reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
I ja witam się sobotnio;-)

Same z niuńką siedzimy, bo tatuś musiał iść do pracy niestety, i bdzie dopiero o 17...więc weekend trochę wybrakowany:-(

Witajcie piękne!

Misiówka- wszystkiego najlepszego.

Ja też się do swatów przyłączę, więc jak jakaś dziewuszka chętna na Igorka to zapraszam:-D.
U nas po wczorajszej ulewie wyszło słoneczko. Więc zaraz zbieramy tyłki i wyruszamy na spacerek:-D.

Poza tym czeka mnie samotny wieczór i nocka:-(.A jakoś wszyscy znajomi zajęci i smutno mi będzie. Więc pewnie będę was zanudzała:sorry2:

Hej Dziewczyny!
Z pracy do Was klikam...pogoda za oknem jak dzwon...a ja tu siedze uwięziona...ale co tam wszystko dla ludu ;-), żeby se mógł wieczorkiem zobaczyć co sie na świecie dzieje :-)
Jesli chodzi o swaty, to Toska jeszcze wolna, moze znajdzie sie jaki przystojniak co to mojego łysolca-szczerbula zechce...zaraz kilka aktualnych fotek zamieszcze, zeby potencjany kandydat(a raczej teściowa)mógł obejzeć...

Dzień radosny, dzień jedyny, dziś są Twoje urodziny,

Z serca składam ci życzenia, dużo szczęścia, powodzenia
gości miłych, kosza kwiatów, moc toastów i wiwatów.

Misiówka wszystkiego NAJ NAJ NAJ
100 lat;*:*:*:*

Misiówka Kochanie podpisuje się pod tymi pieknymi życzonkami Kany(mam nadzieje że nie pogniewa się:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Witam!!!
Madzieńka może my spichniemy nasze dzieciaczki sa z tego samego dnia obydwoje tyle że darek jest trochę starszy

uffff juz myślałam że nikt mojej Juleczki nie zechce:-D:-D:-D:-DDzieki zozakoza:-):-)

Dunia witaj, no nareszcie ujawniłas się mały tajniaczku:-D:-D:-Dladnie to tak podczytywac nas i nie odezwać się :tak::tak::tak:

Ach zapomniałam przywitac się...a więc dzień dobry;-);-);-)

My już po zakupach, mała zjadła zupkę jarzynową i smacznie śpi a ja jak zwykle nadrabiam zaległości:-:)-:)-(my powolutku szykujemy sie do jutrzejszej imprezki...trzymajcie kciuki żeby nie padało:tak::tak::tak:

UWAGA UWAGA MAM COŚ DO OGŁOSZENIA!!!!!!

SZUKAM CHĘTNEJ MAMUŚKI KTÓRA CHCIALABY PÓJŚC ZE SWOIM MALEŃSTWEM DO KINA NA MULTIBABYKINO!!!!!

MAM DO ODDANIA BILET DO KINA Z OKAZJI DNIA MAMY!!!!

Bilet podlega wymianie na dowolny seans Multibabykino w sieci Multikino i Silver Screen (bez multikina 51 w Poznaniu i Silver Screen Mokotów w W-wie)
Bilet ważny do 30 czerwca 2009 dla 1 osoby + dziecko

Dla Karolci i Misiówki Wszystkiego Najlepszego!!!! 100 Lat 100 lat niech żyją ,żyją Nam!:-)

Widzę , że swatacie?? Nie zapomnijcie o mojej Oli bo też wolna na razie:tak:

Misówka a ten program w TVP 1 był z Warsztatów Rośniemy Zdrowo Pampersa ale już się skończył i będzie z niego relacja w Necie.

Pogoda śliczna a ja mam podły nastrój.
W poniedziałek może trochę humorek mi się polepszy bo przyjdzie zamówione Mei Tai w chińskie wzory oraz 2 pary spodenek, czapeczka i fajne body dla Oli:-)

Edit: Zapraszamy na Nasza Stronkę!!

http://yanna.prv.pl/

Pozdrawiam Was Mamusie.
Trzymajcie się.:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie najkochańsze pod słońcem mamuśki !!! :-D:-D:-D

Chcę tylko szybciutko się zameldować, że żyję ;-) i bardzo ale to baaaaardzo przeprosić, że dopiero teraz się odzywam :-:)zawstydzona/y: Tak mi wstyd.... :zawstydzona/y: :sorry2:Ale uwierzcie, że cały czas Was czytam i bardzo dużo korzystam z Waszych doświadczeń:tak:
Obiecuję tu i teraz, że będę się odzywać napewno jak tylko znajdę chwilę :tak: Bardzo za Wami tęsknię kochane mamuśki :tak:
Kanuś ma się rozumieć, bo Krystianek nie odpuści hi hi ;-) i będzie walczył z innymi adoratorami Mariczki...:wściekła/y::-D

Wieeeeeeeeeelka buziuchna dla Waszych MALUSZKÓW i dla Was kochane GRUDNIÓWECZKI!!!
Witam w sobote
Dunia nareszcie, zaglądaj częściej:tak:

Misiówka 100 lat kochana!!!!!!!!!!

odnośnie swatów to moja Vicusia ma najbliżej Maksia Ewushki:-D:-D:-D
u nas dzisiaj pochmurno ale i tak wybieramy się dzisiaj na grila, mam nadzieje że nie będzie padać:-(

Do góry