reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A my dziś po komunii mojego chrześniaka. Imprezka super się udała, poza tym, że Jaśko trochę zrzędził i zamiast się bawić z dziećmi i dać starym wytchnąć, to wszędzie z mamusią albo z tatusiem :baffled: Ale Hanusia za to była grzeczna nawet :tak:No cóż idealnie być nie może :-p

reklama
kana, asiulkaa, mamusia, bliźniaki, kokusia, Cyprysiowa, zozakoza, Zapominajka, Madzienka, Marzycielka, renia, Agacia, Mopek - jesteście kochane, dzięki za pamięć!

kokusia - przykro mi, ale Cypriana i Ksawerka nie oddamy! hahaha, zaklepane!

Marzycielka - szkoda, że przeoczyłąm waszą premierę telewizyjną, ale maleńka jeszcze zapewne nie raz w tv zawita, hehehe.

blizniaki - ow tatuś ma nierówno pod deklem dla mnie!

kana - ty również jesteś szałowa!

Laski wy mnie dobijecie tym grilem, ja się odwodnię z takim ślinotokiem!!!

My dziś miałyśmy kinderbal i Miśka się wyszalała za wszystkie czasy, a ja padam na ryjek, nie ma bata, nie prasuję!

Kana to prawda rzadko ostatnio się udzielam ale staram się chociaż Was podczytywać na bierząco.
Ostatnio wzieło mnie na wspominki i obejrzałam album z naszymi zdjęciami.... ach jak ja tęsknie za brzuszkiem.... rok temu moja córcia miała gdzieś około 10 cm:-D:-D:-D a teraz śpi w łożeczku babicha:-D:-D, strasznie ten czas leci:szok:. Szkoda że niemoge być na zjeździe grudnioweczek:-( bo taka okazja może się nie powtórzyć:no:.

Skoro dziś mamusia budzi to ja juz się melduję:-). Dzień dobry kochane. Dzisiaj wyjątkowo długo sobie pospałysmy bo dopiero o wpółdo ósmej zwlokłam się z wyrka:tak:i już nawet pranie nastawiłam taka jestem pracowita:-D

Skoro dziś mamusia budzi to ja juz się melduję:-). Dzień dobry kochane. Dzisiaj wyjątkowo długo sobie pospałysmy bo dopiero o wpółdo ósmej zwlokłam się z wyrka:tak:i już nawet pranie nastawiłam taka jestem pracowita:-D
ooooooo, obudziłam kokusie, a gdzie reszta??//mamuski wstawać, do roboty, tydzień nowy się zaczyna, ja tez juz wstawilam pranie-hehehe
Reniu musisz sie czesciej udzielac, bo tesknimy
madzienko, jak tam po chrzinach, czekamy na relacje i na foteczki?
ewelw, jak weselicho?
a gdzie Mopek, czyzby jeszcze spal?
Moje dziecie jeszcze dosypia, a ja popijam kawke z mleczkiem, mezowy zrobil:-), jak ja lubie kawke do lozeczka od mezowego:-)
Milego dzionka mamcie:-):-):-)

Mamusia ale masz dobrze. Mój jak by mi zrobił kawę do łóżka to by była już lodowata bo on o piątej z domci wychodzi. Kiedyś to mu nawet wstawała śniadanka robic ale potem się zbuntowałam i w tym czasie przewracam się na drugi bok:-p:-D

Mamusia ale masz dobrze. Mój jak by mi zrobił kawę do łóżka to by była już lodowata bo on o piątej z domci wychodzi. Kiedyś to mu nawet wstawała śniadanka robic ale potem się zbuntowałam i w tym czasie przewracam się na drugi bok:-p:-D
mój wychodzi 7.30 wiec o 7.20 zawsze daje kawkę, chyba ze obudzi się o 7.30 to już pędzi do pracy i wtedy nie mam kawki:-(no i dobrze ze nie wstajesz,a po co?nam należy się odpoczynek, co nie?

reklama
no i widzisz, kokusia, nikt nie chce wstawac:szok::szok::szok:, tylko my dwie ranne ptaszki:tak::tak::tak:do tgo jeszcze pracowite:-)

A kuku :-p ja też już nie śpie ;-):-D:-D, tylko nadrabiam meeega zaległości weekendowe :wściekła/y::wściekła/y:, czy Wy sumienia nie macie dla pozostałych mamuś babeczki :-D:-D:-D, pojechałam grillować, a tu co po powrocie zastałam!, tyle stron naklikałyście, że głowa mała :-p:-D:-D

Do góry