reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

A my dziś po komunii mojego chrześniaka. Imprezka super się udała, poza tym, że Jaśko trochę zrzędził i zamiast się bawić z dziećmi i dać starym wytchnąć, to wszędzie z mamusią albo z tatusiem :baffled: Ale Hanusia za to była grzeczna nawet :tak:No cóż idealnie być nie może :-p

reklama
kana, asiulkaa, mamusia, bliźniaki, kokusia, Cyprysiowa, zozakoza, Zapominajka, Madzienka, Marzycielka, renia, Agacia, Mopek - jesteście kochane, dzięki za pamięć!

kokusia - przykro mi, ale Cypriana i Ksawerka nie oddamy! hahaha, zaklepane!

Marzycielka - szkoda, że przeoczyłąm waszą premierę telewizyjną, ale maleńka jeszcze zapewne nie raz w tv zawita, hehehe.

blizniaki - ow tatuś ma nierówno pod deklem dla mnie!

kana - ty również jesteś szałowa!

Laski wy mnie dobijecie tym grilem, ja się odwodnię z takim ślinotokiem!!!

My dziś miałyśmy kinderbal i Miśka się wyszalała za wszystkie czasy, a ja padam na ryjek, nie ma bata, nie prasuję!

Kana to prawda rzadko ostatnio się udzielam ale staram się chociaż Was podczytywać na bierząco.
Ostatnio wzieło mnie na wspominki i obejrzałam album z naszymi zdjęciami.... ach jak ja tęsknie za brzuszkiem.... rok temu moja córcia miała gdzieś około 10 cm:-D:-D:-D a teraz śpi w łożeczku babicha:-D:-D, strasznie ten czas leci:szok:. Szkoda że niemoge być na zjeździe grudnioweczek:-( bo taka okazja może się nie powtórzyć:no:.

Skoro dziś mamusia budzi to ja juz się melduję:-). Dzień dobry kochane. Dzisiaj wyjątkowo długo sobie pospałysmy bo dopiero o wpółdo ósmej zwlokłam się z wyrka:tak:i już nawet pranie nastawiłam taka jestem pracowita:-D

Skoro dziś mamusia budzi to ja juz się melduję:-). Dzień dobry kochane. Dzisiaj wyjątkowo długo sobie pospałysmy bo dopiero o wpółdo ósmej zwlokłam się z wyrka:tak:i już nawet pranie nastawiłam taka jestem pracowita:-D
ooooooo, obudziłam kokusie, a gdzie reszta??//mamuski wstawać, do roboty, tydzień nowy się zaczyna, ja tez juz wstawilam pranie-hehehe
Reniu musisz sie czesciej udzielac, bo tesknimy
madzienko, jak tam po chrzinach, czekamy na relacje i na foteczki?
ewelw, jak weselicho?
a gdzie Mopek, czyzby jeszcze spal?
Moje dziecie jeszcze dosypia, a ja popijam kawke z mleczkiem, mezowy zrobil:-), jak ja lubie kawke do lozeczka od mezowego:-)
Milego dzionka mamcie:-):-):-)

Mamusia ale masz dobrze. Mój jak by mi zrobił kawę do łóżka to by była już lodowata bo on o piątej z domci wychodzi. Kiedyś to mu nawet wstawała śniadanka robic ale potem się zbuntowałam i w tym czasie przewracam się na drugi bok:-p:-D

Mamusia ale masz dobrze. Mój jak by mi zrobił kawę do łóżka to by była już lodowata bo on o piątej z domci wychodzi. Kiedyś to mu nawet wstawała śniadanka robic ale potem się zbuntowałam i w tym czasie przewracam się na drugi bok:-p:-D
mój wychodzi 7.30 wiec o 7.20 zawsze daje kawkę, chyba ze obudzi się o 7.30 to już pędzi do pracy i wtedy nie mam kawki:-(no i dobrze ze nie wstajesz,a po co?nam należy się odpoczynek, co nie?

reklama
no i widzisz, kokusia, nikt nie chce wstawac:szok::szok::szok:, tylko my dwie ranne ptaszki:tak::tak::tak:do tgo jeszcze pracowite:-)

A kuku :-p ja też już nie śpie ;-):-D:-D, tylko nadrabiam meeega zaległości weekendowe :wściekła/y::wściekła/y:, czy Wy sumienia nie macie dla pozostałych mamuś babeczki :-D:-D:-D, pojechałam grillować, a tu co po powrocie zastałam!, tyle stron naklikałyście, że głowa mała :-p:-D:-D

Do góry