reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam mamuśki,

po 10-cio dniowej wyprawie na Podkarpacie. Byłam u moich rodziców w Stalowej Woli pierwszy raz z Tomkiem:-). Małemu pasowało wiejskie powietrze, bo spał dwie godzinki przed południem i trzy popołudniu :-).
Pierwszego maja wyrżnął mu się pierwszy ząbek:-)

Sto lat dla wszystkich solenizantów!!!!
maj 025.jpg

Kochana jak sie dorobisz takiej rodzinki jak ja, to nie bedziesz musiała specjalnie szukac, co by do pralki włożyc, u mnie bez szukania minimum 2 prania dziennie:zawstydzona/y:
Oj skąd ja to znam:confused: Ja też codziennie muszę prac bo przy moich brudaskach to by mnie brudne pranie z łazienki wygoniło.
Kinga witaj spowrotem.

Witam mamuśki,

po 10-cio dniowej wyprawie na Podkarpacie. Byłam u moich rodziców w Stalowej Woli pierwszy raz z Tomkiem:-). Małemu pasowało wiejskie powietrze, bo spał dwie godzinki przed południem i trzy popołudniu :-).
Pierwszego maja wyrżnął mu się pierwszy ząbek:-)

Sto lat dla wszystkich solenizantów!!!!
Zobacz załącznik 133246

Kingus gratuluje pierwszego ząbka:tak:

reklama
Do góry