reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
zaraz mnie odesla na inny watek:-D:-Dale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytac:sorry:bierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko:baffled:....
slyszala ktoras o czyms takim jak hepamtoten??

nie slyszalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a wloski myje w gliss kur i jest lepiej;-);-)
tez musze zainwestowac w jakies witaminy bo u mnie zas z paznokciami lipa...takie jakis "chude" sa:eek::eek:

zaraz mnie odesla na inny watek:-D:-Dale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytac:sorry:bierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko:baffled:....
slyszala ktoras o czyms takim jak hepamtoten??

zelazo bralas dlatego ze karmilas piersia i tylko to wolno brac a teraz jak mala Marys ssie butle mozesz wyprubowac inne zestawy witamin :zawstydzona/y: ja nadal na zelastwie jade :rofl2:

Kaja mi też wyłażą garściami...już się bałam ,ze moze cos tam mam co mi je wyrzera:p hahahha ale na szczescie nie...
Babeczka mówiła,ze to od karmienia, nawet takiego dwa razy dziennie.....mówiła,ze mam brac chocby takie tabletki dla kobitek w ciąży i karmiących...oczywiscie ja zpominam zawsze....
Ja z tych co nie tolerują tabletek....:eek:

Kurcze Mari kupe wlała trza isc zmienic pampera....z/w :-)

dziewczyny ja juz nie daje rady z tym moim dzieciem...jak juz wczesniej pisalam wyje i wyje ...w nocy w 10 pobudek mialam i jedna megasno ze sasiedzi mieli wala:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jak wstal o 5 rano tak zasnal o 12.30:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry