reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam się i ja :tak::tak::tak:
jestem mega nie wyspana:no::no::no:, bo moje dziecko spało wczoraj prawie cały dzień, no to w nocy już jej się nie chciało spać, wiec o 2.00 pobudka:szok:, o 6.00 :szok:pobudka, no i o 7.15 pobudka:szok:, ledwo ja przyspalam, bo chciala sobie gadac z nami:szok::zawstydzona/y:wiec dzis jej nie pozwalam spac:blink::blink::blink::-):-):-D:-D
teraz sobie popijam kawke, a mala zjada paluszki :-):-):-), na 18.00 mamy szczepionke, no i juz mam cykora, zreszta jak zawsze:-p:-p:-p
dla dzisiejszych solenizantow:
Inanki oraz Jasia duzo zdrowka i 100 latek
:tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam
Ja dzisiaj wziełam wolne, bo jedziemy z Małą na usg stawów biodrowych, a przy okazji na jakies zakupy, bo trzeba zaopatrzenie w soki i napoje na komunię zrobic.
Kozrystajac z wolnego dnia, umówiłam sie na solarium i trzeba sie zaraz szykowac, bo jeszcze w piżamie siedze.
Pogoda niestety do bani, ochmurno i chyba bedzie padac.

Nikado, Darina, wpadajcie cześciej.
Darina, trzymam kciuki zeby te omdlenia wiecej sie nie przytrafiały, no i za egzaminy tez oczywiscie trzymam

Mamusia, współczuje nocki, dzisiaj bedzie lepiej

Witam
Ja dzisiaj wziełam wolne, bo jedziemy z Małą na usg stawów biodrowych, a przy okazji na jakies zakupy, bo trzeba zaopatrzenie w soki i napoje na komunię zrobic.
Kozrystajac z wolnego dnia, umówiłam sie na solarium i trzeba sie zaraz szykowac, bo jeszcze w piżamie siedze.
Pogoda niestety do bani, ochmurno i chyba bedzie padac.

Nikado, Darina, wpadajcie cześciej.
Darina, trzymam kciuki zeby te omdlenia wiecej sie nie przytrafiały, no i za egzaminy tez oczywiscie trzymam

Mamusia, współczuje nocki, dzisiaj bedzie lepiej
to powodzonka na solarium i zakupkach:-) oraz USG

Ostatnia edycja:
hey :-)

Musiałam wstać z kurami bo o 8 ma nie być ciepłej wody przez 2 dni i musiałam się umyć. Teraz kurde spać mi się chce i siedzę zmokra głową przed kompem i czekam na śniadanie , które M poszedł upolować.
A Młoda śpi i spałabym z nią dalej do 10 ale kurde nic z tego:baffled:
Dzisiaj zaczyna świecić Słoneczko to pójdziemy na dłuższy spacerek z MT:tak:

Miłego Dnia Wam Życzę.:-)

I witam się i ja:tak:Nawet wyspana bo wczoraj przetrzymałam moją Małą i usnęła dopiero po 8 i dzisiaj wstała o 7:happy2: a zwykle jej dzień się zaczyna o 5:baffled:Pogoda jest okropna szaro,ponuro i pada:no:
No i za sprzątanie się czas wziąść dopóki moje Dziecię sie bawi samo:blink:

Miłego dzionka;-)

paola ja tez musiala bym posprzatac :dry: tyle ze mam lenia :-D tylko pranie za pranie sie wzielam jedno rozwieszone , kolejne sie pierze a jeszcze jedno czeka na ulozenie :-D

u nas pogoda zapowiada sie sloneczna:-)

blizniaki udanych zakupow i pogode odbijesz sobie na solarium;-)a i powodzenia na usg;-)

mamusia powodzenia na szczepieniu i przyłaczam sie do zyczonek;-)

marzycielko miłego spacerku:-)

hej piękne:tak:
u nas w końcu po przerwie słoneczko się pokazało. a ja zamiast cały dzień na dworze będę sprzątała, bo terściowa wieczorkiem nalot mi robi;-).
Dziewczyny jeśli mogę prosić

Radio Fabryka

kliknijcie na Grzechy Naszych Ojców.

Dziękuję

reklama
My też już wstałyśmy ale rano odwiedziła nas babcia więc nie zdążyłyśmy się zameldowac.
U nas pół nocy i z samego rana padało a teraz już świeci piękne słoneczko:tak:

Oczywiście gorące uściski dla Inanki i Jasia

Nikado i Darina witajcie spowrotem. Fajnie że coraz więcej mamusiek sobie znowu przypomina o BB:-D
Darina dobrze że ta utrata przytomności nie okazała się niczym groznym. A czy mała nie miała wtedy temperatury?
Mamusia trzymam kciuki żeby Karolinka była grzeczniutka na szczepieniu.
Blizniaki udanych zakupów i opalanka:tak:
Tygrysku dzisiaj nie chcę tej tajemniczej kawki bo wszystko mam juz porobione i będzie mnie nosic z nudów do lodówki a od wczoraj twardo się odchudzam. I muszę się pochwalic że już 1kg mi zleciał:tak::-)

Do góry