reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
oj, nie wiem czy bylo by wesoło, bo ja ostatnio w ogule mam jakaś depresje, nawet mój mężuś mówi ze nie poznaje mnie, ze zawsze bylam usmiecnieta, wesola, otymistycznaa teraz tylko pesymizm i nickurcze mamusia ja tez wieloryb i jadę, moze nikt mojego widoku zawałem nie przepłaci szkoda ze egzaminy Ci wypadaja bo fajna babeczka jestes i byłoby wesoło pewnie ;-)
tez mi szkoda ze z wami sie nie spotka, tym bardziej ze z warszawy mam blisko, ale cyprysiowej trzeba podac juz teraz, a ja bede wiedziala dopiero 1 czerwca kiedy mam egzaminy
Nie zrazaj sie bo moze jakis wolny pokój jeszcze zostanie poczatkiem czerwca róznie to bywa, a nastroje to kazdy ma rózne, ja tez ostatnio, zreszta juz pisalam, a dzis mega kłotnie z Mariuszem siedze na bb i sie nie odzywam do niego :-(
mamusia2008
mamusia Karolinki
a o co już się z nim pokłóciłaś?Nie zrazaj sie bo moze jakis wolny pokój jeszcze zostanie poczatkiem czerwca róznie to bywa, a nastroje to kazdy ma rózne, ja tez ostatnio, zreszta juz pisalam, a dzis mega kłotnie z Mariuszem siedze na bb i sie nie odzywam do niego :-(
blizniaki2000
Fanka BB :)
Hej mamcie
No i pogoda nam sie spiep....
ale z grilla nie rezygnujemy, najwyzej posiedzimy w domku, a tatuś niech przyrządza na dworku.
Mamusia, trzymam kciuki, zeby tewrmin egzaminów był inny i zeby udało sie Wam przyjechać, bo tak jak Mopek też chętnie bym wypiłą z Toba kawusię i z Tygryskiem tak samo, wiec szykujcie sie dziewczynki
Zobaczcie ci znalazłam na forum:
Tatuś roku II - Joe Monster
Niby dziecko wygląda na zadowolone, ale mam mieszane uczucia
ale z grilla nie rezygnujemy, najwyzej posiedzimy w domku, a tatuś niech przyrządza na dworku.
My różwnież dołążcamy sie do zyczeń.Tysiąc buziaków dla Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki z okazji piątego miesiączka
Mamusia, trzymam kciuki, zeby tewrmin egzaminów był inny i zeby udało sie Wam przyjechać, bo tak jak Mopek też chętnie bym wypiłą z Toba kawusię i z Tygryskiem tak samo, wiec szykujcie sie dziewczynki
mamusia2008
mamusia Karolinki
a tam ollcia, jaka piękna buźka?a poza tym buźka to nie wszystko, zajrzyj na opiekeMamusia, masz tak śliczną buzię, że kto by tam patrzył na jakieś niedoskonałości brzuszka!
mamusia2008
mamusia Karolinki
no tez tak myślałam, najwyżej przyjedziemy w sobotę rano i jak nie będzie pokoju do spania, to wrócimy wieczorem do warszawyNie zrazaj sie bo moze jakis wolny pokój jeszcze zostanie poczatkiem czerwca róznie to bywa, a nastroje to kazdy ma rózne, ja tez ostatnio, zreszta juz pisalam, a dzis mega kłotnie z Mariuszem siedze na bb i sie nie odzywam do niego :-(
reklama
mamusia2008
mamusia Karolinki
no chetnie bym sie napila kawki z tobaHej mamcie
My różwnież dołążcamy sie do zyczeń.
a co do tego tatusia, jak tak mozna z dzieckiem, nie moglam do koncaa ogladac