrobiłam pranie i już je wywiesiłam i teraz zabieram się za gołąbki:-) No i oczywiście nadrobiłam Wasze pościki, na szczęście nie było ich dużo:tak:
oj Ty nasz pracusiu

Witam dziewczynki
Czy ktoś tu jeszcze o mnie pamięta?
Ostatnio totalny brak czasu ale staram sie co kilka dni poczytać co napisałyście.
Gabi rośnie jak na drożdżach i z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje swoimi umiejętnościami a oprócz tego mała śmieszka z mniej.
Pozdrawiam was wszystkich gorąco i obiecuję zaglądać częściej. :*
pamietamy. Trzymam za słowo, zaglądaj częśiej, fajnie ze Gabi zdrowo rośnie

dużo zdrówka dla naszej Zuzi:-D:-D:-D:-D oraz innych solenizantów:-D:-D:-D
Oj tak, ja też życze wszystkiego naj, naj dla naszej kochanej ZUZKI i dla innych solenizantów również

100 latek Landryneczko:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 lat, a nawet 200, trzymaj sie kochana zdrowo i bądx zawsze szczęśliwa

no dobra dziewczynki, miłych pogaduchów życzę, a ja jeszcze idę drzemeczkę sobie uciąć z godzinkę;-)bo taka jeszcze niewyspana troszku jestem, papatki kochane
Słodkich snów

A ja spadam do domku po dziecko, zeby do lekarza zawieźc

reklama
Bliźniaki melduj sie koneicznie po wizycie.....

A ja mamuski też cueiakm lulku,bo mała własnie usneła....jejku jaka ona si marudna zrobiła ostatnio masakra....buziaczki do poxniej....

Tygrysku zyczymy szybkiego ząłatwienia spraw,a teściów faktycznie masz rewelacyjnych :)

Witajcie:-)
Najlepsze życzonka dla miesięczniaków

No i Landryneczko 100 a co tam 1000 lat z okazji urodzin
To ja dziś przyłacze sie do żyzcen Kokusi zeby cos nie pomylic jak ostatnio BUZIOLKI:tak:

Dziendoberek oczywiscie i jak macie jaki słonko u siebie to podzeilcie sie plis bo jak na razie to sie z nam i ciuciubabke bawi :rofl2:

tak tobie pisalam wczesniej ze od 15-16 juz bede wolna

Czyli wstepnie jestesmy umowione, mam tylka nadzieje że mój mężulek czegoś nie wymyśli:-p
Co do miejsca to jeszcze cos ustalimy....a może masz jakies ulubione??:tak::tak:

Madzieńka, zazdroszczę wam tego baseniku, chyba Julci sie podoba:tak:

Bardzo!!!!!!!

Nataniel, Anitka, najlepszego z okazji 6 miesiączka!!!buziaczki dla was słodziaczki;-)

I my sie dołączamy:-D:-D:-D

Zuza dla Ciebie też mega buziak!!!!!

No i Landryneczko 100 a co tam 1000 lat z okazji urodzin

Uuuuuuuu imprzeka się szykuje:-D:-D:-D:-DWszystkiego najlepszego Cukiereczku!!!!!!:-p:-p:-p:-p

No dobra pora przywitac się, Jula jeszcze drzemie sobie, ja już zjadłam miske płatków z mlekiem i nadrobilam zaległości

U nas pogoda beznadziejena wiec znowu kisimy sie w domu:confused2::confused2:

Milego dzionka dziewczynki:-)

witam i jaaaaaaaa wstalismy juz:-D:-D:-D

DZIEKUJE WSZYTKIM ZA ZYCZONKA latka leca:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D
widze ze dzis imprezka sie szykuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moj maly Alex mi dzis zrobil malutki prezecik :zawstydzona/y:widac mu kreseczki na na dziaselkach biedaczek nie zdarzyl na mamy urodziny wyrznac calych zabkow ale biale kreseczki to juz cos:zawstydzona/y:
juz nie moge sie doczekac tych zabkow :-p no a teraz mi maly spiewa i spiewa i spiewa:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Czyli wstepnie jestesmy umowione, mam tylka nadzieje że mój mężulek czegoś nie wymyśli:-p
Co do miejsca to jeszcze cos ustalimy....a może masz jakies ulubione??:tak::tak:

Bardzo!!!!!!!

I my sie dołączamy:-D:-D:-D

Zuza dla Ciebie też mega buziak!!!!!

Uuuuuuuu imprzeka się szykuje:-D:-D:-D:-DWszystkiego najlepszego Cukiereczku!!!!!!:-p:-p:-p:-p

No dobra pora przywitac się, Jula jeszcze drzemie sobie, ja już zjadłam miske płatków z mlekiem i nadrobilam zaległości

U nas pogoda beznadziejena wiec znowu kisimy sie w domu:confused2::confused2:

Milego dzionka dziewczynki:-)

no to jesteśmy umówione, zawsze lubiłam chodzić do lodziarni Vanilla:-), ech kiedy to bylo......
czyli szykuje się drugi mini zjazd, a mężowego bierz ze sobą:-), będziesz miała okazje zobaczyć wieloryba w realu:tak::tak::tak:

witam i jaaaaaaaa wstalismy juz:-D:-D:-D

DZIEKUJE WSZYTKIM ZA ZYCZONKA latka leca:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D
widze ze dzis imprezka sie szykuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moj maly Alex mi dzis zrobil malutki prezecik :zawstydzona/y:widac mu kreseczki na na dziaselkach biedaczek nie zdarzyl na mamy urodziny wyrznac calych zabkow ale biale kreseczki to juz cos:zawstydzona/y:
juz nie moge sie doczekac tych zabkow :-p no a teraz mi maly spiewa i spiewa i spiewa:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

no ktoś musi zaśpiewać 100 lat:-)

reklama
Do góry