reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja chętna na rybkę:tak: Jadlam wczoraj, ale smażoną:-)

A dzisiaj na leniwo...zrobię szybkie spaghetti:-D

W ogóle to pustki w lodówce, jakieś większe zakupy by się przydały...A tak nie lubię z małą jeździć do marketu:zawstydzona/y:

reklama
no to już czekam na was dziewczynki przyjedźcie na cały tydzień to będziemy sobie wymyślać różne smaczne jedzonko ja lubie gości więc z miłą chęcią

Witajcie mamuski....

Wkoncu dorwałam się do kompa:-D:-D:-Ddzisiaj mój mężuś w domu i oczywiście coś musiał w nim robić i go całkiem odlączył:tak::tak::tak:

U nas nocka spokojna, dziekujemy za mile slowka pod zdjeciem na nk:-):-):-)jesteście kochane:tak::tak::tak:

U nas pokomplikowało się z wyjazdem, a tak bardzo chciałam jechac:sorry2::sorry2:...licze że jak uda nam się to jakiś pokoik zostanie dla nas i tygryska...jakoś się pomieścimy:tak::tak::tak:

buziaki milego dnia

reklama
oj mamusiu :zawstydzona/y: 80 kg na wadze i 95 cm w pasie dzisiaj mierzone :zawstydzona/y::-(a jedyne co mam znosne to łydki i dłonie od kolan po łokcie wszystko do wycięcia:-(

Do góry