reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
mi wlosy tak wypadaly jakis pare tyg po porodzie.teraz sie troszke uspokoilo ale rewelacji nie ma....a z tym 36 to by mi sie marzylo.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak::tak:
a tak serio masz stresa jakiegos ostatnio????:baffled::baffled:
Oj z tym rozmiarem to i ja poproszę. Kaja a Ty łykasz jakieś witaminki bo może Ci jakiejś brak? Mi na wypadanie włosów pomógł żółty Elsev i zmiana fryzury na krótkie. A już miałam tak że puste place mi było widac

zaraz mnie odesla na inny watek:-D:-Dale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytac:sorry:bierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko:baffled:....
slyszala ktoras o czyms takim jak hepamtoten??

zaraz mnie odesla na inny watek:-D:-Dale do zadnego mi to nie pasuje co chce zapytac:sorry:bierzecie jakies zestawy witaminowe?bo mi polozna kazala brac zelazo i w sumie to je biore,ale nic mi to raczej nie daje,fryzjerka straszy ze trzeba bedzie obciac wlosy na krotko:baffled:....
slyszala ktoras o czyms takim jak hepamtoten??
ja biorę prenatal, ale włosy nadal wypadają

Oj z tym rozmiarem to i ja poproszę. Kaja a Ty łykasz jakieś witaminki bo może Ci jakiejś brak? Mi na wypadanie włosów pomógł żółty Elsev i zmiana fryzury na krótkie. A już miałam tak że puste place mi było widac
jeju...no nic pustego to nie widac,ale lepiej dmuchac na zimne:szok:

reklama
Do góry