reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kinga no nareszcie wróciłas:)))) to nzaczy na bb....bo pustawo tu bez Ciebie było:)))

Madzienko kochana ja się w żadnym wypadku nie pogniewałam:)))) mam nadzieje,ze widziałas zdjąteczko z skarpetusiami od Ciebie??? hahaha sa bombowe:)

Myszka ciesze sie, ze nie jestes zła,ze MARICZKA już zajęta:-p

No a my po spacerku....malutak spała na dwórku 3 godzinki.....:szok: cały spacerek praktycznie....no ,ale po 5 dniach bez wychodzenia z domku to jej sie nie dziwie....teraz tez juz smacznie lulka....a mamusia wezmi sie wkoncu za tatusia....to za te nocki bez meżczyzny obok:)

BUZIACZKI:*

reklama
chyba nikt nie chce z nami gadac:-(....
milego wieczorku mamusie,sprobujemy kiedy indziej:sorry2:;-)

Ostatnia edycja:
O Kaja miło Cie widzieć:-D. Zastanawiałam się co u Ciebie słychać, bo milczałaś długo.

Zamówiłam pizzę i jakoś od godziny mi jej dowieźć nie mogą:dry: a ja tu głodna siedzę:baffled:

kochane Robaczki:-)milo do Was wrocic;-)
dziewczynki,naprawde,ani razu nie siadlam do kompa,a i tak na wiele spraw zabraklo nam czasu podczas tego naszego "urlopu",nikt sie nie nacieszyl potomka tak jakby chcial,nigdzie sie nie zasiedzielismy specjalnie,wszystko w biegu,dziecie kompletnie przestawilo swoj rytm dnia i teraz ponosimy tego skutki troszeczke...
ide i ja komarzyc bo niewiadomo o ktorej bedzie pobudka,cmoki dla wszystkich!!

Dzien dobry z rana:tak: Pisze do Was bo bardzo za wami tęsknie i pamietam o Was caly czas tyko nie mam w ogole czasu:-( Julka rosnie jak na drozdzach ma juz 2 zabki;-) Jak tylko bede miala wiecej czasu postaraam sieo dezwac papa:-):-)

A myślałam że choc raz będę pierwsza a tu Justa mnie wyprzedziła:-D:-D:-D

Dzień dobry mamusie...

Julcia właśnie je mleczko z tatą a mama gdzie???na BB:-D:-D:-D:-D

Chciałam sę przywitać i zyczyć Wam miłego dnia:tak::tak::tak:

Trzymajcie kciuki żeby u nas dzisiaj nie lało, bo my chrzcimy się:-):-)

Kochane cioteczki na ciastecko z okazji naszych 5 miesiecy zapraszamy jutro;-);-);-);-)

Znikam jeszcze troche pospać....:-p:-p:-p

reklama
Madzienka trzymam kciuki za udana imprezke :tak::tak:

Misiówka mamm nadzieje ze Twoja kolejna 18-stka sie udała:tak::-D:-D i spoznione 100 latek:-)

Dziendoberek Wszystkim
Pogoda sie poprawiła humor tez :-)
Pati wcina, jednoczesnie proboje na głowie stanac(i zobaczyc tate spiacego) tak sie wygina a ja pisze jedna reka i łapie jakby butla leciała w mojm kierunku hihihi ;-)

Do góry