reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

kurcze mamusia ja tez wieloryb i jadę, moze nikt mojego widoku zawałem nie przepłaci :-D szkoda ze egzaminy Ci wypadaja bo fajna babeczka jestes i byłoby wesoło pewnie ;-):-p

reklama
kurcze mamusia ja tez wieloryb i jadę, moze nikt mojego widoku zawałem nie przepłaci :-D szkoda ze egzaminy Ci wypadaja bo fajna babeczka jestes i byłoby wesoło pewnie ;-):-p
oj, nie wiem czy bylo by wesoło, bo ja ostatnio w ogule mam jakaś depresje, nawet mój mężuś mówi ze nie poznaje mnie, ze zawsze bylam usmiecnieta, wesola, otymistycznaa teraz tylko pesymizm i nic
tez mi szkoda ze z wami sie nie spotka, tym bardziej ze z warszawy mam blisko, ale cyprysiowej trzeba podac juz teraz, a ja bede wiedziala dopiero 1 czerwca kiedy mam egzaminy

Nie zrazaj sie bo moze jakis wolny pokój jeszcze zostanie poczatkiem czerwca róznie to bywa, a nastroje to kazdy ma rózne, ja tez ostatnio, zreszta juz pisalam, a dzis mega kłotnie z Mariuszem siedze na bb i sie nie odzywam do niego :no::-(

Nie zrazaj sie bo moze jakis wolny pokój jeszcze zostanie poczatkiem czerwca róznie to bywa, a nastroje to kazdy ma rózne, ja tez ostatnio, zreszta juz pisalam, a dzis mega kłotnie z Mariuszem siedze na bb i sie nie odzywam do niego :no::-(
a o co już się z nim pokłóciłaś?

Hej mamcie
No i pogoda nam sie spiep....
ale z grilla nie rezygnujemy, najwyzej posiedzimy w domku, a tatuś niech przyrządza na dworku.
Tysiąc buziaków dla Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki z okazji piątego miesiączka
My różwnież dołążcamy sie do zyczeń.
Mamusia, trzymam kciuki, zeby tewrmin egzaminów był inny i zeby udało sie Wam przyjechać, bo tak jak Mopek też chętnie bym wypiłą z Toba kawusię i z Tygryskiem tak samo, wiec szykujcie sie dziewczynki

Zobaczcie ci znalazłam na forum:
Tatuś roku II - Joe Monster
Niby dziecko wygląda na zadowolone, ale mam mieszane uczucia

no tez tak myślałam, najwyżej przyjedziemy w sobotę rano i jak nie będzie pokoju do spania, to wrócimy wieczorem do warszawy

reklama
Hej mamcie
No i pogoda nam sie spiep....
ale z grilla nie rezygnujemy, najwyzej posiedzimy w domku, a tatuś niech przyrządza na dworku.

My różwnież dołążcamy sie do zyczeń.
Mamusia, trzymam kciuki, zeby tewrmin egzaminów był inny i zeby udało sie Wam przyjechać, bo tak jak Mopek też chętnie bym wypiłą z Toba kawusię i z Tygryskiem tak samo, wiec szykujcie sie dziewczynki

Zobaczcie ci znalazłam na forum:
Tatuś roku II - Joe Monster
Niby dziecko wygląda na zadowolone, ale mam mieszane uczucia
no chetnie bym sie napila kawki z toba
a co do tego tatusia, jak tak mozna z dzieckiem, nie moglam do koncaa ogladac

Do góry