reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

nie no co Ty poważnie?nie częste nie, ja poprostu mam ciemną karnację, i potem bardzo szybko mnie łapie,a jak korzystam z solarium, to tylko na początku byłam może ze 3-4 razy na krótko co drugi dzień, a teraz to i nawet co 4-5dni, ja jestem z tych rozsądnych;-)tylko tak na podtrzymanie, bo szkoda, żebym zbladła zaraz

co 2-3 dni a teraz co 4-5???? masakra...ja na podtrzymanie chodze co 2-3 tyg....wariatka;-);-)

no dobra dziewczynki, miłych pogaduchów życzę, a ja jeszcze idę drzemeczkę sobie uciąć z godzinkę;-)bo taka jeszcze niewyspana troszku jestem, papatki kochane

syn ma chyba spanie po mamusi:-D:-D

Bliźniaki melduj sie koneicznie po wizycie.....

A ja mamuski też cueiakm lulku,bo mała własnie usneła....jejku jaka ona si marudna zrobiła ostatnio masakra....buziaczki do poxniej....

Tygrysku zyczymy szybkiego ząłatwienia spraw,a teściów faktycznie masz rewelacyjnych :)

nic sie nie przejmuj u nas marudzenstwo ciagnie sie juz od tygodnia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam i jaaaaaaaa wstalismy juz:-D:-D:-D

DZIEKUJE WSZYTKIM ZA ZYCZONKA latka leca:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D
widze ze dzis imprezka sie szykuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moj maly Alex mi dzis zrobil malutki prezecik :zawstydzona/y:widac mu kreseczki na na dziaselkach biedaczek nie zdarzyl na mamy urodziny wyrznac calych zabkow ale biale kreseczki to juz cos:zawstydzona/y:
juz nie moge sie doczekac tych zabkow :-p no a teraz mi maly spiewa i spiewa i spiewa:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

100000000 laaaaaqattteeeeekkkkk:-D:-D:-D:-D
Alex spiewaj glosniej co by mamie za cicho dzis nie bylo;-);-)

reklama
Trochę was nadrobiłam, ale cos mi się bb zacina.

Kana współczuje nocki, u nas była nawet fajna, o dziwo mały obudził się na jedzonko dopiero o 5:40, a nie jak zawsze o 2:00 :tak:. No ale zeby nie było za pieknie to nim mi się mleko zrobiło to juz sie tak rozbudził ze spac mu sie nie chciało, lulałam go godzinę aż zasnął. Ale i tak juz długo nie pospał. Jednak nim sie wywlekłam z łózka to była 9:30. Ja sobie tak drzemałam i mały chyba tez :eek:.

Tygrysku powodzenia w załatwianiu spraw :tak:.

Mamusia jaktam rogale?

Cos chciała jeszcze napisać ..... nie wiem.

Mamuska a Ty bedziesz z meezem???
no raczej tak, bo przecież jedziemy razem do lublina 9.06, nocujemy w tym hotelu co wysylalam tobie link, to on nie zostanie sam, jak ze z on beze mnie i bez swojje coruni bedzie sam jeszcze w jakims hotelu, no co ty, wiec bierz swojego mezowego na nasz zjazd, przeciez musi ktos dzieciakow popilnowac

Ostatnia edycja:
Trochę was nadrobiłam, ale cos mi się bb zacina.

Kana współczuje nocki, u nas była nawet fajna, o dziwo mały obudził się na jedzonko dopiero o 5:40, a nie jak zawsze o 2:00 :tak:. No ale zeby nie było za pieknie to nim mi się mleko zrobiło to juz sie tak rozbudził ze spac mu sie nie chciało, lulałam go godzinę aż zasnął. Ale i tak juz długo nie pospał. Jednak nim sie wywlekłam z łózka to była 9:30. Ja sobie tak drzemałam i mały chyba tez :eek:.

Tygrysku powodzenia w załatwianiu spraw :tak:.

Mamusia jaktam rogale?

Cos chciała jeszcze napisać ..... nie wiem.
moje kochanie stwierdziło ze mu się nie chce iść do sklepu po drożdże, wiec rogaliki będą w sobotę

no raczej tak, bo przecież jedziemy razem do lublina 9.06, nocujemy w tym hotelu co wysylalam tobie link, to on nie zostanie sam, jak ze z on beze mnie i bez swojje coruni bedzie sam jeszcze w jakims hotelu, no co ty, wiec bierz swojego mezowego na nasz zjazd, przeciez musi ktos dzieciakow popilnowac

Aaaaa to dobrze:tak::tak::tak::tak:moj pracuje do 16 ale jeszcze z nim porozmawiam:-D

co 2-3 dni a teraz co 4-5???? masakra...ja na podtrzymanie chodze co 2-3 tyg....wariatka;-);-)

syn ma chyba spanie po mamusi:-D:-D

nic sie nie przejmuj u nas marudzenstwo ciagnie sie juz od tygodnia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

100000000 laaaaaqattteeeeekkkkk:-D:-D:-D:-D
Alex spiewaj glosniej co by mamie za cicho dzis nie bylo;-);-)

:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry