reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

To ja dziś przyłacze sie do żyzcen Kokusi zeby cos nie pomylic jak ostatnio BUZIOLKI:tak:

Dziendoberek oczywiscie i jak macie jaki słonko u siebie to podzeilcie sie plis bo jak na razie to sie z nam i ciuciubabke bawi :rofl2:

no u nas też ciuciubabka jak nic;-)

witam i jaaaaaaaa wstalismy juz:-D:-D:-D

DZIEKUJE WSZYTKIM ZA ZYCZONKA latka leca:zawstydzona/y::zawstydzona/y: :-D:-D
widze ze dzis imprezka sie szykuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Moj maly Alex mi dzis zrobil malutki prezecik :zawstydzona/y:widac mu kreseczki na na dziaselkach biedaczek nie zdarzyl na mamy urodziny wyrznac calych zabkow ale biale kreseczki to juz cos:zawstydzona/y:
juz nie moge sie doczekac tych zabkow :-p no a teraz mi maly spiewa i spiewa i spiewa:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

super, gratulacje prezenciku, nie wyrobił się bidulek, ale najważniejsze, że się starał:tak:i jeszcze tak mamie ładnie śpiewa to juz w ogóle bezcenne jest

co 2-3 dni a teraz co 4-5???? masakra...ja na podtrzymanie chodze co 2-3 tyg....wariatka;-);-)

syn ma chyba spanie po mamusi:-D:-D

Pyciolek, ja ci zaraz dam wariatkę, ja teraz chodzę co 4-5dni na podtrzymanie, bo dopiero co zaczęłam, a potem to i 2-3tygodnie będzie, ej dziewczyny, nie strofujcie mnie tak, przecież nie jestem czarna jak murzyn, ja naprawdę uważam, a wy juz ze mnie nałogową wariatkę zrobiłyście:-:)tak:
gdybym miała ze 200minut to rozumiem, racja, bo takie wariatki znam co juz uzależnione są i wręcz pomarańczowe ale ja ledwie 40 wykorzystałam to wcale dużo nie jest.

A z tym spaniem to chyba racja, bo mój maluch śpi od ok.20.30-21 do 6 rano, zje tylko mleko, kupkę przebierzemy i od razu usypia i tak do 9 chociaż dziś to przed chwilą się właśnie obudził, a juz 9.40 u nas i zaraz mleczko będzie

reklama
no u nas też ciuciubabka jak nic;-)

super, gratulacje prezenciku, nie wyrobił się bidulek, ale najważniejsze, że się starał:tak:i jeszcze tak mamie ładnie śpiewa to juz w ogóle bezcenne jest

Pyciolek, ja ci zaraz dam wariatkę, ja teraz chodzę co 4-5dni na podtrzymanie, bo dopiero co zaczęłam, a potem to i 2-3tygodnie będzie, ej dziewczyny, nie strofujcie mnie tak, przecież nie jestem czarna jak murzyn, ja naprawdę uważam, a wy juz ze mnie nałogową wariatkę zrobiłyście:-:)tak:
gdybym miała ze 200minut to rozumiem, racja, bo takie wariatki znam co juz uzależnione są i wręcz pomarańczowe ale ja ledwie 40 wykorzystałam to wcale dużo nie jest.

A z tym spaniem to chyba racja, bo mój maluch śpi od ok.20.30-21 do 6 rano, zje tylko mleko, kupkę przebierzemy i od razu usypia i tak do 9 chociaż dziś to przed chwilą się właśnie obudził, a juz 9.40 u nas i zaraz mleczko będzie

Boze Alex mi w przeciagu calej doby tyle nie spi:no::no::no:

No i przynajmniej już nie będziesz narzekac że tylko w domu siedzisz i nie masz z kim gadac:tak:

A u nas znowu leje a takie było rano ładne słoneczko:-(

u nas tez sie boczy...ale jak sie nie wypogodzi to nie wytrzymam z moim niedobrym i marudnym dzieciem calego dnia pod jednym dachem:no::no::eek::eek:

wiesz jak juz zalicze ten egzamin i obrone doktoratu, to wtedy bede lazic wszedzie, a narazie sumienie nie pozwala

Mamusia, nie wiedziałam ze Ty doktorat robisz, super, trzymam kciuki, a potem będą gratulacje, kiedy obrona?

Boze Alex mi w przeciagu calej doby tyle nie spi:no::no::no:

no mały śpioch z tego mojego, mam pytanie o spanie ale to potem na opiece.

Hurrra!!!dostałam paczkę z butami, zakochałam się w nich, cuda!!!musiałam zamówić bo w sklepie rozmiaru nie było

wiesz jak juz zalicze ten egzamin i obrone doktoratu, to wtedy bede lazic wszedzie, a narazie sumienie nie pozwala

A tam sumienie zostawiaj w domu jak wychodzisz i niech się uczy za Ciebie;-):-D

u nas tez sie boczy...ale jak sie nie wypogodzi to nie wytrzymam z moim niedobrym i marudnym dzieciem calego dnia pod jednym dachem:no::no::eek::eek:

No ja ze swoimi też już na głowę dostaję. Wiecznie w domu a nawet jak wyjdziemy to tylko na chwilkę bo zaraz znowu pada. Całe szczęście już od jutra ma byc pogodniej i cieplej. Zobaczymy ile w tym prawdy

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW 5 - I 6 -MIESIĘCZNIAKÓW :-)

NO I OCZYWIŚCIE DLA NASZEJ LANDRYNECZKI 18-LETNIEJ :tak:

U nas dzisiaj znów taka pogoda, że tylko spać spać i spać :eek: Czekam już z utęsknieniem na przyszły tydzień, bo ponoć od poniedziałku ma być ciepło. Mały zrobił sobie teraz drzemkę i ja też najchętniej bym się położyła, ale u niego drzemki w ciągu dnia trwają zwykle 45min i zanim zasnę będę musiała wstawać, więc dziękuje za takie spanie.

Pyciolku doczytałam, że chyba jako jedyna z tego forum jesteś z opolskiego. Podobnie jak ja ;-) Wcześniej mieszkaliśmy we Wrocławiu, ale wróciliśmy na stare śmieci:-( Co do biznesu to uważam, że to bardzo fajny pomysł :tak: Co prawda ryzyko, że coś może się nie powieść zawsze jest, ale do odważnych świat należy ;-)

Do góry