reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamusie :)
Grzechy naszych Ojców klikniete ;-)
u nas noce w końcu lepsze..znowu :-D mały sie budzi zazwyczaj na jedno nocne.poranne karmienie... a teraz buszuje...i czekam az sie wyhasa i dospi jeszcze swoje , a ja upatrzyłam pare tyg temu autko Opel Omega B kombi..pojechalismy i kupiliśmy,i cholera mam sentyment do hondzi i chyba Maksiu też ja polubil,bo w opelku nie chce spać,a w Preludzie jak zabuczał wydech to od razu przycinał komara...:-Dno ale niestety trzeba sprzedać i małemu pokoik odpicowac :-D
a wo gule moja mama sie nawróciła...od tylunastu lat nie była w kościele a tu nagle..pojechała do częstochowy na pielgrzymke :szok:i przywiozla nam medaliki dla Maksia obrazek, i winko gidelskie...
no i należą wam sie przeprosiny za to że tak zaniedbałam ostatnio forum i was :-:)zawstydzona/y: ale jakos wstaje i czas leci nieublaganie wieczór kaszka dla małego ululać go i ja jak sie kłade to nie wiem kiedy zasypiam...a no i koniec ciąży 97 a teraz 63 :-Dale nienawidze chodzic na zakuopy...bo jeszcze ulegam pokusom :angry:
pardom że sie tak rozpisałam..tak jakoś się wymsklo :-p

reklama
Ja tez juz jestem :dry:

Witajcie

Nocka do bani. Mały budził sie i pąłkał przez sen, chyba zęby albo coś mu sie sniło. No i w ogole chyba nie chciał zeby rodzice sie poprzytulali :sorry2:.

U nas piekne słoneczko. Moze sie utrzyma do południa i skoczymy na spacerek.

Bliźniaki dobrej zabawy na zakupach i powodzienia na USG.
Darina super, że sie odezwałaś i , że u Was wszystko dobrze.

Dzieńdoberek :-)
Zapominajko klikniete:tak:
Blizniaczku powodzonka na usg a mamusi na szczepieniu
Pogoda kiepska wczoraj uciekałam przed burza i nie zdazyłam a akurat jak padac i wiac masakrycznie zaczeło to mała w ryk i chce z wózka na rączki wiec na syrenie do domu wracałam a dzis to mam taki uraz ze boje sie z nia wyjsc gdziekolwiek ale pogoda do bani wiec siedze w domku tylko po południu trening Tomka, Pytia mam pytanie ty w tej Inglesince wozisz Hanie w spacerówce, czesto? Ja kupiłam taką wersję lounge i ona ma taką niby gondole i Pati dalej świata nie widzi i pewnie pzrez to koncertuje ale troche boje sie wyjac to usztywnienie bo to jednak parasolka choc z drugiej strony tez mocno usztywniana co Ty o tym myslisz?
Kokusia tzrymam kciuki za powodzenie diety ;-)

dla dzisiejszych solenizantow:
Inanki oraz Jasia duzo zdrowka i 100 latek:tak::tak::tak::tak:

Mamusia - dziękuję ogromnie w imieniu córuni!
Dagulla - tobie również kochana.
Kokusia - ślicznie dziękujemy!

Zapominajka - kliknięte, współczuję sprzątania...

Ola2in1 - no to pięknie spadła ci waga! Brawa!

sto lat dlanaszych solenizantów

witam tak apropo
my właśnie wróciliśmy od laryngologa ,byłam ze starszym synem (znowu zatoki) i 150 zł poszło na leki ja normalnie chyba wykorkuje z tymi wydatkami na szczęście Jarek do tych zdrowszych się zalicza i oby tak dalej

u nas dziś szaro i zimno chyba zrezygnujemy ze spacerku

Witam,

pusto tu dzisiaj. My w domu siedzimy niestety. Mała dostała katarku:-( Marudna jest, więc i ja mam nastrój średni.

Miłego popołudnia wszystkim:tak:

reklama
no ja też zaóważyłam że tu takie puchy

martusia zdrówka dla pati
ja dziś gotuję rybkę a sosie koperkowo śmietanowym może ktoś ma ochotę to zapraszam!!!

Do góry