reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj mamusiu :zawstydzona/y: 80 kg na wadze i 95 cm w pasie dzisiaj mierzone :zawstydzona/y::-(a jedyne co mam znosne to łydki i dłonie od kolan po łokcie wszystko do wycięcia:-(
no to pociesze ciebie ja ma ponad 100 w pasie:-(wiec dla mnie ty jesteś laska
jedyne szczescie ze mam 173 cm wzrostu, to jakos ten brzuchoflak rozchodzi sie po calym ciele, ale jak usiade to masakra, i prze to ostatnio mma depresje, czuje sie do d..., wszystko mnie boli, codziennie co innego, ech tam, brak slow

Ostatnia edycja:
reklama
Och zapomniałam wszystkiego dobrego i dużo zdrowka dla dzisiejszych jubilatów....:tak::tak::tak:

oj mamusiu :zawstydzona/y: 80 kg na wadze i 95 cm w pasie dzisiaj mierzone :zawstydzona/y::-(a jedyne co mam znosne to łydki i dłonie od kolan po łokcie wszystko do wycięcia:-(

Halo halo spokój dziewczeta...kiedys już była mowa...waga i centymetr wyrzucamy za okno:tak::tak::tak:i tak jesteście super babki więc po co wam te kg i cm:-):-):-):-)

mamusia ja wiezre ze uda sie spasc na wadze tylko czasu trzeba ja musze miec wiecej ruchu praca itp a w domku tyje i juz wiec licze ze za rok dwa bedzie lepiej a u Ciebie na pewno tez a na zdjeciach Twoich to w oczy sie rzuca tylko sliczny usmiech a to znaczy ze jest OK:-)

Och zapomniałam wszystkiego dobrego i dużo zdrowka dla dzisiejszych jubilatów....:tak::tak::tak:

Halo halo spokój dziewczeta...kiedys już była mowa...waga i centymetr wyrzucamy za okno:tak::tak::tak:i tak jesteście super babki więc po co wam te kg i cm:-):-):-):-)
ech, madzienka, nie da się 2 razy wyrzucałam wszystko, i wagę schowałam tak daleko, ale znowu wyciągnęłam i załamka

my wlasnie wrocilismy od lekarza i spotkala nas mila niespodzianka w przychodni:tak:dostalismy paczuszke hippa z zupka, lyzeczka ,herbatka i kremikiem i kupon na ta druga paczuszke do rosmana:-D:-D
no ja też zaóważyłam że tu takie puchy

martusia zdrówka dla pati
ja dziś gotuję rybkę a sosie koperkowo śmietanowym może ktoś ma ochotę to zapraszam!!!

ja juz sie pakuje i jade na rybke prosze dla mnie zostawic z 2 porcje bo ja dzis glodna jestem!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

I ja i ja :szok: zapomniałabym :no:\

Sto lat dla Inanki i dla Jasia

dolanczamy sie do zyczen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie mamuski....

Wkoncu dorwałam się do kompa:-D:-D:-Ddzisiaj mój mężuś w domu i oczywiście coś musiał w nim robić i go całkiem odlączył:tak::tak::tak:

U nas nocka spokojna, dziekujemy za mile slowka pod zdjeciem na nk:-):-):-)jesteście kochane:tak::tak::tak:

U nas pokomplikowało się z wyjazdem, a tak bardzo chciałam jechac:sorry2::sorry2:...licze że jak uda nam się to jakiś pokoik zostanie dla nas i tygryska...jakoś się pomieścimy:tak::tak::tak:

buziaki milego dnia

hihih Madzienko My malo wymagajace jestesmy wystarczy nam cos na strychu lub w piwnicy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mopku!!!!!!!!!!!!! jaki Ty masz sliczny nowy avatar!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

mamusia ja wiezre ze uda sie spasc na wadze tylko czasu trzeba ja musze miec wiecej ruchu praca itp a w domku tyje i juz wiec licze ze za rok dwa bedzie lepiej a u Ciebie na pewno tez a na zdjeciach Twoich to w oczy sie rzuca tylko sliczny usmiech a to znaczy ze jest OK:-)
wiesz ja tez tak licze, ale jak juz pisalam na zdrowiu i uroda, jakis czas temu, to zacvzne chudnac dopiero jak mi hormony ustabilizuja sie

no właśnie jedyne co mi jeszcze zostalo to usmiech i to tylko na zdjeciach, bo w realu to ciagle chodze zalamana

no właśnie jedyne co mi jeszcze zostalo to usmiech i to tylko na zdjeciach, bo w realu to ciagle chodze zalamana
Mamusiu tak zle to nie jest bo Twoja malutka sie smieje od ucha do ucha a przykład przeciez idzie z góry

Tygrysku dzieki :tak::-)wreszcie skojarzylam ze mam zdjecie sprzed 3 miesiecy jak mamusia2008 zmieniła

reklama
Do góry