To ja dziś przyłacze sie do żyzcen Kokusi zeby cos nie pomylic jak ostatnio BUZIOLKI
Dziendoberek oczywiscie i jak macie jaki słonko u siebie to podzeilcie sie plis bo jak na razie to sie z nam i ciuciubabke bawi
no u nas też ciuciubabka jak nic;-)
witam i jaaaaaaaa wstalismy juz
DZIEKUJE WSZYTKIM ZA ZYCZONKA latka leca
widze ze dzis imprezka sie szykuje
Moj maly Alex mi dzis zrobil malutki prezecik widac mu kreseczki na na dziaselkach biedaczek nie zdarzyl na mamy urodziny wyrznac calych zabkow ale biale kreseczki to juz cos
juz nie moge sie doczekac tych zabkow no a teraz mi maly spiewa i spiewa i spiewa
super, gratulacje prezenciku, nie wyrobił się bidulek, ale najważniejsze, że się starałi jeszcze tak mamie ładnie śpiewa to juz w ogóle bezcenne jest
co 2-3 dni a teraz co 4-5???? masakra...ja na podtrzymanie chodze co 2-3 tyg....wariatka;-);-)
syn ma chyba spanie po mamusi
Pyciolek, ja ci zaraz dam wariatkę, ja teraz chodzę co 4-5dni na podtrzymanie, bo dopiero co zaczęłam, a potem to i 2-3tygodnie będzie, ej dziewczyny, nie strofujcie mnie tak, przecież nie jestem czarna jak murzyn, ja naprawdę uważam, a wy juz ze mnie nałogową wariatkę zrobiłyście:-tak:
gdybym miała ze 200minut to rozumiem, racja, bo takie wariatki znam co juz uzależnione są i wręcz pomarańczowe ale ja ledwie 40 wykorzystałam to wcale dużo nie jest.
A z tym spaniem to chyba racja, bo mój maluch śpi od ok.20.30-21 do 6 rano, zje tylko mleko, kupkę przebierzemy i od razu usypia i tak do 9 chociaż dziś to przed chwilą się właśnie obudził, a juz 9.40 u nas i zaraz mleczko będzie