A kuku tu jestem
Nareszcie!!!!!!!!
A tak w ogóle to co to za znikanie bez poinformaowania nasjakies wycieczki....
Żeby mi to było ostatni raz!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kuku tu jestem
Ostatnio jak bylismy na spacerku to spotkalam kolezanke. Bidulka mialaby dziecko w wieku Filipka ale w 5 miesiacu wywolali jej porod bo dziecko nie mialoby szans na przezycie ( nia mialo nereczke raczki i jeszcze cos z serduszkiem bylo:-() Widzialam jak patrzyla sie na Filipka i miala szkliste oczy jak odchodzila to ukradkiem ocierala lzy zrobilo mi sie tak bardzo jej szkoda, jakie to zycie niesprawiedliwe:--( bidulka stara sie juz od kilku lat o dzidzie i jak zaszla to taka tragedia:-----(
tygrysku, ciesz sie ze spi, bo moja marudzi caly dzien, juz nie mam sily, ale tatus juz wrocil, wiec niech sie zajmuje dzieckiem, a ja zaraz uciekam, bo mam angielski i studenciki czekajaA moje dziecko zamiast sie przywitac z dawno niewidzianą mamunią to co robi?????? spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:------(
Obiecuję poprawe i zapewniam że od dzis nawet o wyjsciu do warzywniaka bede informowała na forum:-):-):-)Nareszcie!!!!!!!!
A tak w ogóle to co to za znikanie bez poinformaowania nasjakies wycieczki....
Żeby mi to było ostatni raz!!!!!!!
trzymamy cie za słowo:-)Obiecuję poprawe i zapewniam że od dzis nawet o wyjsciu do warzywniaka bede informowała na forum:-):-):-)
dokladnie :---( niby teraz zrobila wszystkie badania i nie ma przeciwskazan do zajscia w ciaze wiec teraz znow sie staraja i widac ze bardzo tego pragna i z wielkim optymizmem do tego podchodza ale jednak to co sie wydarzylo nkie da sie tak latwo wymazac z pamieci i juz chyba do konca zycia bedzie to w jej myslach:---(Najgorsze że w naszym kraju w żaden sposób nie potrafia pomóc takim kobietom....
Boze niech juz te zęby wychodzą bo ja zwariuje
Madzienko, moze mój mały tez ma ten skok rozwojowy . juz sama nie wiem, dziasełka juz ma takie wysadzone, widac pod nimi ząbki, ale jeszcze nie są na wierzchu, wiec sama nie wiem. A jak jest u was z tymi ząbkami, tez sa takie dziąsełka w miejscu zabka "wypięte"?
o bardzo dobrze i tak powinno byc przed kazdym opuszczeniem domu trzeba poinformowac nas na forum czy wyrazamy na to zgode;-);-);-);-)tygrysku, ciesz sie ze spi, bo moja marudzi caly dzien, juz nie mam sily, ale tatus juz wrocil, wiec niech sie zajmuje dzieckiem, a ja zaraz uciekam, bo mam angielski i studenciki czekaja
wiec wyrażacie zgodę?obiecuje ze będę o was myśleć:-)o bardzo dobrze i tak powinno byc przed kazdym opuszczeniem domu trzeba poinformowac nas na forum czy wyrazamy na to zgode;-);-);-);-)