reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Madzienka super ze imprezka sie udała i że Julka była taka grzeczna.

U nas też zaczeło kropic.

Co wy dzisiaj macie tyle energii ? Ja od rano, oprócz wstawienia prania nic nie zrobiłam :dry:

Dziękuję za gratulacje:-)

Zapominajko gratuluje pierwszego ząbka:-)

BlackWizard przyłączam sie do gratulacjii:tak:.....ja przedwczoraj robiłam test ciążowy:zawstydzona/y::-D ale niestety jedna kreseczka była:sorry2: od paru dni mam poranne mdłosci i postanowilam zrobic test chociarz wydawalo mi sie to niemozliwe :-D i niby niechce narazie drugiego dzidziusia to byłam bardzo zawiedziona jak zobaczyłam jedna kreseczke:-:)-D

Blackwizzard gratuluję. Dbaj o was i zaglądaj do nas:tak:.
Dagullaja też się boję, że jestem, ale udaję sama przed sobą, że takie coś nie istnieje...

Zapominajko również gratuluje ząbka:tak: Ja to nie mogę się doczekać u nas pierwszego, bo narazie to marudzenie, pchanie wszystkiego do buzi, body mokre od śliny aż do pępka...:sorry2:

HEHEHEHE w kwestii ślinienia i ładowania do buzi nic się u nas nie zmieniło:-D

Już doszło Mei Tai i jest ZAJEFAJNE ! Zero bólu pleców i dziecko zadowolone a to najważniejsze. Wieczorem wstawię foteczki :-)

Super. Koniecznie pokaż foteczki

Madzienka super ze imprezka sie udała i że Julka była taka grzeczna.

U nas też zaczeło kropic.

Co wy dzisiaj macie tyle energii ? Ja od rano, oprócz wstawienia prania nic nie zrobiłam :dry:
Agaciu, ja tez nie mam dziś energii, obłożyłam się książkami, mała już od godziny śpi, a ja zamiast się uczyć to pisze do was,

witjcie popołudniowo
u nas weekend był bardzo udany:tak:
wczoraj bylismy na zamnu w takiej miejscowości której nazwy nie potrafie wymówić a co dopiero napisć:-p ale było super :tak:piękne ogrody, śliczna pogoda az zyc sie chce:tak::-D:-D:-D
dzis tez całkiem fajna pogoda:tak: zaliczyłysmy z Nunką juz jeden spacerek 3 godzinny i za niedługo znów uciekamy:-D
miłego popołudnia

U nas pada... Mieliśmy wyjść Tatusiowi na spotkanie jak będzie wracał z pracy....i d....:-(

Mała mało mi dzisiaj śpi, a szkoda, bo tak to przespałabym się razem z nią.

Agacia, ja nawet prania nie wstawiłam, nic mi sie nie chce zupełnie. Dopiero za obiad się będę brała:zawstydzona/y: Aż wstyd....:zawstydzona/y:

a ja jestem wkurzona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, bo siedzę sobie już cala godzinę na tarasie, ale zechciało mi się pić, wiec wchodzę do domu, a tam mój ryz się pali:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, szkoda gadać, jaka ze mnie skleroza, zero energii dzisiaj:-:)-:)-:)-:)no::no::no::sorry2::sorry2::sorry2:

Aj mamusia Ty nasza sklerozo:-DA tak poważnie to dobrze że w porę weszłaś i nic się nie stało.
My musiałysmy uciekac z dworku bo zaczyna padac:-(
A od dzisiaj mam nowe zajęcie bo dziadkowie kupili wnuczkom króliki i będę musiała im trawę rwac

reklama
Aj mamusia Ty nasza sklerozo:-DA tak poważnie to dobrze że w porę weszłaś i nic się nie stało.
My musiałysmy uciekac z dworku bo zaczyna padac:-(
A od dzisiaj mam nowe zajęcie bo dziadkowie kupili wnuczkom króliki i będę musiała im trawę rwac
u nas jeszcze nie pada, ale jeśli u was już pada, to u nas tez pewnie będzie padać:-)na razie jeszcze siedzimy na tarasie, a moja niunka dziś od 13.00 spala do 16.30 na tarasie, nie poznaje jej, oby tak zawsze spała w dzien

Do góry