reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ostatnio jak bylismy na spacerku to spotkalam kolezanke. Bidulka mialaby dziecko w wieku Filipka ale w 5 miesiacu wywolali jej porod bo dziecko nie mialoby szans na przezycie ( nia mialo nereczke raczki i jeszcze cos z serduszkiem bylo:-() Widzialam jak patrzyla sie na Filipka i miala szkliste oczy jak odchodzila to ukradkiem ocierala lzy zrobilo mi sie tak bardzo jej szkoda, jakie to zycie niesprawiedliwe:-:)-( bidulka stara sie juz od kilku lat o dzidzie i jak zaszla to taka tragedia:-:)-:)-:)-:)-(

Najgorsze że w naszym kraju w żaden sposób nie potrafia pomóc takim kobietom....:no::no::no::no:

A moje dziecko zamiast sie przywitac z dawno niewidzianą mamunią to co robi?????? spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-:)-:)-:)-:)-:)-(
tygrysku, ciesz sie ze spi, bo moja marudzi caly dzien, juz nie mam sily, ale tatus juz wrocil, wiec niech sie zajmuje dzieckiem, a ja zaraz uciekam, bo mam angielski i studenciki czekaja

Najgorsze że w naszym kraju w żaden sposób nie potrafia pomóc takim kobietom....:no::no::no::no:
dokladnie :-:)-:)-( niby teraz zrobila wszystkie badania i nie ma przeciwskazan do zajscia w ciaze wiec teraz znow sie staraja i widac ze bardzo tego pragna i z wielkim optymizmem do tego podchodza ale jednak to co sie wydarzylo nkie da sie tak latwo wymazac z pamieci i juz chyba do konca zycia bedzie to w jej myslach:-:)-:)-(

Boze niech juz te zęby wychodzą bo ja zwariuje :no:

Madzienko, moze mój mały tez ma ten skok rozwojowy :confused:. juz sama nie wiem, dziasełka juz ma takie wysadzone, widac pod nimi ząbki, ale jeszcze nie są na wierzchu, wiec sama nie wiem. A jak jest u was z tymi ząbkami, tez sa takie dziąsełka w miejscu zabka "wypięte"?

No właśnie, u nas też ząbkowanie na całego, potwierdzone przez pediatrę zresztą. Dziąsełka twarde, spuchnięte, łapy ciągle w buzi i marudzenie okropne. Agaciu - jak już ząbki będą na wierzchu, choć troszkę, to wtedy juz to dziecka nie boli, najgorszy etap właśnie wtedy, kiedy nie widać, a boli

fasolkamaria - no niezła gigantka! Takie akrobacje :-DMoja ostatnio omal nie wylądowała z wózka na trawie, bo ją braciszek przewiózł...;-)

tygrysku, ciesz sie ze spi, bo moja marudzi caly dzien, juz nie mam sily, ale tatus juz wrocil, wiec niech sie zajmuje dzieckiem, a ja zaraz uciekam, bo mam angielski i studenciki czekaja
o bardzo dobrze i tak powinno byc przed kazdym opuszczeniem domu trzeba poinformowac nas na forum czy wyrazamy na to zgode:tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)

reklama
A wlasnie fasolkomario gratuluje corki akrobatki;-);-);-):-D a tak powaznie to dobrze ze nic sie nie stalo uffffffffffff a jaki masz lezaczzek ze tak sie przechylil?????
Pytia tez niezle przezycie z tym wozkiem:-D

Do góry