reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pewnie dziewczyny odsypiają pracowite niedziele;-). Wiesz z tym wstawaniem to ja zaraz po ślubie chciałam byc dobra żona tymbardziej że dwa tygodnie wcześniej stracił matkę ale potem się zbuntowałam i dobroc się skończyła:-D
A moja kruszyna znowu w kime uderzyła:tak:

reklama
Cześć laski :-)

Dawno tak wcześnie nie wstałam:happy2: Pynia leży na kocu na podłodze i obserwuje pokój bo ma przerwę od szaleństw z zabawkami .
Ja czekam na Mei Tai i już nie mogę się doczekać tym bardziej , że wczoraj odwiedziliśmy Borysa i jego mama dała mi wypróbować swoje MT i strasznie Nam się spodobało. Zero bóli kręgosłupa , Młoda nie wisi na kroczu no i takie wygodne jest.

Black najlepszego z okazji 2 dzidzi.

A widzisz Edee bo nas nie wolno zaniedbywac:-D Sama czasem przez to przechodziłam więc teraz nie ma bata i kilka razy dziennie chociaż zaglądam coby zaległości nie miec;-)

No wiem właśnie, że trzeba lukać często, żeby potem wszystkie wątki ogarnąć, ale coś nie mogę namówić mojego G, żeby mi laptopa z netem kupił :-(, zawsze mi mówi, a zasłużyłaś sobie :confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

Dzien dobry:tak: oj na kawe mi ochoty narobilyscie ale nawet z lozkka mi sie nie chcd zwlec:-:)-( Fifi dosypia a ja mam takiego mega leniaaaaaaaa:-:)-(znow poniedzialek i caly tydzien przed nami:baffled::baffled:

co Wy macie dziś z tym praniem?????:confused: to może pozniej i ja czegos poszukam albo chociaz pralke wlacze zebym gorsza nie byla:baffled::baffled::baffled:

No i ja juz jestem , żeby nie było, że mój syn dał mi pospać :dry:.

Witajcie poniedziałkowo :zawstydzona/y:, jak ja nie lubie poniedziałków !

reklama
co Wy macie dziś z tym praniem?????:confused: to może pozniej i ja czegos poszukam albo chociaz pralke wlacze zebym gorsza nie byla:baffled::baffled::baffled:
no widzisz tygrysku, poniedziałek trzeba zacząć od prania ---hehehehe, czyli trzeba pokazać ze coś się robi, a juz nie wspominam ile razy dziennie wynosze smieci:-)

Do góry