reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienka super ze imprezka sie udała i że Julka była taka grzeczna.

U nas też zaczeło kropic.

Co wy dzisiaj macie tyle energii ? Ja od rano, oprócz wstawienia prania nic nie zrobiłam :dry:

Dziękuję za gratulacje:-)

Zapominajko gratuluje pierwszego ząbka:-)

BlackWizard przyłączam sie do gratulacjii:tak:.....ja przedwczoraj robiłam test ciążowy:zawstydzona/y::-D ale niestety jedna kreseczka była:sorry2: od paru dni mam poranne mdłosci i postanowilam zrobic test chociarz wydawalo mi sie to niemozliwe :-D i niby niechce narazie drugiego dzidziusia to byłam bardzo zawiedziona jak zobaczyłam jedna kreseczke:-:)-D

Blackwizzard gratuluję. Dbaj o was i zaglądaj do nas:tak:.
Dagullaja też się boję, że jestem, ale udaję sama przed sobą, że takie coś nie istnieje...

Zapominajko również gratuluje ząbka:tak: Ja to nie mogę się doczekać u nas pierwszego, bo narazie to marudzenie, pchanie wszystkiego do buzi, body mokre od śliny aż do pępka...:sorry2:

HEHEHEHE w kwestii ślinienia i ładowania do buzi nic się u nas nie zmieniło:-D

Już doszło Mei Tai i jest ZAJEFAJNE ! Zero bólu pleców i dziecko zadowolone a to najważniejsze. Wieczorem wstawię foteczki :-)

Super. Koniecznie pokaż foteczki

Madzienka super ze imprezka sie udała i że Julka była taka grzeczna.

U nas też zaczeło kropic.

Co wy dzisiaj macie tyle energii ? Ja od rano, oprócz wstawienia prania nic nie zrobiłam :dry:
Agaciu, ja tez nie mam dziś energii, obłożyłam się książkami, mała już od godziny śpi, a ja zamiast się uczyć to pisze do was,

witjcie popołudniowo
u nas weekend był bardzo udany:tak:
wczoraj bylismy na zamnu w takiej miejscowości której nazwy nie potrafie wymówić a co dopiero napisć:-p ale było super :tak:piękne ogrody, śliczna pogoda az zyc sie chce:tak::-D:-D:-D
dzis tez całkiem fajna pogoda:tak: zaliczyłysmy z Nunką juz jeden spacerek 3 godzinny i za niedługo znów uciekamy:-D
miłego popołudnia

U nas pada... Mieliśmy wyjść Tatusiowi na spotkanie jak będzie wracał z pracy....i d....:-(

Mała mało mi dzisiaj śpi, a szkoda, bo tak to przespałabym się razem z nią.

Agacia, ja nawet prania nie wstawiłam, nic mi sie nie chce zupełnie. Dopiero za obiad się będę brała:zawstydzona/y: Aż wstyd....:zawstydzona/y:

a ja jestem wkurzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, bo siedzę sobie już cala godzinę na tarasie, ale zechciało mi się pić, wiec wchodzę do domu, a tam mój ryz się pali:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, szkoda gadać, jaka ze mnie skleroza, zero energii dzisiaj:-:)-:)-:)-:)no::no::no::sorry2::sorry2::sorry2:

Aj mamusia Ty nasza sklerozo:-DA tak poważnie to dobrze że w porę weszłaś i nic się nie stało.
My musiałysmy uciekac z dworku bo zaczyna padac:-(
A od dzisiaj mam nowe zajęcie bo dziadkowie kupili wnuczkom króliki i będę musiała im trawę rwac

reklama
Aj mamusia Ty nasza sklerozo:-DA tak poważnie to dobrze że w porę weszłaś i nic się nie stało.
My musiałysmy uciekac z dworku bo zaczyna padac:-(
A od dzisiaj mam nowe zajęcie bo dziadkowie kupili wnuczkom króliki i będę musiała im trawę rwac
u nas jeszcze nie pada, ale jeśli u was już pada, to u nas tez pewnie będzie padać:-)na razie jeszcze siedzimy na tarasie, a moja niunka dziś od 13.00 spala do 16.30 na tarasie, nie poznaje jej, oby tak zawsze spała w dzien

Do góry