reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pewnie dziewczyny odsypiają pracowite niedziele;-). Wiesz z tym wstawaniem to ja zaraz po ślubie chciałam byc dobra żona tymbardziej że dwa tygodnie wcześniej stracił matkę ale potem się zbuntowałam i dobroc się skończyła:-D
A moja kruszyna znowu w kime uderzyła:tak:

reklama
Cześć laski :-)

Dawno tak wcześnie nie wstałam:happy2: Pynia leży na kocu na podłodze i obserwuje pokój bo ma przerwę od szaleństw z zabawkami .
Ja czekam na Mei Tai i już nie mogę się doczekać tym bardziej , że wczoraj odwiedziliśmy Borysa i jego mama dała mi wypróbować swoje MT i strasznie Nam się spodobało. Zero bóli kręgosłupa , Młoda nie wisi na kroczu no i takie wygodne jest.

Black najlepszego z okazji 2 dzidzi.

A widzisz Edee bo nas nie wolno zaniedbywac:-D Sama czasem przez to przechodziłam więc teraz nie ma bata i kilka razy dziennie chociaż zaglądam coby zaległości nie miec;-)

No wiem właśnie, że trzeba lukać często, żeby potem wszystkie wątki ogarnąć, ale coś nie mogę namówić mojego G, żeby mi laptopa z netem kupił :-(, zawsze mi mówi, a zasłużyłaś sobie :confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

Dzien dobry:tak: oj na kawe mi ochoty narobilyscie ale nawet z lozkka mi sie nie chcd zwlec:-:)-( Fifi dosypia a ja mam takiego mega leniaaaaaaaa:-:)-(znow poniedzialek i caly tydzien przed nami:baffled::baffled:

co Wy macie dziś z tym praniem?????:confused: to może pozniej i ja czegos poszukam albo chociaz pralke wlacze zebym gorsza nie byla:baffled::baffled::baffled:

No i ja juz jestem , żeby nie było, że mój syn dał mi pospać :dry:.

Witajcie poniedziałkowo :zawstydzona/y:, jak ja nie lubie poniedziałków !

reklama
co Wy macie dziś z tym praniem?????:confused: to może pozniej i ja czegos poszukam albo chociaz pralke wlacze zebym gorsza nie byla:baffled::baffled::baffled:
no widzisz tygrysku, poniedziałek trzeba zacząć od prania ---hehehehe, czyli trzeba pokazać ze coś się robi, a juz nie wspominam ile razy dziennie wynosze smieci:-)

Do góry