reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kaja ja też buziaczki ślę i super że zajrzałaś do nas :tak:

Tygrysku pusto bo mamusie pewnie uzywały tych swoich strojów lateksowych i innych koronek oraz tatusiów do niecnych celów :-D:-D w koncu sobotni wieczór był :-) (ja akurat wstyd sie przyznac, odsypiałam:-()

reklama
Witamy się i my. Uff dobrze że musiałam was budzic bo znowu by mi się od Tygryska oberwało że Filipka budzę:-D;-)Moja łobuzica już próbuję mamusi kondychę wyrobic bo rzuca kostką i czeka aż ją przyniosę:-)normalnie czuję się jak Azorek:-Dale czego się nie robi dla dziecka;-)
Mopku nie jesteś sama z tym odsypianiem. Ja wczoraj padłam wcześniej niż moje córki. Ale tatuś sobie z nimi świetnie poradził i żedna nie spała na podłodze na przykład:-p:-D:-D
Kaja witaj wśród nas i co to za pomysły że nikt nie chce z Tobą gadac?
Madzienka trzymam kciuki żeby Juleńka grzecznie zachowywała się w kościółku i godnie reprezentowała jako nowy chrześcijanin no i udanej imprezki.
Justa gratuluję ząbków i oby kolejne wychodziły szybko i bezproblemowo.
A nam dzisiaj tatuś obiecał rodzinna wyprawę na lody:tak::tak:

Julcia właśnie je mleczko z tatą a mama gdzie???na BB:-D:-D:-D:-D

Trzymajcie kciuki żeby u nas dzisiaj nie lało, bo my chrzcimy się:-):-)

Kochane cioteczki na ciastecko z okazji naszych 5 miesiecy zapraszamy jutro;-);-);-);-)

Znikam jeszcze troche pospać....:-p:-p:-p
Trzymam mocno kcuki!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i samych fajnych zabawek!!!!!!!!!życzy Juleczce Filipek z mamusią:-):-):-):-)

Kaja ja też buziaczki ślę i super że zajrzałaś do nas :tak:

Tygrysku pusto bo mamusie pewnie uzywały tych swoich strojów lateksowych i innych koronek oraz tatusiów do niecnych celów :-D:-D w koncu sobotni wieczór był :-) (ja akurat wstyd sie przyznac, odsypiałam:-()

a no tak ja tylko taka niemrawa wczoraj poszlam grzecznie spac:baffled::baffled::baffled:

Witamy się i my. Uff dobrze że musiałam was budzic bo znowu by mi się od Tygryska oberwało że Filipka budzę:-D;-)córki. :tak:

hihi Kokusia masz szczescie bo Filipek dzis nie spi od 6:-D:-D zjadl mleczko i ma gdzies psanie gadal tak glosno w lozeczku ze niestety spac sie nie dalo :-D:-D:-D teraz uprawia zapasy z Tygrysem a mamusia na bb:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hmmmm zapomnialam o dalszych solenizantach!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

OOczywiście dołączamy się do życzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D

widze ze mnie dzis mocno ponioslo:-Dbo cos mi sie przysnilo ze bede pierwsza;-):-DDzien dobry mamuski,milego dnia !!za pogode na chrzciny trzymamy kciuki i wszystkiego naj dla malych jubilatow:-)!!!
Kana,a Tobie specjalne "milego dnia",Ty taki dobry duszek jestes tego BB;-)

reklama
i my, i my :-)

Mamusia zobacz na watek wyjazdowy i koniecznie sie pakowac zaczynaj ;-):-)
oj, ja nie będę mogla jechać, bo w tym czasie będę miała ostatni exam przed obrona, wlasnie, jeszcze nie wiem czy to bedzie przed zjazdem, czy w poniedz po zjezdzie,wiec mega stres mnie czeka, a poza tym taki wieloryb jak ja wsrod takich pieknych chudych laseczek jak wy, wstyd sie pokazac:-(juz dzis sie poplakalam patrzac w lustro

Do góry