reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jak sie obrobisz u siebie i power Cię nie opuści, to zaprazsam do mnie, do obiadku będziesz robi porzadki, a jak wróce z pracy, to cała bandą bedziemy jechały nad morze;-)

Blizniaki to ja poczekam aż Mamusia ozdrowieje i jak wpadniemy we dwie to do obiadku to nie będziemy już miały co robic:-D;-)

tylko ostroznie z tym witaniem....:tak::tak:
Oj Pyciolku nie ma szans na takie witanie. Dzieci i teśc latają w kółko:-D a pralka już pierze więc nikt nam nie uwierzy że zamykamy się w łazience żeby zrobic pranie;-):laugh2:

reklama
Kurna jaka kupa....mega kupa...masakra....:szok::szok::szok: a jaki zapach :rofl2:

A tak apropo dopiero doczytałam MARZYCIELKO tak kochana ja spię w staniku...ponieważ moje cycuchy placuchy uciekaja mi pod pachy i w ogóle jest mi tak wygodniej,bo czasem w nocy wycieka mi pokarm to moge mieć wkładki laktacyjne...:sorry::sorry::sorry: notak to z nimi jest ;-):-D
ja tez zawsze dopoki karmilam mala spalam w staniku...teraz juz nie musze i zreszta nie mam co w nim chowac,bo bardzo niewiele zostalo:-D:-Dmoj maz mowi na godzine przed spaniem,zonka-zaczynaj szukac biustu bo niedlugo ide,jak bedziemy szukac razem to nam duzo czasu zejdzie:szok::szok::-D:-D:-D

ja tez zawsze dopoki karmilam mala spalam w staniku...teraz juz nie musze i zreszta nie mam co w nim chowac,bo bardzo niewiele zostalo:-D:-Dmoj maz mowi na godzine przed spaniem,zonka-zaczynaj szukac biustu bo niedlugo ide,jak bedziemy szukac razem to nam duzo czasu zejdzie:szok::szok::-D:-D:-D
hahaahaa ty jesteś walnięta bez kitu:* kochana nasza;*

Blizniaki to ja poczekam aż Mamusia ozdrowieje i jak wpadniemy we dwie to do obiadku to nie będziemy już miały co robic:-D;-)

Oj Pyciolku nie ma szans na takie witanie. Dzieci i teśc latają w kółko:-D a pralka już pierze więc nikt nam nie uwierzy że zamykamy się w łazience żeby zrobic pranie;-):laugh2:

:eek::eek::eek::eek::eek::-):-):-):-):-)

normalnie kajuska jak cie czytam to nie moge sie nie smiac:-D:-D a moj maz sie patrzy na mnie jak na durna kobiete i mowi smieje sie do monitora ta ciaza to kilka klepek mamie zabrala :-D:-D

reklama
Kurna jaka kupa....mega kupa...masakra....:szok::szok::szok: a jaki zapach :rofl2:

A tak apropo dopiero doczytałam MARZYCIELKO tak kochana ja spię w staniku...ponieważ moje cycuchy placuchy uciekaja mi pod pachy i w ogóle jest mi tak wygodniej,bo czasem w nocy wycieka mi pokarm to moge mieć wkładki laktacyjne...:sorry::sorry::sorry: notak to z nimi jest ;-):-D
i ja śpię w staniku, bo jeszcze karmie

Do góry