reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Myszqa! przyjęte!
;-)
Toska juz sie bawiła w tym roku na firmowym balu dla dzieci...moze w przyszłym roku pobawią sie razem :-)

U nas pracowity dzionek, zaliczyłam długi spacerek z Madzią, potem goferka (i jak tu schudnać:zawstydzona/y:), a potem obiadek w domku, no i reszta dnia spedzona na sprzątaniu. Ciekawe czy chociaz do jutra będzie czysto???:confused:
A jutro prezyjeżdżają do nas znajomi i grillujemy, mam tylko nadzieje ze pogoda dopisze i nie bedzie padac.

Madzienka, trzymam kciuki, zeby imprezka sie udała i wszystko super wyszło, no i zeby Julcia była super grzeczna w dniu swojego święta

Też kiedys planuje sie wybrac na taki seans dla mmay i dzidziusia, tylko ze najblizej do multikina mam 70 km:baffled:, ale moze kiedys sie zmobilizuje, żałuje ze nie wybrałąm sie jak jeszcze byłam na macierzyńskim.

Miłego wieczorku mamuśki

Witajcie

Ja juz się melduje w domu. Włoski zrobione i humorek lepszy. Suknie do bani nic mi się nie podobało. Czarno to widzę.

Mamusia no kurcze , jak mogłas się obudzić i panny młodej nie zobaczyc :-D:-D:-D

Dunia no nareszcie, ile mozna czekać :-D. I melduj się tu codziennie :-D:-D:-D. Zeby mi to było jasne.

Misiówka STO LAT

czesc lasencje!!!my wlasnie wrocilismy z polen,ani razu w ciagu tych tygodni nie usiadlam do kompa.....:tak:ale juz wlasnie bede Was nadrabiac...Kochane,witamy ponownie,zaraz wstawie jakies wakacyjne foto do galeryjkii,cmokasy wielkie dla wszystkich z osobna i wszystkich w zestawieniu:-)

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór :tak:
Bylismy dzis u lekarza i Ksawi zdrowy. Mamy jeszcze przez miesiac brac Zyrtec.

To całe szczęście, że zdrowy :-)

Witajcie najkochańsze pod słońcem mamuśki !!! :-D:-D:-D

dunieczka - no nareszcie się odezwałaś! Buziaki dla Ciebie.

I w związku z tym mam do Was może trochę głupie pytanie. Zdecydowaliśmy, że damy kasę w prezencie, tylko nie mam pojęcia ile daje się dziecku na komunie. Mówi się, że daje się tyle na ile kogoś stać, ale pytam o taką średnią kwotę. Dodam, że to dziecko to mój brat:tak: Bardzo byłabym wdzięczna za wszelką pomoc;-)

Ja też jutro idę na komunię mojego chrześniaka. Składamy się z chrzestnym i bratem na rower - 250 zł na rodzinkę.

A ja miałam dzisiaj kryzysowy dzień. W nocy prawie nie spałam, po paru latach spokoju nawiedziła mnie ponownie alergia i tak w nocy kaszlę, że zasnąć nie mogę :shocked2:A od rana potwornie bolała mnie głowa i w zasadzie boli mnie do teraz. Do tego Hanka marudna. Buuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
Witajcie

Ja juz się melduje w domu. Włoski zrobione i humorek lepszy. Suknie do bani nic mi się nie podobało. Czarno to widzę.

Mamusia no kurcze , jak mogłas się obudzić i panny młodej nie zobaczyc :-D:-D:-D

Dunia no nareszcie, ile mozna czekać :-D. I melduj się tu codziennie :-D:-D:-D. Zeby mi to było jasne.

Misiówka STO LAT
no widzisz, może gdyby zobaczyłam ciebie , to szybciej byś suknie znalazła:-)

Do góry