reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Jestem, jestem:-) Dziendoberek
Wstałam 5.30 flache dac a potem kawka i sniadanko ale w kuchni ,a Tomek na kompie urzedował bo ma dzis na popołudnie do szkoły, zebym gorsza nie była to ja pranie sciagałam i układałam a prasowanie mam w ....

Kinga gratuluje pierwszego ząbka :tak:
Sniadanka robie zawsze albo wieczorem albo rano ok 6 bo dwie gąbki do nakarmienia ale dzis Mariusz kanapek nie dostał a Tomkowi zrobiłam jak poszedł, niech poczuje co to nadepnąć żonce na odcisk :crazy::dry:
To chyba a tez druga kawke sobie zapodam:happy2:

reklama
cześć babeczki :-)

od jakiegoś czasu mobilizuje się zeby się odezwać i jakoś mi to nie wychodziło:-D nawet niewiem co napisac po tak długiej przerwie:zawstydzona/y: ale postaram sie rozkręcić i juz was na tak długo nie opuszczac ;-)

Do góry