reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

nie no co Ty poważnie?nie częste nie, ja poprostu mam ciemną karnację, i potem bardzo szybko mnie łapie,a jak korzystam z solarium, to tylko na początku byłam może ze 3-4 razy na krótko co drugi dzień, a teraz to i nawet co 4-5dni, ja jestem z tych rozsądnych;-)tylko tak na podtrzymanie, bo szkoda, żebym zbladła zaraz

co 2-3 dni a teraz co 4-5???? masakra...ja na podtrzymanie chodze co 2-3 tyg....wariatka;-);-)

no dobra dziewczynki, miłych pogaduchów życzę, a ja jeszcze idę drzemeczkę sobie uciąć z godzinkę;-)bo taka jeszcze niewyspana troszku jestem, papatki kochane

syn ma chyba spanie po mamusi:-D:-D

Bliźniaki melduj sie koneicznie po wizycie.....

A ja mamuski też cueiakm lulku,bo mała własnie usneła....jejku jaka ona si marudna zrobiła ostatnio masakra....buziaczki do poxniej....

Tygrysku zyczymy szybkiego ząłatwienia spraw,a teściów faktycznie masz rewelacyjnych :)

nic sie nie przejmuj u nas marudzenstwo ciagnie sie juz od tygodnia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam i jaaaaaaaa wstalismy juz:-D:-D:-D

DZIEKUJE WSZYTKIM ZA ZYCZONKA latka leca:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D
widze ze dzis imprezka sie szykuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moj maly Alex mi dzis zrobil malutki prezecik :zawstydzona/y:widac mu kreseczki na na dziaselkach biedaczek nie zdarzyl na mamy urodziny wyrznac calych zabkow ale biale kreseczki to juz cos:zawstydzona/y:
juz nie moge sie doczekac tych zabkow :-p no a teraz mi maly spiewa i spiewa i spiewa:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

100000000 laaaaaqattteeeeekkkkk:-D:-D:-D:-D
Alex spiewaj glosniej co by mamie za cicho dzis nie bylo;-);-)

reklama
Trochę was nadrobiłam, ale cos mi się bb zacina.

Kana współczuje nocki, u nas była nawet fajna, o dziwo mały obudził się na jedzonko dopiero o 5:40, a nie jak zawsze o 2:00 :tak:. No ale zeby nie było za pieknie to nim mi się mleko zrobiło to juz sie tak rozbudził ze spac mu sie nie chciało, lulałam go godzinę aż zasnął. Ale i tak juz długo nie pospał. Jednak nim sie wywlekłam z łózka to była 9:30. Ja sobie tak drzemałam i mały chyba tez :eek:.

Tygrysku powodzenia w załatwianiu spraw :tak:.

Mamusia jaktam rogale?

Cos chciała jeszcze napisać ..... nie wiem.

Mamuska a Ty bedziesz z meezem???
no raczej tak, bo przecież jedziemy razem do lublina 9.06, nocujemy w tym hotelu co wysylalam tobie link, to on nie zostanie sam, jak ze z on beze mnie i bez swojje coruni bedzie sam jeszcze w jakims hotelu, no co ty, wiec bierz swojego mezowego na nasz zjazd, przeciez musi ktos dzieciakow popilnowac

Ostatnia edycja:
Trochę was nadrobiłam, ale cos mi się bb zacina.

Kana współczuje nocki, u nas była nawet fajna, o dziwo mały obudził się na jedzonko dopiero o 5:40, a nie jak zawsze o 2:00 :tak:. No ale zeby nie było za pieknie to nim mi się mleko zrobiło to juz sie tak rozbudził ze spac mu sie nie chciało, lulałam go godzinę aż zasnął. Ale i tak juz długo nie pospał. Jednak nim sie wywlekłam z łózka to była 9:30. Ja sobie tak drzemałam i mały chyba tez :eek:.

Tygrysku powodzenia w załatwianiu spraw :tak:.

Mamusia jaktam rogale?

Cos chciała jeszcze napisać ..... nie wiem.
moje kochanie stwierdziło ze mu się nie chce iść do sklepu po drożdże, wiec rogaliki będą w sobotę

no raczej tak, bo przecież jedziemy razem do lublina 9.06, nocujemy w tym hotelu co wysylalam tobie link, to on nie zostanie sam, jak ze z on beze mnie i bez swojje coruni bedzie sam jeszcze w jakims hotelu, no co ty, wiec bierz swojego mezowego na nasz zjazd, przeciez musi ktos dzieciakow popilnowac

Aaaaa to dobrze:tak::tak::tak::tak:moj pracuje do 16 ale jeszcze z nim porozmawiam:-D

co 2-3 dni a teraz co 4-5???? masakra...ja na podtrzymanie chodze co 2-3 tyg....wariatka;-);-)

syn ma chyba spanie po mamusi:-D:-D

nic sie nie przejmuj u nas marudzenstwo ciagnie sie juz od tygodnia:-:)-:)-:)-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

100000000 laaaaaqattteeeeekkkkk:-D:-D:-D:-D
Alex spiewaj glosniej co by mamie za cicho dzis nie bylo;-);-)

:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry