pyciolek87
Mama Alexa:*
nie no co Ty poważnie?nie częste nie, ja poprostu mam ciemną karnację, i potem bardzo szybko mnie łapie,a jak korzystam z solarium, to tylko na początku byłam może ze 3-4 razy na krótko co drugi dzień, a teraz to i nawet co 4-5dni, ja jestem z tych rozsądnych;-)tylko tak na podtrzymanie, bo szkoda, żebym zbladła zaraz
co 2-3 dni a teraz co 4-5???? masakra...ja na podtrzymanie chodze co 2-3 tyg....wariatka;-);-)
no dobra dziewczynki, miłych pogaduchów życzę, a ja jeszcze idę drzemeczkę sobie uciąć z godzinkę;-)bo taka jeszcze niewyspana troszku jestem, papatki kochane
syn ma chyba spanie po mamusi
Bliźniaki melduj sie koneicznie po wizycie.....
A ja mamuski też cueiakm lulku,bo mała własnie usneła....jejku jaka ona si marudna zrobiła ostatnio masakra....buziaczki do poxniej....
Tygrysku zyczymy szybkiego ząłatwienia spraw,a teściów faktycznie masz rewelacyjnych
nic sie nie przejmuj u nas marudzenstwo ciagnie sie juz od tygodnia:------wściekła/y:
witam i jaaaaaaaa wstalismy juz
DZIEKUJE WSZYTKIM ZA ZYCZONKA latka leca
widze ze dzis imprezka sie szykuje
Moj maly Alex mi dzis zrobil malutki prezecik widac mu kreseczki na na dziaselkach biedaczek nie zdarzyl na mamy urodziny wyrznac calych zabkow ale biale kreseczki to juz cos
juz nie moge sie doczekac tych zabkow no a teraz mi maly spiewa i spiewa i spiewa
100000000 laaaaaqattteeeeekkkkk
Alex spiewaj glosniej co by mamie za cicho dzis nie bylo;-);-)