reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ostatnio jak bylismy na spacerku to spotkalam kolezanke. Bidulka mialaby dziecko w wieku Filipka ale w 5 miesiacu wywolali jej porod bo dziecko nie mialoby szans na przezycie ( nia mialo nereczke raczki i jeszcze cos z serduszkiem bylo:-() Widzialam jak patrzyla sie na Filipka i miala szkliste oczy jak odchodzila to ukradkiem ocierala lzy zrobilo mi sie tak bardzo jej szkoda, jakie to zycie niesprawiedliwe:-:)-( bidulka stara sie juz od kilku lat o dzidzie i jak zaszla to taka tragedia:-:)-:)-:)-:)-(

Najgorsze że w naszym kraju w żaden sposób nie potrafia pomóc takim kobietom....:no::no::no::no:

A moje dziecko zamiast sie przywitac z dawno niewidzianą mamunią to co robi?????? spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-:)-:)-:)-:)-:)-(
tygrysku, ciesz sie ze spi, bo moja marudzi caly dzien, juz nie mam sily, ale tatus juz wrocil, wiec niech sie zajmuje dzieckiem, a ja zaraz uciekam, bo mam angielski i studenciki czekaja

Najgorsze że w naszym kraju w żaden sposób nie potrafia pomóc takim kobietom....:no::no::no::no:
dokladnie :-:)-:)-( niby teraz zrobila wszystkie badania i nie ma przeciwskazan do zajscia w ciaze wiec teraz znow sie staraja i widac ze bardzo tego pragna i z wielkim optymizmem do tego podchodza ale jednak to co sie wydarzylo nkie da sie tak latwo wymazac z pamieci i juz chyba do konca zycia bedzie to w jej myslach:-:)-:)-(

Boze niech juz te zęby wychodzą bo ja zwariuje :no:

Madzienko, moze mój mały tez ma ten skok rozwojowy :confused:. juz sama nie wiem, dziasełka juz ma takie wysadzone, widac pod nimi ząbki, ale jeszcze nie są na wierzchu, wiec sama nie wiem. A jak jest u was z tymi ząbkami, tez sa takie dziąsełka w miejscu zabka "wypięte"?

No właśnie, u nas też ząbkowanie na całego, potwierdzone przez pediatrę zresztą. Dziąsełka twarde, spuchnięte, łapy ciągle w buzi i marudzenie okropne. Agaciu - jak już ząbki będą na wierzchu, choć troszkę, to wtedy juz to dziecka nie boli, najgorszy etap właśnie wtedy, kiedy nie widać, a boli

fasolkamaria - no niezła gigantka! Takie akrobacje :-DMoja ostatnio omal nie wylądowała z wózka na trawie, bo ją braciszek przewiózł...;-)

tygrysku, ciesz sie ze spi, bo moja marudzi caly dzien, juz nie mam sily, ale tatus juz wrocil, wiec niech sie zajmuje dzieckiem, a ja zaraz uciekam, bo mam angielski i studenciki czekaja
o bardzo dobrze i tak powinno byc przed kazdym opuszczeniem domu trzeba poinformowac nas na forum czy wyrazamy na to zgode:tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)

reklama
A wlasnie fasolkomario gratuluje corki akrobatki;-);-);-):-D a tak powaznie to dobrze ze nic sie nie stalo uffffffffffff a jaki masz lezaczzek ze tak sie przechylil?????
Pytia tez niezle przezycie z tym wozkiem:-D

Do góry