reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

a ja jak patrze na swoje maleństwo, to nie dowierzam ze ono jest moje:-)
A jak ja patrzę na moją Juleczkę to myślę, że w najśmielszych marzeniach nie sądziłam że będzie taka piękna. Wiadomo dla mamusi jest najpiękniejsza:-D:-D:-D:-D A mam czasami schizy, że np.jak widzę siebie i Julkę na skype to też mi ciężko uwierzyć, że jestem mamą i że ją urodziłam.:-):-):-):-)

reklama
Pamietajcie dzisiaj o Marzycielce :-D!!!

Hej tyyyyyyygryyyyyysekkkkkkk !!!!!!!!!! Gdzie jesteś? Głośniej nie mogę :-D

Boże mało na zawał nie zaszłam, jeszcze mi się ręce trzęsą. Poszłam do WC zostawiłam małą w leżaczku. Wracam, a leżaczek przewrócony do przodu, a Juka wisi w powietrzu do góry nogami przypięta tymi pasami. Nic jej się nie stało na szczęście. Usiadłam koło niej i mówię jak ty to zrobiłaś. Patrzę a ona próbuje usiąść robi przeciwwagę i już. Matko już jej nie zostawię samej nawet na minute w pozycji leżaczka tylko już muszę blokować.
Jeny nie dziwie sie ze sie przestraszylas choc nadal nie wiem jak ona to zrobila

dobrze ze wszystko w porządku, ja jak idę do WC to zostawiam ja w łóżeczku lub na kanapie, bo kiedyś prawie wypadła z tego leżaczka
na kanapie jak zostawiam to ewentualnie oblozonego poduchami bo nie problem zeby sie poprzekrecal z pleckow na brzuch i spadl.

zajrzyjcie na watek wyjazdowy

reklama
I co były???Ja nagrałam na szczęscie bo akurat w tym momencie Jula mnie potrzebowała:tak::tak::tak:

Idę zobaczyc co się nagrało.....

Rany już 2400stron napisałyśmy:-D:-D:-D:-D

Do góry