reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kinga no nareszcie wróciłas:)))) to nzaczy na bb....bo pustawo tu bez Ciebie było:)))

Madzienko kochana ja się w żadnym wypadku nie pogniewałam:)))) mam nadzieje,ze widziałas zdjąteczko z skarpetusiami od Ciebie??? hahaha sa bombowe:)

Myszka ciesze sie, ze nie jestes zła,ze MARICZKA już zajęta:-p

No a my po spacerku....malutak spała na dwórku 3 godzinki.....:szok: cały spacerek praktycznie....no ,ale po 5 dniach bez wychodzenia z domku to jej sie nie dziwie....teraz tez juz smacznie lulka....a mamusia wezmi sie wkoncu za tatusia....to za te nocki bez meżczyzny obok:)

BUZIACZKI:*

reklama
chyba nikt nie chce z nami gadac:-(....
milego wieczorku mamusie,sprobujemy kiedy indziej:sorry2:;-)

Ostatnia edycja:
O Kaja miło Cie widzieć:-D. Zastanawiałam się co u Ciebie słychać, bo milczałaś długo.

Zamówiłam pizzę i jakoś od godziny mi jej dowieźć nie mogą:dry: a ja tu głodna siedzę:baffled:

kochane Robaczki:-)milo do Was wrocic;-)
dziewczynki,naprawde,ani razu nie siadlam do kompa,a i tak na wiele spraw zabraklo nam czasu podczas tego naszego "urlopu",nikt sie nie nacieszyl potomka tak jakby chcial,nigdzie sie nie zasiedzielismy specjalnie,wszystko w biegu,dziecie kompletnie przestawilo swoj rytm dnia i teraz ponosimy tego skutki troszeczke...
ide i ja komarzyc bo niewiadomo o ktorej bedzie pobudka,cmoki dla wszystkich!!

Dzien dobry z rana:tak: Pisze do Was bo bardzo za wami tęsknie i pamietam o Was caly czas tyko nie mam w ogole czasu:-( Julka rosnie jak na drozdzach ma juz 2 zabki;-) Jak tylko bede miala wiecej czasu postaraam sieo dezwac papa:-):-)

A myślałam że choc raz będę pierwsza a tu Justa mnie wyprzedziła:-D:-D:-D

Dzień dobry mamusie...

Julcia właśnie je mleczko z tatą a mama gdzie???na BB:-D:-D:-D:-D

Chciałam sę przywitać i zyczyć Wam miłego dnia:tak::tak::tak:

Trzymajcie kciuki żeby u nas dzisiaj nie lało, bo my chrzcimy się:-):-)

Kochane cioteczki na ciastecko z okazji naszych 5 miesiecy zapraszamy jutro;-);-);-);-)

Znikam jeszcze troche pospać....:-p:-p:-p

reklama
Madzienka trzymam kciuki za udana imprezke :tak::tak:

Misiówka mamm nadzieje ze Twoja kolejna 18-stka sie udała:tak::-D:-D i spoznione 100 latek:-)

Dziendoberek Wszystkim
Pogoda sie poprawiła humor tez :-)
Pati wcina, jednoczesnie proboje na głowie stanac(i zobaczyc tate spiacego) tak sie wygina a ja pisze jedna reka i łapie jakby butla leciała w mojm kierunku hihihi ;-)

Do góry