reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzien dobry kochane !

Wszystkim jubilatom dzisiejszym STO LAT !!!!

Madzienko trzymam kciuki zeby wam sie imprezka udała.:-)

Mamusia mam nadzieję ze uda ci sie jednak przyjechac.

Tez bym z wami chętnie kawkę wypiła, ale nie wiem czy nam sie to uda.

Martusia smacznego obiadku.:tak:

Kana Ty to masz dobrze z tę teściową :-p.

dzisiaj mamy zamiar grilla sobie zrobic, ale cos pogoda nam się psuje.

reklama
Mamusia, trzymam kciuki, zeby tewrmin egzaminów był inny i zeby udało sie Wam przyjechać, bo tak jak Mopek też chętnie bym wypiłą z Toba kawusię i z Tygryskiem tak samo, wiec szykujcie sie dziewczynki

oj Blizniaczku koffany chyba nie jedną kawe byśmy wypiły:-D:-D:-D:-D
oj oj aż sie boję pomyslec co to bedzie zamiast spac w nocy bedzie sie cale noce plotkowac a w sobote jak dzieciaczki sie obudza to mamuski beda na rzesach chodzic:-D:-D:-D

Agacia rzekłabym.......hmmm za dobrze:p hahaha:-p:-D:-D jeszcze dostaliśmy obiadek na jutro:tak: taki to pożyje :-) no imam nadzieje,ze grill się udał:)

Reniu
oj Ty tez coś ostatnio rzadko jesteś.....zapracowana czy jak????? buziaczki:*

A my juz w domku....spaceek był, pogoda troszke lpsza już nie pada..... w ogóle jżdzimy sobie z Mari spacerówką,a zapomiałam do niej foli kupic...no i dzieki Bogu kumpela z klatki obok miała to pożyczyłam..tak to by nas chyba zalało wcześniej....

Dzisiaj widze pustki na forum i pustki.....hmmmmmm i tak Was uwielbiam:*

Kanusia, Ty nasza dobra duszyko, Ty nas wszystkie kochasz i z wzajemnoscią, buziaki dla Ciebie i Mari. Fajnie ze obiadek udany, no i jeszcze prowiant na jutro, ah tylko pozazdrościć tescióweczki

My juz po grillku, na szczęście pogoda sie poprawiła i było bardzo fajnie, spiekłą mi się jedna reka:baffled:, Młoda przespała prawie całą imprezke, siedzielismy od 13 do 17:30 na dworze, teraz pękam z przejedzenia.

Tygrysku, trzymam za słowo, ze wypijemy nie jedna kawkę, nawet sobie nie wyobrażam zeby was nie było, skoro macie najblizej, a my sie będziemy tłuc przez pół Polski, zeby Was zobaczyc, nie wiadomo kiedy taka okazja sie powtórzy, wiec prosze kombinować i przyjechac, chociaz na sobotkę.

Agaciu, a co sie dzieje ze nie wiesz czy przyjedziecie?

no faktycznie puchy tutaj dzisiaj:blink:widze ze tylko ja z bliźniaczkiem jestem na BB
my juz tez w domku, byliśmy troszkę na zakupach, na spacerku, kupiłam malej kubeczek niekapek, ale się uśmiałam:happy2::happy2::happy2::happy2:, jak ona to probowala pic, w kazdym badz razie wiecej wylala niz sie napila:-):-):-)
fajnie blizniaczku, ze grill sie udal:tak::tak::tak:
Agacia, a czemu nie jedziesz na spotkanie?

Mamusia, gratuluję udanych zakupków.
Ciekawe ja tam u Madzienki? Aleojej córci i makusia w brzuszku napewno imprezka udana, mam nadzieje ze juz po zda nam relację.

Dziewczyny, ale numer pamietacie BlackWizard, troche tu u nas pisala, doczytałam na młodych mamusiach, że jest w ciąży i termin ma na styczeń 2010.
Kochana, jesli nas podczytujesz, to życzę Ci spokojnych 9 miesięcy i wszytskiego najlepszego dla Ciebie, twojej córusi i maluszka w brzuszku, no i dla męża też

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Kanuś ale masz dobrze ze tesciowka pod bokiem i obiadek ugotuje i nawet pozwoli zabrac na wynos:-D:-D
Blizniaczku ale tego grilla to ci zazdroszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y: my niestety tylko na elektrycznym ale to nie to samo co prawdziwy na swierzym powietrzu :-:)-:)-:)-(uwielbiam ten zapach palonego wegla jeju az mi kiszki marsza zaczely grac:-:)-:)-(
A blackwizard pamietam!!!!!ale jaja kurde gratuluje !!!i troszke zazdroszcze brzuszka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Patrzcie kogo znalazlam na styczniowkach 2010

Napisał BlackWizard
Witam i ja pośród styczniówek. U mnie planowany termin to 5 stycznia. W tym roku też w styczniu urodziłam córcię :biggrin2:

napisalam jej gratulacje od mamus grudniowych 2008

Do góry