Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
ja tez mam cos do ogloszenia
dziewczyny które jadą na zjazd zapraszam pilnie na wątek wyjazdowy i prosze o info!
dziewczyny które jadą na zjazd zapraszam pilnie na wątek wyjazdowy i prosze o info!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry wieczór
Bylismy dzis u lekarza i Ksawi zdrowy. Mamy jeszcze przez miesiac brac Zyrtec.
Witajcie najkochańsze pod słońcem mamuśki !!!
dunieczka - no nareszcie się odezwałaś! Buziaki dla Ciebie.
I w związku z tym mam do Was może trochę głupie pytanie. Zdecydowaliśmy, że damy kasę w prezencie, tylko nie mam pojęcia ile daje się dziecku na komunie. Mówi się, że daje się tyle na ile kogoś stać, ale pytam o taką średnią kwotę. Dodam, że to dziecko to mój brat Bardzo byłabym wdzięczna za wszelką pomoc;-)
Ja też jutro idę na komunię mojego chrześniaka. Składamy się z chrzestnym i bratem na rower - 250 zł na rodzinkę.
A ja miałam dzisiaj kryzysowy dzień. W nocy prawie nie spałam, po paru latach spokoju nawiedziła mnie ponownie alergia i tak w nocy kaszlę, że zasnąć nie mogę A od rana potwornie bolała mnie głowa i w zasadzie boli mnie do teraz. Do tego Hanka marudna. Buuuuuuuuuuuuuuuuu
Cyprysiowa ja to tylko kolorek jasny rzuciłam. Ale zaraz coś wrzuce.Agacia pokaz wloski!
no widzisz, może gdyby zobaczyłam ciebie , to szybciej byś suknie znalazła:-)Witajcie
Ja juz się melduje w domu. Włoski zrobione i humorek lepszy. Suknie do bani nic mi się nie podobało. Czarno to widzę.
Mamusia no kurcze , jak mogłas się obudzić i panny młodej nie zobaczyc
Dunia no nareszcie, ile mozna czekać . I melduj się tu codziennie . Zeby mi to było jasne.
Misiówka STO LAT