reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kaja ja też buziaczki ślę i super że zajrzałaś do nas :tak:

Tygrysku pusto bo mamusie pewnie uzywały tych swoich strojów lateksowych i innych koronek oraz tatusiów do niecnych celów :-D:-D w koncu sobotni wieczór był :-) (ja akurat wstyd sie przyznac, odsypiałam:-()

reklama
Witamy się i my. Uff dobrze że musiałam was budzic bo znowu by mi się od Tygryska oberwało że Filipka budzę:-D;-)Moja łobuzica już próbuję mamusi kondychę wyrobic bo rzuca kostką i czeka aż ją przyniosę:-)normalnie czuję się jak Azorek:-Dale czego się nie robi dla dziecka;-)
Mopku nie jesteś sama z tym odsypianiem. Ja wczoraj padłam wcześniej niż moje córki. Ale tatuś sobie z nimi świetnie poradził i żedna nie spała na podłodze na przykład:-p:-D:-D
Kaja witaj wśród nas i co to za pomysły że nikt nie chce z Tobą gadac?
Madzienka trzymam kciuki żeby Juleńka grzecznie zachowywała się w kościółku i godnie reprezentowała jako nowy chrześcijanin no i udanej imprezki.
Justa gratuluję ząbków i oby kolejne wychodziły szybko i bezproblemowo.
A nam dzisiaj tatuś obiecał rodzinna wyprawę na lody:tak::tak:

Julcia właśnie je mleczko z tatą a mama gdzie???na BB:-D:-D:-D:-D

Trzymajcie kciuki żeby u nas dzisiaj nie lało, bo my chrzcimy się:-):-)

Kochane cioteczki na ciastecko z okazji naszych 5 miesiecy zapraszamy jutro;-);-);-);-)

Znikam jeszcze troche pospać....:-p:-p:-p
Trzymam mocno kcuki!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i samych fajnych zabawek!!!!!!!!!życzy Juleczce Filipek z mamusią:-):-):-):-)

Kaja ja też buziaczki ślę i super że zajrzałaś do nas :tak:

Tygrysku pusto bo mamusie pewnie uzywały tych swoich strojów lateksowych i innych koronek oraz tatusiów do niecnych celów :-D:-D w koncu sobotni wieczór był :-) (ja akurat wstyd sie przyznac, odsypiałam:-()

a no tak ja tylko taka niemrawa wczoraj poszlam grzecznie spac:baffled::baffled::baffled:

Witamy się i my. Uff dobrze że musiałam was budzic bo znowu by mi się od Tygryska oberwało że Filipka budzę:-D;-)córki. :tak:

hihi Kokusia masz szczescie bo Filipek dzis nie spi od 6:-D:-D zjadl mleczko i ma gdzies psanie gadal tak glosno w lozeczku ze niestety spac sie nie dalo :-D:-D:-D teraz uprawia zapasy z Tygrysem a mamusia na bb:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

hmmmm zapomnialam o dalszych solenizantach!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

OOczywiście dołączamy się do życzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D

widze ze mnie dzis mocno ponioslo:-Dbo cos mi sie przysnilo ze bede pierwsza;-):-DDzien dobry mamuski,milego dnia !!za pogode na chrzciny trzymamy kciuki i wszystkiego naj dla malych jubilatow:-)!!!
Kana,a Tobie specjalne "milego dnia",Ty taki dobry duszek jestes tego BB;-)

reklama
i my, i my :-)

Mamusia zobacz na watek wyjazdowy i koniecznie sie pakowac zaczynaj ;-):-)
oj, ja nie będę mogla jechać, bo w tym czasie będę miała ostatni exam przed obrona, wlasnie, jeszcze nie wiem czy to bedzie przed zjazdem, czy w poniedz po zjezdzie,wiec mega stres mnie czeka, a poza tym taki wieloryb jak ja wsrod takich pieknych chudych laseczek jak wy, wstyd sie pokazac:-(juz dzis sie poplakalam patrzac w lustro

Do góry