reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Blizniaki to ja poczekam aż Mamusia ozdrowieje i jak wpadniemy we dwie to do obiadku to nie będziemy już miały co robic:-D;-)

Oj Pyciolku nie ma szans na takie witanie. Dzieci i teśc latają w kółko:-D a pralka już pierze więc nikt nam nie uwierzy że zamykamy się w łazience żeby zrobic pranie;-):laugh2:
nie, no mowie same zbereznice na BB:-)

reklama
Wiecie co miesiączke dostałam....po dwóch miesiącach....no dobra bez 5 dni.....Czaicie jaki odlot???? no najwazniejsze ze jest.... ja tu juz schizy ,ze brzuch rośnie ,a to tylko ciotka :-p

to ja mam niezly odlot z miesiaczka co 2 tygodnie to juz sie nie nazywwa miesiaczka tylko dwutygoniowka :crazy: no i trwa prawie tydzien... moj M to mysli ze sciemniam :eek:

kanuś cieszę się, że z serduszkiem malutkiej wszystko dobrze :tak:

Dzieczynki kochane-te które były na L4 w czasie ciąży-złóżcie w pracy wniosek o ponowne przeliczenie zasiłku chorobowego (coś tam się pozmieniało zgodnie z wyrokiem Trybunału Konstytucyjnego z czerwca 2008), a może zwrócą Wam jakąś kaskę-ja na przykład dostanę zwrot :-)

Dzieczynki kochane-te które były na L4 w czasie ciąży-złóżcie w pracy wniosek o ponowne przeliczenie zasiłku chorobowego (coś tam się pozmieniało zgodnie z wyrokiem Trybunału Konstytucyjnego z czerwca 2008), a może zwrócą Wam jakąś kaskę-ja na przykład dostanę zwrot :-)

ja to nie mam na co liczyc :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziekujemy my też sie strasznie cieszymy:)

no pewnie laseczki,bijcie sie o swoje!!

o a co takiego????? kurde dzis bylam w kadrach juz takto bym sie spytala:-:)-(

reklama
Do góry