reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

dzien dobry kochane !

Wszystkim jubilatom dzisiejszym STO LAT !!!!

Madzienko trzymam kciuki zeby wam sie imprezka udała.:-)

Mamusia mam nadzieję ze uda ci sie jednak przyjechac.

Tez bym z wami chętnie kawkę wypiła, ale nie wiem czy nam sie to uda.

Martusia smacznego obiadku.:tak:

Kana Ty to masz dobrze z tę teściową :-p.

dzisiaj mamy zamiar grilla sobie zrobic, ale cos pogoda nam się psuje.

reklama
Mamusia, trzymam kciuki, zeby tewrmin egzaminów był inny i zeby udało sie Wam przyjechać, bo tak jak Mopek też chętnie bym wypiłą z Toba kawusię i z Tygryskiem tak samo, wiec szykujcie sie dziewczynki

oj Blizniaczku koffany chyba nie jedną kawe byśmy wypiły:-D:-D:-D:-D
oj oj aż sie boję pomyslec co to bedzie zamiast spac w nocy bedzie sie cale noce plotkowac a w sobote jak dzieciaczki sie obudza to mamuski beda na rzesach chodzic:-D:-D:-D

Agacia rzekłabym.......hmmm za dobrze:p hahaha:-p:-D:-D jeszcze dostaliśmy obiadek na jutro:tak: taki to pożyje :-) no imam nadzieje,ze grill się udał:)

Reniu
oj Ty tez coś ostatnio rzadko jesteś.....zapracowana czy jak????? buziaczki:*

A my juz w domku....spaceek był, pogoda troszke lpsza już nie pada..... w ogóle jżdzimy sobie z Mari spacerówką,a zapomiałam do niej foli kupic...no i dzieki Bogu kumpela z klatki obok miała to pożyczyłam..tak to by nas chyba zalało wcześniej....

Dzisiaj widze pustki na forum i pustki.....hmmmmmm i tak Was uwielbiam:*

Kanusia, Ty nasza dobra duszyko, Ty nas wszystkie kochasz i z wzajemnoscią, buziaki dla Ciebie i Mari. Fajnie ze obiadek udany, no i jeszcze prowiant na jutro, ah tylko pozazdrościć tescióweczki

My juz po grillku, na szczęście pogoda sie poprawiła i było bardzo fajnie, spiekłą mi się jedna reka:baffled:, Młoda przespała prawie całą imprezke, siedzielismy od 13 do 17:30 na dworze, teraz pękam z przejedzenia.

Tygrysku, trzymam za słowo, ze wypijemy nie jedna kawkę, nawet sobie nie wyobrażam zeby was nie było, skoro macie najblizej, a my sie będziemy tłuc przez pół Polski, zeby Was zobaczyc, nie wiadomo kiedy taka okazja sie powtórzy, wiec prosze kombinować i przyjechac, chociaz na sobotkę.

Agaciu, a co sie dzieje ze nie wiesz czy przyjedziecie?

no faktycznie puchy tutaj dzisiaj:blink:widze ze tylko ja z bliźniaczkiem jestem na BB
my juz tez w domku, byliśmy troszkę na zakupach, na spacerku, kupiłam malej kubeczek niekapek, ale się uśmiałam:happy2::happy2::happy2::happy2:, jak ona to probowala pic, w kazdym badz razie wiecej wylala niz sie napila:-):-):-)
fajnie blizniaczku, ze grill sie udal:tak::tak::tak:
Agacia, a czemu nie jedziesz na spotkanie?

Mamusia, gratuluję udanych zakupków.
Ciekawe ja tam u Madzienki? Aleojej córci i makusia w brzuszku napewno imprezka udana, mam nadzieje ze juz po zda nam relację.

Dziewczyny, ale numer pamietacie BlackWizard, troche tu u nas pisala, doczytałam na młodych mamusiach, że jest w ciąży i termin ma na styczeń 2010.
Kochana, jesli nas podczytujesz, to życzę Ci spokojnych 9 miesięcy i wszytskiego najlepszego dla Ciebie, twojej córusi i maluszka w brzuszku, no i dla męża też

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Kanuś ale masz dobrze ze tesciowka pod bokiem i obiadek ugotuje i nawet pozwoli zabrac na wynos:-D:-D
Blizniaczku ale tego grilla to ci zazdroszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y: my niestety tylko na elektrycznym ale to nie to samo co prawdziwy na swierzym powietrzu :-:)-:)-:)-(uwielbiam ten zapach palonego wegla jeju az mi kiszki marsza zaczely grac:-:)-:)-(
A blackwizard pamietam!!!!!ale jaja kurde gratuluje !!!i troszke zazdroszcze brzuszka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Patrzcie kogo znalazlam na styczniowkach 2010

Napisał BlackWizard
Witam i ja pośród styczniówek. U mnie planowany termin to 5 stycznia. W tym roku też w styczniu urodziłam córcię :biggrin2:

napisalam jej gratulacje od mamus grudniowych 2008

Do góry