reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej;
jak ja nie lubię poniedziałku:baffled:

Dagulla trzymam Cię za słowo.
Nie wiem, czy już się chwaliłam, ale od czwartku mamy ząbek:-D.

Ja jestem dziś mega niewyspana i właściwie sama nie wiem czemu

Zapominajko gratuluje pierwszego ząbka:-)

BlackWizard przyłączam sie do gratulacjii:tak:.....ja przedwczoraj robiłam test ciążowy:zawstydzona/y::-D ale niestety jedna kreseczka była:sorry2: od paru dni mam poranne mdłosci i postanowilam zrobic test chociarz wydawalo mi sie to niemozliwe :-D i niby niechce narazie drugiego dzidziusia to byłam bardzo zawiedziona jak zobaczyłam jedna kreseczke:-:)-D

Witam,

i dołączam do nielubiących poniedziałku:zawstydzona/y: Mój będzie miał dopiero niedziele wolną:-( Czyli 6 długich dni przed nami:sorry2:

Pospałyśmy do 6, ale później moja mała postanowiła się jeszcze zdrzemnąć i w ten oto sposób 15 minut temu wylazłam z łóżka:-)

Moja siostra za godzine ma ustną maturę z angielskiego, prosimy o kciuki:-D

Zapominajko również gratuluje ząbka:tak: Ja to nie mogę się doczekać u nas pierwszego, bo narazie to marudzenie, pchanie wszystkiego do buzi, body mokre od śliny aż do pępka...:sorry2:

A ja z drugim dzidziusiem chyba poczekam na wpadke:-D gdyz znajac mnie to zawsze znow bedzie cos wazniejszego i nie bedzie odpowiedniego momentu ale jak juz "przypadkiem" sie zaciaze to wowczas wszystko sie pod ciaze ulozy:-D:-D

Ja tak myślałam, że drugiego dzidziusia sprawie sobie na 30stkę:-D Taki prezencik:tak: Ale to dopiero za 8 lat...:sorry2: Więc zobaczymy czy wytrzymamy:-D

Kigna, Zapominjaka, gratuluję ząbków.
Dagulla, ja tez trzymam za slowo, moze nastepnym razem bedą 2 kreseczki:-).
Martusia, trzymam kciuki za siostrę. Ja właśnie mam Madzie jako prezent na 30-stkę:-D.
Agaciu, miłej wizytki

reklama
Do góry