reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mamusia, gratuluję udanych zakupków.
Ciekawe ja tam u Madzienki? Aleojej córci i makusia w brzuszku napewno imprezka udana, mam nadzieje ze juz po zda nam relację.

Dziewczyny, ale numer pamietacie BlackWizard, troche tu u nas pisala, doczytałam na młodych mamusiach, że jest w ciąży i termin ma na styczeń 2010.
Kochana, jesli nas podczytujesz, to życzę Ci spokojnych 9 miesięcy i wszytskiego najlepszego dla Ciebie, twojej córusi i maluszka w brzuszku, no i dla męża też
ja to samo znalazlam:-):-):-)

reklama
A ja sobie siedze sama podczytuje dalej bb bo wrociłam ze spacerku i zaraz za kapiel Patusi sie zabieram ale zła okropnie i smutno mi bo z małej sprzeczki zrobiła sie paskudna afera i na dzien dzisiejszy to najchetniej bym chłopa spakowała i za drzwi wystawiła, oni teraz u tesciówki na obiedzie a ja zamiast akumulatory na kolejny tydzien ładowac to smęcę
Sorki ze sie tak wyzalam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Taki grillik i zimne piwko do tego to by momentalnie pomogło na mój humorek :tak::-p:-p:-p

A ja sobie siedze sama podczytuje dalej bb bo wrociłam ze spacerku i zaraz za kapiel Patusi sie zabieram ale zła okropnie i smutno mi bo z małej sprzeczki zrobiła sie paskudna afera i na dzien dzisiejszy to najchetniej bym chłopa spakowała i za drzwi wystawiła, oni teraz u tesciówki na obiedzie a ja zamiast akumulatory na kolejny tydzien ładowac to smęcę
Taki grillik i zimne piwko do tego to by momentalnie pomogło na mój humorek :tak::-p:-p:-p
To pakuj Młodą i przyjeżdzaj szybciutko, mięsko z grilla jesczze jest, a i zimne piwko tez sie znajdzie

mopku kochany, nie smuć się, czasem jest trudno zrozumieć tych naszych mężów i często kłótnia się zaczyna od jakieś głupoty,

mopku a do tego zimnego piwka oczywiscie sok malinowyyyyyyyyy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ech zaczynam na sama mysl sie slinic jak Fifi:-D:-D:-D

Nam niestety grill nie wypalił, tak się zimno zrobiło.
Z tym wyjazdem to sama jeszcze nie wiem jak to bedzie, ale musze dac szybko odpowiedz Cyprysiowej.

No jaja jak berety z Black. Szybko działają :-p.

no i od razu sie usmiechnełam jak sobie grillik u Blizniaczków wyobraziłam i Tygryska sliniacego sie :-D:-D:-D dzieki :tak:
oj ty Mopku smiejesz sie z biednego sliniacego Tygryska:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: coz zamiast kielbaski i piwka musialm zadowolic sie kanapkami i goraca herbatka:sorry2::-D:-D

Agacia jak nie dzis to jutro bedzie grilowanie cale lato jeszcze przed nami:tak::tak::tak:

reklama
oj ty Mopku smiejesz sie z biednego sliniacego Tygryska:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: coz zamiast kielbaski i piwka musialm zadowolic sie kanapkami i goraca herbatka:sorry2::-D:-D

Agacia jak nie dzis to jutro bedzie grilowanie cale lato jeszcze przed nami:tak::tak::tak:
o tygrysek juz wiersze pisze: "Agacia jak nie dzis to jutro bedzie grilowanie cale lato jeszcze przed nami", nawet sie rymuje:-)

Do góry