,Kokusiaa,Ty figlarna dziewczynono wiesz kary potrafią byc różne......niektóre nawet całkiem przyjemne;-)
reklama
L
landryneczka_1982
Gość
no wiesz kary potrafią byc różne......niektóre nawet całkiem przyjemne;-)
hahaha teraz beda slodkie kary wymieniac
a w ogole to juz jestem spowrotem,maz zarzadzil ze zadnego sloika teraz nikt nie bedzie jadl,wiec jestem z Wami...i musze ponarzekac...kudly mi wypadaja garsciami,budze sie rano i pelne lozko mojego pierza i wszystkie spodnie rozmiar 36 jada mi z tylka i to jest jakas masakra
mamusia2008
mamusia Karolinki
mowie same zbereznice na BB,Kokusiaa,Ty figlarna dziewczyno
mamusia2008
mamusia Karolinki
ostatnio były lody waniliowe:-)hahaha teraz beda slodkie kary wymieniac
pyciolek87
Mama Alexa:*
a w ogole to juz jestem spowrotem,maz zarzadzil ze zadnego sloika teraz nikt nie bedzie jadl,wiec jestem z Wami...i musze ponarzekac...kudly mi wypadaja garsciami,budze sie rano i pelne lozko mojego pierza i wszystkie spodnie rozmiar 36 jada mi z tylka i to jest jakas masakra
mi wlosy tak wypadaly jakis pare tyg po porodzie.teraz sie troszke uspokoilo ale rewelacji nie ma....a z tym 36 to by mi sie marzylo.....
a tak serio masz stresa jakiegos ostatnio????
pyciolek87
Mama Alexa:*
bo na zestresowana nie wygladasz:;-);-);-)
no wlasnie nie....oprocz stresowych sytuacji ze maz moze odkryc moje wydatki ciuchowe to niemi wlosy tak wypadaly jakis pare tyg po porodzie.teraz sie troszke uspokoilo ale rewelacji nie ma....a z tym 36 to by mi sie marzylo.....
a tak serio masz stresa jakiegos ostatnio????
L
landryneczka_1982
Gość
co do wloskow to nie jestes sama moj lekarz powiedzial ze odrosna a ja mu na to dzieki za pocieszenie i dal mi zelazo w tabletkach (biore je jak sobie przypomne) czyli gdzies co 3 dni a trzeba codziennie
a co do przemiany materi to masz niezla maz narzeka ze jadasz za duzo i chudniesz ja tez tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
i ja tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeco do wloskow to nie jestes sama moj lekarz powiedzial ze odrosna a ja mu na to dzieki za pocieszenie i dal mi zelazo w tabletkach (biore je jak sobie przypomne) czyli gdzies co 3 dni a trzeba codziennie
a co do przemiany materi to masz niezla maz narzeka ze jadasz za duzo i chudniesz ja tez tak chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee