reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

witam się i ja :tak::tak::tak:
jestem mega nie wyspana:no::no::no:, bo moje dziecko spało wczoraj prawie cały dzień, no to w nocy już jej się nie chciało spać, wiec o 2.00 pobudka:szok:, o 6.00 :szok:pobudka, no i o 7.15 pobudka:szok:, ledwo ja przyspalam, bo chciala sobie gadac z nami:szok::zawstydzona/y:wiec dzis jej nie pozwalam spac:blink::blink::blink::-):-):-D:-D
teraz sobie popijam kawke, a mala zjada paluszki :-):-):-), na 18.00 mamy szczepionke, no i juz mam cykora, zreszta jak zawsze:-p:-p:-p
dla dzisiejszych solenizantow:
Inanki oraz Jasia duzo zdrowka i 100 latek
:tak::tak::tak::tak:

reklama
Witam
Ja dzisiaj wziełam wolne, bo jedziemy z Małą na usg stawów biodrowych, a przy okazji na jakies zakupy, bo trzeba zaopatrzenie w soki i napoje na komunię zrobic.
Kozrystajac z wolnego dnia, umówiłam sie na solarium i trzeba sie zaraz szykowac, bo jeszcze w piżamie siedze.
Pogoda niestety do bani, ochmurno i chyba bedzie padac.

Nikado, Darina, wpadajcie cześciej.
Darina, trzymam kciuki zeby te omdlenia wiecej sie nie przytrafiały, no i za egzaminy tez oczywiscie trzymam

Mamusia, współczuje nocki, dzisiaj bedzie lepiej

Witam
Ja dzisiaj wziełam wolne, bo jedziemy z Małą na usg stawów biodrowych, a przy okazji na jakies zakupy, bo trzeba zaopatrzenie w soki i napoje na komunię zrobic.
Kozrystajac z wolnego dnia, umówiłam sie na solarium i trzeba sie zaraz szykowac, bo jeszcze w piżamie siedze.
Pogoda niestety do bani, ochmurno i chyba bedzie padac.

Nikado, Darina, wpadajcie cześciej.
Darina, trzymam kciuki zeby te omdlenia wiecej sie nie przytrafiały, no i za egzaminy tez oczywiscie trzymam

Mamusia, współczuje nocki, dzisiaj bedzie lepiej
to powodzonka na solarium i zakupkach:-) oraz USG

Ostatnia edycja:
hey :-)

Musiałam wstać z kurami bo o 8 ma nie być ciepłej wody przez 2 dni i musiałam się umyć. Teraz kurde spać mi się chce i siedzę zmokra głową przed kompem i czekam na śniadanie , które M poszedł upolować.
A Młoda śpi i spałabym z nią dalej do 10 ale kurde nic z tego:baffled:
Dzisiaj zaczyna świecić Słoneczko to pójdziemy na dłuższy spacerek z MT:tak:

Miłego Dnia Wam Życzę.:-)

I witam się i ja:tak:Nawet wyspana bo wczoraj przetrzymałam moją Małą i usnęła dopiero po 8 i dzisiaj wstała o 7:happy2: a zwykle jej dzień się zaczyna o 5:baffled:Pogoda jest okropna szaro,ponuro i pada:no:
No i za sprzątanie się czas wziąść dopóki moje Dziecię sie bawi samo:blink:

Miłego dzionka;-)

paola ja tez musiala bym posprzatac :dry: tyle ze mam lenia :-D tylko pranie za pranie sie wzielam jedno rozwieszone , kolejne sie pierze a jeszcze jedno czeka na ulozenie :-D

u nas pogoda zapowiada sie sloneczna:-)

blizniaki udanych zakupow i pogode odbijesz sobie na solarium;-)a i powodzenia na usg;-)

mamusia powodzenia na szczepieniu i przyłaczam sie do zyczonek;-)

marzycielko miłego spacerku:-)

hej piękne:tak:
u nas w końcu po przerwie słoneczko się pokazało. a ja zamiast cały dzień na dworze będę sprzątała, bo terściowa wieczorkiem nalot mi robi;-).
Dziewczyny jeśli mogę prosić

Radio Fabryka

kliknijcie na Grzechy Naszych Ojców.

Dziękuję

reklama
My też już wstałyśmy ale rano odwiedziła nas babcia więc nie zdążyłyśmy się zameldowac.
U nas pół nocy i z samego rana padało a teraz już świeci piękne słoneczko:tak:

Oczywiście gorące uściski dla Inanki i Jasia

Nikado i Darina witajcie spowrotem. Fajnie że coraz więcej mamusiek sobie znowu przypomina o BB:-D
Darina dobrze że ta utrata przytomności nie okazała się niczym groznym. A czy mała nie miała wtedy temperatury?
Mamusia trzymam kciuki żeby Karolinka była grzeczniutka na szczepieniu.
Blizniaki udanych zakupów i opalanka:tak:
Tygrysku dzisiaj nie chcę tej tajemniczej kawki bo wszystko mam juz porobione i będzie mnie nosic z nudów do lodówki a od wczoraj twardo się odchudzam. I muszę się pochwalic że już 1kg mi zleciał:tak::-)

Do góry