reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Inka też dziś rano spała 3,5 godziny szok!! A teraz znowu zasnęła, mam nadzieję, że zdążę zrobić obiad i wcisnąć trochę w Miśkę...
Ja dzisiaj też jestem senna niemożebnie, aż ledwo na oczy widzę.

reklama
Wybaczcie ze Was poganiam PW ale Pan mnie prosi o ta liste.

Jescze tylko do Edee nie napisalam bo szukam jakiegos jej posta :-D

Yoka, Ania a wy nie jedziecie?????????????? Bo tak patrze na stara liste i Was nie ma.

Madzienka Tygrysek Agacie Was tez nie ponaglilam w PW bo czekam do wieczora ;-)

Wybaczcie ze Was poganiam PW ale Pan mnie prosi o ta liste.

Jescze tylko do Edee nie napisalam bo szukam jakiegos jej posta :-D

Yoka, Ania a wy nie jedziecie?????????????? Bo tak patrze na stara liste i Was nie ma.

Madzienka Tygrysek Agacie Was tez nie ponaglilam w PW bo czekam do wieczora ;-)

Tu jestem :-) ja napewno jadę sama :-) tylko, kurcze jeszcze nie całkiem wiem jakie posiłki brać:confused:

Posilkow nie trzeba jeszcze, wpisz sie na liste, posilki wybierzesz pozniej.
Bede pisac jakos tydzien przed tym jak bede wysylac liste z posilkami

Witam Dziewczynki po dłuższej nieobecności.Aż mi wstyd że tak długo się nie oddzywałam . Co kilka dni troszkę Was podczytuję ale kompletnie nie jestem na bieżąco. Brak mi czasu dosłownie na wszystko. Moje młodsze dziecię to istna "diablica wcielona" Jednej minutki nie posiedzi sama cały czas potrzebuje towarzystwa.W dzień już od dawna wogóle nie śpi a jak pójdzie spać wieczorem to ja juz jestem taka padnięta że na nic nie mam ochoty a tu jeszcze starszak domaga sie uwagi:-)
Obiecuję że postaram się poprawić i chociaz co kilka dni wygospodarować chociaż troszkę czasu dla Was:-)

No to zabieram się za nadrabianie zaległości w czytaniu.Może chociaz kilka stron uda mi się przeczytać:-)

nikado - witaj kochana, wiem jak to jest, Inka też tylko na rączkach i tylko u mamy, ale na szczęście śpi w dzień, niestety wtedy Misia mnie ujeżdża...

Witam mamusie
Ja też po dłuższej przerwie zaglądam tylko na chwilkę czasu brak. Jeszcze sesja na studiach mi się zaczyna za tydzień wiec masakra.
Byliśmy na konsultacji u neurologa po tym jak Gabi straciła przytomność wszystko jest dobrze przyczyna nadal nie znana ale jeśli się powtórzy musimy się zgodzić na nakłucie lędźwiowe. Badanie kontrolne we wrześniu. Mam nadzieję że nic takiego się nie powtórzy.
Uciekam się uczyć.
Pozdrawiam i buziaki dla wszystkich

reklama
witam wtorkowo :-)

tym razem jestem pierwsza czyżby tylko moj synek nie dał mamie pospac ;-) wczoraj zasnął juz o 18 za to o 3 urządził sobie pogawetke natomiast niewiem ile trwala bo zasnelam szybciej od niego :zawstydzona/y: i wstal juz o 6 co dawno mu sie nie zdazylo bo przewaznie wstaje o 7.20:sorry2:

Nikado współczuje ze mala nie chce spac w dzien Kacper co prawda juz niespi tyle co kiedys i odpuscil sobie jedna drzemke ale zawsze ze 3 razy po pul godziny mam dla siebie plus spacerki i lezy sobie prawie caly dzien na kocyku i sie bawi do puki mu sie nie znudzi badz jakas zabawka go nie zdenermuje bo niechce dac sie ugryzdz:-D

Darina fajnie ze wszystko oki ale szkoda ze nie wiadomo od czego straciła przytomnosc ale napewno bedzie wszystko oki i juz jej sie to nie zdarzy;-)

Do góry