reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no to chyba prawda jest, że samemu to sie nie widzi, ale i tak mi sie wydaje, że daleko mi do tych szalonych co chodza do solarium jak na sra....(przepraszam:zawstydzona/y:) a potem aż pomarańczowe, ja po 30min to juz taka brązowa jestem, a jakbym miała taki cały karnet wykorzystać, to by chyba wiór po mnie został, ;-):tak:
ja tam nie chodze, bo jestem brązowa na okrągło

ja tam nie chodze, bo jestem brązowa na okrągło

Beciaczku ja też uważam że starczy Ci tego opalania:tak: Żebys potem nie miała jakiś kłopotów ze skórą

nie no aż tak ja naprawdę myślałam, że tylko tak troche śniada jestem, no ale wiadomo wasza opinia bardziej obiektywna,

Mamusiu, ja raczej tez tak często nie korzystałam, na jakies wesele czy coś to tylko ze 3 takie sesje mi starczały, więcj nie potrzebowałam, ale po ciążyi potem karmiłam, więć długo nawet tak na 5 minutek nie mogłam iść, więc wybielałam:tak:i dlatego tak się porasować chciałam, heh:-Dale u mnie najwyraźniej szybki efekt...dobra dziewczyny, nie martwcie się będę uważała z tym korzystaniem, a dziś może lepiej sobie odpuszczę, jak juz mnie tak wystraszyłyście:-), to mi się odechciało, ale dzięki za to odechcenie;-)

Witam mamuski
Okropna pogoda, brrrrrrrr, zimno i pada.
A ja wpadłam na godzinkę do pracy i siedzę na bb:zawstydzona/y:, muszę nadrobic wczorajsze popołudnie, bo nie było nas w domku,a wieczorem komp mi zamulał i wogóle mąż mnie wkurzył, wie teraz musze szybko czyta, bo jak Was znam to potem znów nie nadążę.
Bliźniaki nie zazdroszczę sytuacji w pracy, pewnie nie możesz się skupić na BB;-) a Magdzia niech szybko wraca do zdrówka i oby się nie okazało że wszystko z oskrzelami ok:tak:
No nie bardzo sie można skupic w tym hałasie, a teraz dalej kują:wściekła/y:.
A z Madzią na 9:10 lecimy do lekarza, wiec zobaczymy co i jak

Nie chcialam zapeszac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale bardzo sie ciesze ze tamto pierwsze nie wypalilo i nas ktos ubiegl gdyz to podoba nam sie o wiele bardziej i jest wieksze i na fajnym osiedlu;-)
A mówiłam, ze tak będzie, warto było poczekac, trzymam kciuki zeby wszystko poszło zgodnie z planem, no i dawac cynk na kiedy na ta parapetówke się szykowac:-)

i tez bym chciała takie swoje mieć w 100%, bo teraz niby i moje i nie moje, bo dopiero za 35 lat, oj sorry za 34 bedzie moje, :-)
Ja też juz z górki, wzieliśmy na 25 lat i zostało nam jeszcze 20:eek:

Bliźniaki a moze Madzia ma katarek tak na ząbki, podobno też tak moze byc.
Też tak myślałam, ale nie bardzo cos tam widac, zaglądam za tymi ząbkami i zaglądam i nic

no dobra dziewczynki, miłych pogaduchów życzę, a ja jeszcze idę drzemeczkę sobie uciąć z godzinkę;-)bo taka jeszcze niewyspana troszku jestem, papatki kochane

Pewnie Asi juz nie ma, ale tak na przyszłość z tego to ja wiem, ta kwestia higieny to juz twoja sprawa, można wiadomo użyć tampon, ale ja nigdy nie ryzykowałam, bo to jednak temperatura wysoka, jeśli masz silne krwawienie możesz nawet krwotoku dostać, także dziewczyny nie wygłupiajcie się i nie róbcie takich eksperymentów, bo to nigdy niewiadomo, osłabnąc też można, przecież tyle krwi traci się z organizmu, do tego temp. i od razu słabiej sie robi, wszystkie regulaminy korzystania z solarium zabraniają opalania podczas okresu.

Ja tam okres nie okres, jak ma ochote to ide;-);-) na plazy tez okres nie okres smarze sie:-D:-D

nie no co Ty poważnie?nie częste nie, ja poprostu mam ciemną karnację, i potem bardzo szybko mnie łapie,a jak korzystam z solarium, to tylko na początku byłam może ze 3-4 razy na krótko co drugi dzień, a teraz to i nawet co 4-5dni, ja jestem z tych rozsądnych;-)tylko tak na podtrzymanie, bo szkoda, żebym zbladła zaraz

wow:szok::szok::szok: to ja co 1,5 czy nawet 2 tygodnie chodze:szok::szok::szok::szok: ostatnio to co 3 tygodnie gdyz weny nie mam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ok dzis znow przyjezdzaja tescie by zostac z Filipkiem gdyz my mamy troszlke do zalatwienia sparw na miescie z tym mieszkankiem a Filipka ciagnac ze soba nie chcemy wiec pojawie sie popoludniu;-) kurde chyba mam fajnych tesciow skoro byli w wekend i teraz tez przyjezdzaja ponad 100 km zeby tylko na chwile z wnuczkiem zostac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

buzioleeeeeeeeeeeeeeeee dla Landryneczki z okazji 18 urodzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochana sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

I oczywiscie zyczonka dla naszej kochanej Zuzieńki!!:tak::tak:

reklama
Do góry