reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

To ja dziś przyłacze sie do żyzcen Kokusi zeby cos nie pomylic jak ostatnio BUZIOLKI:tak:

Dziendoberek oczywiscie i jak macie jaki słonko u siebie to podzeilcie sie plis bo jak na razie to sie z nam i ciuciubabke bawi :rofl2:

no u nas też ciuciubabka jak nic;-)

witam i jaaaaaaaa wstalismy juz:-D:-D:-D

DZIEKUJE WSZYTKIM ZA ZYCZONKA latka leca:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D
widze ze dzis imprezka sie szykuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moj maly Alex mi dzis zrobil malutki prezecik :zawstydzona/y:widac mu kreseczki na na dziaselkach biedaczek nie zdarzyl na mamy urodziny wyrznac calych zabkow ale biale kreseczki to juz cos:zawstydzona/y:
juz nie moge sie doczekac tych zabkow :-p no a teraz mi maly spiewa i spiewa i spiewa:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

super, gratulacje prezenciku, nie wyrobił się bidulek, ale najważniejsze, że się starał:tak:i jeszcze tak mamie ładnie śpiewa to juz w ogóle bezcenne jest

co 2-3 dni a teraz co 4-5???? masakra...ja na podtrzymanie chodze co 2-3 tyg....wariatka;-);-)

syn ma chyba spanie po mamusi:-D:-D

Pyciolek, ja ci zaraz dam wariatkę, ja teraz chodzę co 4-5dni na podtrzymanie, bo dopiero co zaczęłam, a potem to i 2-3tygodnie będzie, ej dziewczyny, nie strofujcie mnie tak, przecież nie jestem czarna jak murzyn, ja naprawdę uważam, a wy juz ze mnie nałogową wariatkę zrobiłyście:-:)tak:
gdybym miała ze 200minut to rozumiem, racja, bo takie wariatki znam co juz uzależnione są i wręcz pomarańczowe ale ja ledwie 40 wykorzystałam to wcale dużo nie jest.

A z tym spaniem to chyba racja, bo mój maluch śpi od ok.20.30-21 do 6 rano, zje tylko mleko, kupkę przebierzemy i od razu usypia i tak do 9 chociaż dziś to przed chwilą się właśnie obudził, a juz 9.40 u nas i zaraz mleczko będzie

reklama
no u nas też ciuciubabka jak nic;-)

super, gratulacje prezenciku, nie wyrobił się bidulek, ale najważniejsze, że się starał:tak:i jeszcze tak mamie ładnie śpiewa to juz w ogóle bezcenne jest

Pyciolek, ja ci zaraz dam wariatkę, ja teraz chodzę co 4-5dni na podtrzymanie, bo dopiero co zaczęłam, a potem to i 2-3tygodnie będzie, ej dziewczyny, nie strofujcie mnie tak, przecież nie jestem czarna jak murzyn, ja naprawdę uważam, a wy juz ze mnie nałogową wariatkę zrobiłyście:-:)tak:
gdybym miała ze 200minut to rozumiem, racja, bo takie wariatki znam co juz uzależnione są i wręcz pomarańczowe ale ja ledwie 40 wykorzystałam to wcale dużo nie jest.

A z tym spaniem to chyba racja, bo mój maluch śpi od ok.20.30-21 do 6 rano, zje tylko mleko, kupkę przebierzemy i od razu usypia i tak do 9 chociaż dziś to przed chwilą się właśnie obudził, a juz 9.40 u nas i zaraz mleczko będzie

Boze Alex mi w przeciagu calej doby tyle nie spi:no::no::no:

No i przynajmniej już nie będziesz narzekac że tylko w domu siedzisz i nie masz z kim gadac:tak:

A u nas znowu leje a takie było rano ładne słoneczko:-(

u nas tez sie boczy...ale jak sie nie wypogodzi to nie wytrzymam z moim niedobrym i marudnym dzieciem calego dnia pod jednym dachem:no::no::eek::eek:

wiesz jak juz zalicze ten egzamin i obrone doktoratu, to wtedy bede lazic wszedzie, a narazie sumienie nie pozwala

Mamusia, nie wiedziałam ze Ty doktorat robisz, super, trzymam kciuki, a potem będą gratulacje, kiedy obrona?

Boze Alex mi w przeciagu calej doby tyle nie spi:no::no::no:

no mały śpioch z tego mojego, mam pytanie o spanie ale to potem na opiece.

Hurrra!!!dostałam paczkę z butami, zakochałam się w nich, cuda!!!musiałam zamówić bo w sklepie rozmiaru nie było

wiesz jak juz zalicze ten egzamin i obrone doktoratu, to wtedy bede lazic wszedzie, a narazie sumienie nie pozwala

A tam sumienie zostawiaj w domu jak wychodzisz i niech się uczy za Ciebie;-):-D

u nas tez sie boczy...ale jak sie nie wypogodzi to nie wytrzymam z moim niedobrym i marudnym dzieciem calego dnia pod jednym dachem:no::no::eek::eek:

No ja ze swoimi też już na głowę dostaję. Wiecznie w domu a nawet jak wyjdziemy to tylko na chwilkę bo zaraz znowu pada. Całe szczęście już od jutra ma byc pogodniej i cieplej. Zobaczymy ile w tym prawdy

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW 5 - I 6 -MIESIĘCZNIAKÓW :-)

NO I OCZYWIŚCIE DLA NASZEJ LANDRYNECZKI 18-LETNIEJ :tak:

U nas dzisiaj znów taka pogoda, że tylko spać spać i spać :eek: Czekam już z utęsknieniem na przyszły tydzień, bo ponoć od poniedziałku ma być ciepło. Mały zrobił sobie teraz drzemkę i ja też najchętniej bym się położyła, ale u niego drzemki w ciągu dnia trwają zwykle 45min i zanim zasnę będę musiała wstawać, więc dziękuje za takie spanie.

Pyciolku doczytałam, że chyba jako jedyna z tego forum jesteś z opolskiego. Podobnie jak ja ;-) Wcześniej mieszkaliśmy we Wrocławiu, ale wróciliśmy na stare śmieci:-( Co do biznesu to uważam, że to bardzo fajny pomysł :tak: Co prawda ryzyko, że coś może się nie powieść zawsze jest, ale do odważnych świat należy ;-)

Do góry