reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mamusia, gratuluję udanych zakupków.
Ciekawe ja tam u Madzienki? Aleojej córci i makusia w brzuszku napewno imprezka udana, mam nadzieje ze juz po zda nam relację.

Dziewczyny, ale numer pamietacie BlackWizard, troche tu u nas pisala, doczytałam na młodych mamusiach, że jest w ciąży i termin ma na styczeń 2010.
Kochana, jesli nas podczytujesz, to życzę Ci spokojnych 9 miesięcy i wszytskiego najlepszego dla Ciebie, twojej córusi i maluszka w brzuszku, no i dla męża też
ja to samo znalazlam:-):-):-)

reklama
A ja sobie siedze sama podczytuje dalej bb bo wrociłam ze spacerku i zaraz za kapiel Patusi sie zabieram ale zła okropnie i smutno mi bo z małej sprzeczki zrobiła sie paskudna afera i na dzien dzisiejszy to najchetniej bym chłopa spakowała i za drzwi wystawiła, oni teraz u tesciówki na obiedzie a ja zamiast akumulatory na kolejny tydzien ładowac to smęcę
Sorki ze sie tak wyzalam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Taki grillik i zimne piwko do tego to by momentalnie pomogło na mój humorek :tak::-p:-p:-p

A ja sobie siedze sama podczytuje dalej bb bo wrociłam ze spacerku i zaraz za kapiel Patusi sie zabieram ale zła okropnie i smutno mi bo z małej sprzeczki zrobiła sie paskudna afera i na dzien dzisiejszy to najchetniej bym chłopa spakowała i za drzwi wystawiła, oni teraz u tesciówki na obiedzie a ja zamiast akumulatory na kolejny tydzien ładowac to smęcę
Taki grillik i zimne piwko do tego to by momentalnie pomogło na mój humorek :tak::-p:-p:-p
To pakuj Młodą i przyjeżdzaj szybciutko, mięsko z grilla jesczze jest, a i zimne piwko tez sie znajdzie

mopku kochany, nie smuć się, czasem jest trudno zrozumieć tych naszych mężów i często kłótnia się zaczyna od jakieś głupoty,

mopku a do tego zimnego piwka oczywiscie sok malinowyyyyyyyyy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ech zaczynam na sama mysl sie slinic jak Fifi:-D:-D:-D

Nam niestety grill nie wypalił, tak się zimno zrobiło.
Z tym wyjazdem to sama jeszcze nie wiem jak to bedzie, ale musze dac szybko odpowiedz Cyprysiowej.

No jaja jak berety z Black. Szybko działają :-p.

no i od razu sie usmiechnełam jak sobie grillik u Blizniaczków wyobraziłam i Tygryska sliniacego sie :-D:-D:-D dzieki :tak:
oj ty Mopku smiejesz sie z biednego sliniacego Tygryska:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: coz zamiast kielbaski i piwka musialm zadowolic sie kanapkami i goraca herbatka:sorry2::-D:-D

Agacia jak nie dzis to jutro bedzie grilowanie cale lato jeszcze przed nami:tak::tak::tak:

reklama
oj ty Mopku smiejesz sie z biednego sliniacego Tygryska:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: coz zamiast kielbaski i piwka musialm zadowolic sie kanapkami i goraca herbatka:sorry2::-D:-D

Agacia jak nie dzis to jutro bedzie grilowanie cale lato jeszcze przed nami:tak::tak::tak:
o tygrysek juz wiersze pisze: "Agacia jak nie dzis to jutro bedzie grilowanie cale lato jeszcze przed nami", nawet sie rymuje:-)

Do góry