kana161
Mama "terrorystek" :P
Wiedzałam,ze cos pominęłam...
Landrynko kochana sto latek:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tam nie chodze, bo jestem brązowa na okrągłono to chyba prawda jest, że samemu to sie nie widzi, ale i tak mi sie wydaje, że daleko mi do tych szalonych co chodza do solarium jak na sra....(przepraszam) a potem aż pomarańczowe, ja po 30min to juz taka brązowa jestem, a jakbym miała taki cały karnet wykorzystać, to by chyba wiór po mnie został, ;-)
Wiedzałam,ze cos pominęłam...
Landrynko kochana sto latek:*
ja tam nie chodze, bo jestem brązowa na okrągło
Beciaczku ja też uważam że starczy Ci tego opalania Żebys potem nie miała jakiś kłopotów ze skórą
No nie bardzo sie można skupic w tym hałasie, a teraz dalej kują.Bliźniaki nie zazdroszczę sytuacji w pracy, pewnie nie możesz się skupić na BB;-) a Magdzia niech szybko wraca do zdrówka i oby się nie okazało że wszystko z oskrzelami ok
A mówiłam, ze tak będzie, warto było poczekac, trzymam kciuki zeby wszystko poszło zgodnie z planem, no i dawac cynk na kiedy na ta parapetówke się szykowac:-)Nie chcialam zapeszac ale bardzo sie ciesze ze tamto pierwsze nie wypalilo i nas ktos ubiegl gdyz to podoba nam sie o wiele bardziej i jest wieksze i na fajnym osiedlu;-)
Ja też juz z górki, wzieliśmy na 25 lat i zostało nam jeszcze 20i tez bym chciała takie swoje mieć w 100%, bo teraz niby i moje i nie moje, bo dopiero za 35 lat, oj sorry za 34 bedzie moje, :-)
Też tak myślałam, ale nie bardzo cos tam widac, zaglądam za tymi ząbkami i zaglądam i nicBliźniaki a moze Madzia ma katarek tak na ząbki, podobno też tak moze byc.
Pewnie Asi juz nie ma, ale tak na przyszłość z tego to ja wiem, ta kwestia higieny to juz twoja sprawa, można wiadomo użyć tampon, ale ja nigdy nie ryzykowałam, bo to jednak temperatura wysoka, jeśli masz silne krwawienie możesz nawet krwotoku dostać, także dziewczyny nie wygłupiajcie się i nie róbcie takich eksperymentów, bo to nigdy niewiadomo, osłabnąc też można, przecież tyle krwi traci się z organizmu, do tego temp. i od razu słabiej sie robi, wszystkie regulaminy korzystania z solarium zabraniają opalania podczas okresu.
nie no co Ty poważnie?nie częste nie, ja poprostu mam ciemną karnację, i potem bardzo szybko mnie łapie,a jak korzystam z solarium, to tylko na początku byłam może ze 3-4 razy na krótko co drugi dzień, a teraz to i nawet co 4-5dni, ja jestem z tych rozsądnych;-)tylko tak na podtrzymanie, bo szkoda, żebym zbladła zaraz