reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
masakra jakas ten film czy on sie nie boii ja juz nie mowie o stawach tego dziecka ale takie cos to moze jakies zmiany w mózgu chyba spowodowac :wściekła/y::-:)szok:
ale tam jeszcze koszmarniejsze widze jakies dziecko w suszarce juz ogladac nie chciałam nawet brrrr:-(

Tysiąc buziaków dla Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki z okazji piątego miesiączka

My z Mariczką oczywiście dołączamy się do życzonek :-):-):-)
Wszystkiego naj naj naj;*

widze ze mnie dzis mocno ponioslo:-Dbo cos mi sie przysnilo ze bede pierwsza;-):-DDzien dobry mamuski,milego dnia !!za pogode na chrzciny trzymamy kciuki i wszystkiego naj dla malych jubilatow:-)!!!
Kana,a Tobie specjalne "milego dnia",Ty taki dobry duszek jestes tego BB;-)

Kaju Ty kochana wies jak poprawić humorek Kanusi z samego rana:) :tak:;-):-)Ja się bardzo bardzo dieszę,ze w końcu jesteś spowrotem z nami....a co do tego bycia pierwszą to wiesz teraz to trza sie meldowac okolo 5 rano...hahaahha bo tu wala trwa:p hahah

A tak poza tym to witam mamuśki kochane niedzielnie:)

Madzienko
życzymy Tobie i Julce pięknej słonecznej pogody i udanej imprezki:)

Mamusia ta Twoja kruszynka to po prostu medal powinna dostac za fotencje... modelka jak nic;)

A nasza malusia obudziła sie dzisiaj o 4:50 na butle i oczy jak 5zł....no a my biedni co zero spania....ale misiek dla mi jeszcze godiznke i on siedzial z malutka....zmienial jej pieluszke i dziwnym trafem zawsze jak tataus to robi to kupka jest wszędzie....znalazlam ja jeszcze godzinke pozniej na macie edukacuyjnej..potem na nóżkach małej....naśmialam sie jak nic....wole nie wiedziec co by było po cąłym dniu z tata hahaha:-D:-D:-D
Oki uciekam umyćkać głowke a potem na obiadek do teściowej.....

Dodam jeszcze ze jesteście wspaniałe i przecudowne wszystkie:*:*:*:*:-) buziaczki:*

Witam:tak:\

Ja już głowę umyćkałam:-D, teraz siedzę z ręcznikem na głowie:-D Trzeba się wziąść za szykowanko i uciekam na obiadek do mojej babci:tak: Moja niunia pierwszy raz zobaczy swojego pradziadka;-)

reklama
Do góry