reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie mamuśki:-D:-D:-D
my dopiero wstałyśmy:szok::szok::szok::szok:nie pamiętam kiedy ostatnio tak długo spalam:szok:, ale widocznie niunka zdecydowała pospac dłużej w sobotę:tak::tak::tak: i przez to długie spanie miałam sen:shocked2::shocked2::shocked2:, sniło mi sie ze my z blizniaczkiem bylysmy na weselu w Agaci:happy2::happy2::happy2:, restauracja byla super, bylo duzo gosci, tylko ze nie doczekalam sie Agaci:no:, bo ona sie jeszcze ubierala:sorry2::sorry2::sorry2:, wiec jak juz ktos oglosil ze juz wychozi Panna Mloda, to ja sie obudzilam, i nie zobaczylam ciebie Agaciu:-:)-:)-(. Acha, ty blizniaczku bylas ubrana w dlugiej czerwonej sukni:-):-):-)
Pogoda u nas tez nie ciekawa, ale wyglada na to ze jeszcze pojawi sie sloneczko:tak::tak::tak:
Dunie witaj spowrotem, bo wszystki dziewczyny steskily sie za toba :tak::tak::tak:
Milego dzionka laseczki:-D:-D:-D:-D
Buziaczki

reklama
Cyprysiowa super ża Ksawi już zdrowy:tak: W ogóle strasznie współczuję tym wszystkim mamusiom i dzieciaczkom, które chorowały i chorują:-( Moje dziecko na szczęście omijają wszelkie choroby i mam nadzieję, że nic się w tej kwestii nie zmieni:tak:
Co do swatania to jak ostatnio powiedziałam, że znalazłam żonę dla naszego Filipka to wszyscy sie oburzyli, że jak to dziecko będe swatać, że mały sam sobie żone wybierze. To były żarty oczywiście, ale wygląda na to, że nikt w mojej rodzinie nie zna się na żartach:sorry2:
Boże jak patrzę na chaos, który panuje w moim domu to aż słabo mi się robi :szok: Dzisiaj sobota, w końcu tatuś zajmie się małym, a ja trochę posprzątam. Dziewczyny ja radzicie sobie z domowymi obowiązkami przy dziecku, bo ja sobie kompletnie nie radzę :no:

MISIÓWKA kochana i ja dołączam się do życzeń. Dużo zdrówka, miłości i radość i wszystkiego naj naj :tak:

Cyprysiowa super ża Ksawi już zdrowy:tak: W ogóle strasznie współczuję tym wszystkim mamusiom i dzieciaczkom, które chorowały i chorują:-( Moje dziecko na szczęście omijają wszelkie choroby i mam nadzieję, że nic się w tej kwestii nie zmieni:tak:
Co do swatania to jak ostatnio powiedziałam, że znalazłam żonę dla naszego Filipka to wszyscy sie oburzyli, że jak to dziecko będe swatać, że mały sam sobie żone wybierze. To były żarty oczywiście, ale wygląda na to, że nikt w mojej rodzinie nie zna się na żartach:sorry2:
Boże jak patrzę na chaos, który panuje w moim domu to aż słabo mi się robi :szok: Dzisiaj sobota, w końcu tatuś zajmie się małym, a ja trochę posprzątam. Dziewczyny ja radzicie sobie z domowymi obowiązkami przy dziecku, bo ja sobie kompletnie nie radzę :no:
Asiulka ja mam w odmku sajgon...jak nie gorzej.....tak więc ja sobie dałam na luz....jak bedzie chwila to ogarne:0 hahaha:))) co do pieniążków to nie mam pojęcia....raczje nie pomogę w tej kwestii...

Witajcie z rana. Przepraszam że Was dziesiaj nie pobudziałam ale dopiero wróciłysmy do domku.
Wczoraj mi się nudziło więc zawinęłam dziewczyny i wybrałyśmy się do moich rodziców no i Martyna nie chciała wracac do domu to zostałyśmy na noc.
Wkońcu nagadałam się z mama do woli.Martwię się tylko o mojego ojca bo ostatnio schódł 30kg i wczoraj drugi raz w ciągu dwuch miesięcy zasłabł. Ale jak każę mu się wybrac do lekarza to patrzy się na mnie na wariatkę:baffled:
Widzę że swaty na całego i jak tak Was czytałam to pomyslałam o Cyprysiowej i jej dwóch urwisach ale niestety Misiówka mnie ubiegła;-)
Agaciu napewno będziesz ślicznie wyglądac na ślubie. Zresztą blizniaki na komunii również bo ekstra z Was laski.

No i koniec pisania bo się moja terrorystka obudziła i woła.:dry:

Hejka kochane
Wpadłam tylko pogłosować na dzieciaczki, a tu od rana sie dzieje
Misiówka, z okazjiurodzinek zyczę zdrówka, szczęścia, pomyślności, a na codzień duzo uśmiechu i radości...

Mamusia, Agacia napewno sie ucieszy ze byłyśmy u niej na weselu, szkoda ze nie udało Ci sie zobaczyc sukni panny młodej. Wczoraj byłam na zakupach z mamą i ona sobie kupiła czerwona sukienkę, ale ja za tym kolorem nie przepadam, raczej rózowy i błękitny.
Kokusiu, dzieki za komplement, ale laska to ja byłam zaraz po porodzie, a przez siedzenie w domu przytyłam 3 kilo:zawstydzona/y:.
Widzisz kochana, Misiówka była pierwsza, a takich byś miała fajnych kawalerów dla córeczek:-D

Mopku, udanych biegów życzę i mam nadzieje ze jednak wyjrzy słonko.
U nas dzisiaj pogoda fajna, na 13 wiozę chłoaków na basen, a sama z Młodą na spacerek. W domku też mam sajgon, ale liczę ze jak nas nie bedzie to moze ktoś za mnie zrobi:sorry2:

Dunia, fajnie ze wreszcie sie odezwałaś, pisz częściej

Blizniaki wierz mi że to i tak o wiele mniej niż ja przytyłam od porodu:sorry2:ale nie przyznam się wam ile bo mnie wyśmiejecie:zawstydzona/y:
Misiówka oczywiście sto latek i pociechy z panienek.
U nas się przejaśniło więc uciekam walczyc z ogródkiem. Miłej soboty mamuśki.

Karolciu ;-) z okazji kolejnych 18-stych urodzin chcialabym życzyć Tobie spełnienia wszystkich marzeń :tak::tak::tak:STO LAT!

Nasze starszaki juz zaczelysmy swatac bo w koncu na skypie rozmawialy ze soba :-D Teraz mlodziaki trzeba ustawic ;-)

reklama
Witam!!!
Madzieńka może my spichniemy nasze dzieciaczki sa z tego samego dnia obydwoje tyle że darek jest trochę starszy
duniano wreszcie się pojawiłaś
yoka no i ciebie nam tu brakowało
misiówka sto latek

Do góry