ok,przepraszam,nie chcialam lezc na grzeski teren,bagnisto-podmoklyno właśnie stop talking o tej figurze!!!!bo zaraz się zdenerwuje
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
zaraz mnie odesla na inny watekale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytacbierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko....
slyszala ktoras o czyms takim jak hepamtoten??
nie slyszalam
a wloski myje w gliss kur i jest lepiej;-);-)
tez musze zainwestowac w jakies witaminy bo u mnie zas z paznokciami lipa...takie jakis "chude" sa
mamusia2008
mamusia Karolinki
o tym nie słyszałamprenatal?ja to bralam w ciazy,a teraz wlasnie mi o tym hepa...cos tam mowili ze ponos rewelacja..
L
landryneczka_1982
Gość
zaraz mnie odesla na inny watekale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytacbierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko....
slyszala ktoras o czyms takim jak hepamtoten??
zelazo bralas dlatego ze karmilas piersia i tylko to wolno brac a teraz jak mala Marys ssie butle mozesz wyprubowac inne zestawy witamin ja nadal na zelastwie jade
nie denerwuj sie mamino właśnie stop talking o tej figurze!!!!bo zaraz się zdenerwuje
mamusia2008
mamusia Karolinki
no wlasnieok,przepraszam,nie chcialam lezc na grzeski teren,bagnisto-podmokly
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kaja mi też wyłażą garściami...już się bałam ,ze moze cos tam mam co mi je wyrzera hahahha ale na szczescie nie...
Babeczka mówiła,ze to od karmienia, nawet takiego dwa razy dziennie.....mówiła,ze mam brac chocby takie tabletki dla kobitek w ciąży i karmiących...oczywiscie ja zpominam zawsze....
Ja z tych co nie tolerują tabletek....
Kurcze Mari kupe wlała trza isc zmienic pampera....z/w :-)
Babeczka mówiła,ze to od karmienia, nawet takiego dwa razy dziennie.....mówiła,ze mam brac chocby takie tabletki dla kobitek w ciąży i karmiących...oczywiscie ja zpominam zawsze....
Ja z tych co nie tolerują tabletek....
Kurcze Mari kupe wlała trza isc zmienic pampera....z/w :-)
pyciolek87
no właśnie stop talking o tej figurze!!!!bo zaraz się zdenerwuje
nie denerwuj sie mami
przepraszac....mama chora , mama zla;-);-)
pyciolek87
dziewczyny ja juz nie daje rady z tym moim dzieciem...jak juz wczesniej pisalam wyje i wyje ...w nocy w 10 pobudek mialam i jedna megasno ze sasiedzi mieli wala
jak wstal o 5 rano tak zasnal o 12.30
jak wstal o 5 rano tak zasnal o 12.30
reklama
:-d:-d:-d:-d:-dprzepraszac....mama chora , mama zla;-);-)