reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie mamusie :)
Grzechy naszych Ojców klikniete ;-)
u nas noce w końcu lepsze..znowu :-D mały sie budzi zazwyczaj na jedno nocne.poranne karmienie... a teraz buszuje...i czekam az sie wyhasa i dospi jeszcze swoje , a ja upatrzyłam pare tyg temu autko Opel Omega B kombi..pojechalismy i kupiliśmy,i cholera mam sentyment do hondzi i chyba Maksiu też ja polubil,bo w opelku nie chce spać,a w Preludzie jak zabuczał wydech to od razu przycinał komara...:-Dno ale niestety trzeba sprzedać i małemu pokoik odpicowac :-D
a wo gule moja mama sie nawróciła...od tylunastu lat nie była w kościele a tu nagle..pojechała do częstochowy na pielgrzymke :szok:i przywiozla nam medaliki dla Maksia obrazek, i winko gidelskie...
no i należą wam sie przeprosiny za to że tak zaniedbałam ostatnio forum i was :-:)zawstydzona/y: ale jakos wstaje i czas leci nieublaganie wieczór kaszka dla małego ululać go i ja jak sie kłade to nie wiem kiedy zasypiam...a no i koniec ciąży 97 a teraz 63 :-Dale nienawidze chodzic na zakuopy...bo jeszcze ulegam pokusom :angry:
pardom że sie tak rozpisałam..tak jakoś się wymsklo :-p

reklama
Ja tez juz jestem :dry:

Witajcie

Nocka do bani. Mały budził sie i pąłkał przez sen, chyba zęby albo coś mu sie sniło. No i w ogole chyba nie chciał zeby rodzice sie poprzytulali :sorry2:.

U nas piekne słoneczko. Moze sie utrzyma do południa i skoczymy na spacerek.

Bliźniaki dobrej zabawy na zakupach i powodzienia na USG.
Darina super, że sie odezwałaś i , że u Was wszystko dobrze.

Dzieńdoberek :-)
Zapominajko klikniete:tak:
Blizniaczku powodzonka na usg a mamusi na szczepieniu
Pogoda kiepska wczoraj uciekałam przed burza i nie zdazyłam a akurat jak padac i wiac masakrycznie zaczeło to mała w ryk i chce z wózka na rączki wiec na syrenie do domu wracałam a dzis to mam taki uraz ze boje sie z nia wyjsc gdziekolwiek ale pogoda do bani wiec siedze w domku tylko po południu trening Tomka, Pytia mam pytanie ty w tej Inglesince wozisz Hanie w spacerówce, czesto? Ja kupiłam taką wersję lounge i ona ma taką niby gondole i Pati dalej świata nie widzi i pewnie pzrez to koncertuje ale troche boje sie wyjac to usztywnienie bo to jednak parasolka choc z drugiej strony tez mocno usztywniana co Ty o tym myslisz?
Kokusia tzrymam kciuki za powodzenie diety ;-)

dla dzisiejszych solenizantow:
Inanki oraz Jasia duzo zdrowka i 100 latek:tak::tak::tak::tak:

Mamusia - dziękuję ogromnie w imieniu córuni!
Dagulla - tobie również kochana.
Kokusia - ślicznie dziękujemy!

Zapominajka - kliknięte, współczuję sprzątania...

Ola2in1 - no to pięknie spadła ci waga! Brawa!

sto lat dlanaszych solenizantów

witam tak apropo
my właśnie wróciliśmy od laryngologa ,byłam ze starszym synem (znowu zatoki) i 150 zł poszło na leki ja normalnie chyba wykorkuje z tymi wydatkami na szczęście Jarek do tych zdrowszych się zalicza i oby tak dalej

u nas dziś szaro i zimno chyba zrezygnujemy ze spacerku

Witam,

pusto tu dzisiaj. My w domu siedzimy niestety. Mała dostała katarku:-( Marudna jest, więc i ja mam nastrój średni.

Miłego popołudnia wszystkim:tak:

reklama
no ja też zaóważyłam że tu takie puchy

martusia zdrówka dla pati
ja dziś gotuję rybkę a sosie koperkowo śmietanowym może ktoś ma ochotę to zapraszam!!!

Do góry