No i trzymamy Cie za słowo:-)cześć babeczki :-)
od jakiegoś czasu mobilizuje się zeby się odezwać i jakoś mi to nie wychodziło nawet niewiem co napisac po tak długiej przerwie ale postaram sie rozkręcić i juz was na tak długo nie opuszczac ;-)
reklama
Agacia82
Mami :)
Witaj Dagulla z powrotem :-)cześć babeczki :-)
od jakiegoś czasu mobilizuje się zeby się odezwać i jakoś mi to nie wychodziło nawet niewiem co napisac po tak długiej przerwie ale postaram sie rozkręcić i juz was na tak długo nie opuszczac ;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Hej;
jak ja nie lubię poniedziałku
Dagulla trzymam Cię za słowo.
Nie wiem, czy już się chwaliłam, ale od czwartku mamy ząbek.
Ja jestem dziś mega niewyspana i właściwie sama nie wiem czemu
Zapominajko gratuluje pierwszego ząbka:-)
BlackWizard przyłączam sie do gratulacjii.....ja przedwczoraj robiłam test ciążowy ale niestety jedna kreseczka była od paru dni mam poranne mdłosci i postanowilam zrobic test chociarz wydawalo mi sie to niemozliwe i niby niechce narazie drugiego dzidziusia to byłam bardzo zawiedziona jak zobaczyłam jedna kreseczke:--D
BlackWizard przyłączam sie do gratulacjii.....ja przedwczoraj robiłam test ciążowy ale niestety jedna kreseczka była od paru dni mam poranne mdłosci i postanowilam zrobic test chociarz wydawalo mi sie to niemozliwe i niby niechce narazie drugiego dzidziusia to byłam bardzo zawiedziona jak zobaczyłam jedna kreseczke:--D
87mArTuSia
Fanka BB :)
Witam,
i dołączam do nielubiących poniedziałku Mój będzie miał dopiero niedziele wolną:-( Czyli 6 długich dni przed nami
Pospałyśmy do 6, ale później moja mała postanowiła się jeszcze zdrzemnąć i w ten oto sposób 15 minut temu wylazłam z łóżka:-)
Moja siostra za godzine ma ustną maturę z angielskiego, prosimy o kciuki
i dołączam do nielubiących poniedziałku Mój będzie miał dopiero niedziele wolną:-( Czyli 6 długich dni przed nami
Pospałyśmy do 6, ale później moja mała postanowiła się jeszcze zdrzemnąć i w ten oto sposób 15 minut temu wylazłam z łóżka:-)
Moja siostra za godzine ma ustną maturę z angielskiego, prosimy o kciuki
87mArTuSia
Zapominajko również gratuluje ząbka Ja to nie mogę się doczekać u nas pierwszego, bo narazie to marudzenie, pchanie wszystkiego do buzi, body mokre od śliny aż do pępka...
tygrysek82
A ja z drugim dzidziusiem chyba poczekam na wpadke gdyz znajac mnie to zawsze znow bedzie cos wazniejszego i nie bedzie odpowiedniego momentu ale jak juz "przypadkiem" sie zaciaze to wowczas wszystko sie pod ciaze ulozy
87mArTuSia
Ja tak myślałam, że drugiego dzidziusia sprawie sobie na 30stkę Taki prezencik Ale to dopiero za 8 lat... Więc zobaczymy czy wytrzymamy
blizniaki2000
Kigna, Zapominjaka, gratuluję ząbków.
Dagulla, ja tez trzymam za slowo, moze nastepnym razem bedą 2 kreseczki:-).
Martusia, trzymam kciuki za siostrę. Ja właśnie mam Madzie jako prezent na 30-stkę.
Agaciu, miłej wizytki
Dagulla, ja tez trzymam za slowo, moze nastepnym razem bedą 2 kreseczki:-).
Martusia, trzymam kciuki za siostrę. Ja właśnie mam Madzie jako prezent na 30-stkę.
Agaciu, miłej wizytki
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
gratuluje ząbka:-)Hej;