reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamuśki juz jesteśmy w domku:))))

Naczekalismy się jak nic....ale to nie ważne...ważne,ze Wasze kciukasy chyba pomogły:p bo z Mariczką wszystko dobrze...pani doktor żadnych szmerów już nie słyszy...mówiła,ze puki co nic nie ma.....i jakby przy badaniu kontrolnym jakims jakaś doktorka cos usłysząła jeszcze to mamy pojawić się tutaj ,ale dopiero za rok :-):-):-)

Happy jestem jak cholerka :-):-):-) nawet okropna pogoda i to że zmokliśmy już mi wclae nie przeszkadzalo:)
Ciesze się, ze jest ok, i za rok tez napewno będzie dobrze, buziaki dla Mariczki

Dziewczyny normalnie nie poznaję sama siebie:-) taki power we mnie dzisiaj wstąpił że cały domek posprzątałam:tak:No dobra zostało jeszcze odkurzanie ale Natalka mi plany pokrzyżowała bo usnęła:-)
ale zazdroszczę powera, bo mi sie po pracy nic kompletnie nie chce, powera to ja miałam w ciaży.
Jak sie obrobisz u siebie i power Cię nie opuści, to zaprazsam do mnie, do obiadku będziesz robi porzadki, a jak wróce z pracy, to cała bandą bedziemy jechały nad morze;-)

kochanie, moja wczoraj spala tylko 20min w dzień, dzis jak na razie tylko 30 min

tak tak tylko jak pisalas to przesypia Ci nocke.....a u mnie nie ma szans....wybudza sie zkrzykiem o 5 pobudka i usmiech jak bananik;-);-) takze wiem ze nic mu nie jest tylko maruda sie zrobila...
a zeby teraz mogl zasnac to dalam mu granulki przeciwbolowe-uspakajajace(homoepatyczne) bo juz na mozg mi siadlo:eek::eek:;-);-)

reklama
Kurna jaka kupa....mega kupa...masakra....:szok::szok::szok: a jaki zapach :rofl2:

A tak apropo dopiero doczytałam MARZYCIELKO tak kochana ja spię w staniku...ponieważ moje cycuchy placuchy uciekaja mi pod pachy i w ogóle jest mi tak wygodniej,bo czasem w nocy wycieka mi pokarm to moge mieć wkładki laktacyjne...:sorry::sorry::sorry: notak to z nimi jest ;-):-D

Do góry