reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Zapominajka, Kinga gratuluje ząbka. Ciekawe kiedy małemu wyjdzie bo tak marudzo ze juz sie nie da wytrzymac.

A ja tez poczekam z drugim dzidziusiem, na razie nie chce mieć drugiego dzidziusia. Moze tak za 5 lat :-D.

A gdzie się podziewa Landryneczka ?

Lecę posprzatać, co by teściowa widziała, ze czysto mam :-D.

Tydrysku ale miałas sniadanie pyszne, takie... pozywne :-D:-D:-D

Tygrysku ja na śniadanie zjadłam trochę czekoladowych kulek lila stars, i kawałek chałwy:zawstydzona/y: Popiłam mrożoną herbatką:zawstydzona/y::-D:-D Normalne śniadanie pewnie zjem za jakieś 2 godziny:zawstydzona/y: Nie wiem co mam z tym słodkim, chyba po ciąży mi zostało...

A gdzie się podziewa Landryneczka ?

Lecę posprzatać, co by teściowa widziała, ze czysto mam :-D.

Tydrysku ale miałas sniadanie pyszne, takie... pozywne :-D:-D:-D
heheh ja zawsze przed odwiedzinami tesciow ( cale szczescie ze wzgledu na odleglosc nie sa czeste:zawstydzona/y:) robie generalne porzadki:-D:-D a rano w dzien przyjazdu jeszcze odkurzam i podloge myje by byla lsniaca:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry