mamusia2008
mamusia Karolinki
ech Agacia, to są dopiero początki tych zębów, biedne nasze dzieciaczkiBoze niech juz te zęby wychodzą bo ja zwariuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ech Agacia, to są dopiero początki tych zębów, biedne nasze dzieciaczkiBoze niech juz te zęby wychodzą bo ja zwariuje
moja tez właśnie zasnęła, ale trochę stęka w śnieWreszcie zasnął, ciekawe na jak długo, bo juz była jedna pobudka z płaczem :-(.
dobrze ze wszystko w porządku, ja jak idę do WC to zostawiam ja w łóżeczku lub na kanapie, bo kiedyś prawie wypadła z tego leżaczkaBoże mało na zawał nie zaszłam, jeszcze mi się ręce trzęsą. Poszłam do WC zostawiłam małą w leżaczku. Wracam, a leżaczek przewrócony do przodu, a Juka wisi w powietrzu do góry nogami przypięta tymi pasami. Nic jej się nie stało na szczęście. Usiadłam koło niej i mówię jak ty to zrobiłaś. Patrzę a ona próbuje usiąść robi przeciwwagę i już. Matko już jej nie zostawię samej nawet na minute w pozycji leżaczka tylko już muszę blokować.
Mała cwaniara . Dobrze ze małej akrobatce się nic nie stało.Boże mało na zawał nie zaszłam, jeszcze mi się ręce trzęsą. Poszłam do WC zostawiłam małą w leżaczku. Wracam, a leżaczek przewrócony do przodu, a Juka wisi w powietrzu do góry nogami przypięta tymi pasami. Nic jej się nie stało na szczęście. Usiadłam koło niej i mówię jak ty to zrobiłaś. Patrzę a ona próbuje usiąść robi przeciwwagę i już. Matko już jej nie zostawię samej nawet na minute w pozycji leżaczka tylko już muszę blokować.
moja ma strasznie wypięte i spuchnięteMadzienko, moze mój mały tez ma ten skok rozwojowy . juz sama nie wiem, dziasełka juz ma takie wysadzone, widac pod nimi ząbki, ale jeszcze nie są na wierzchu, wiec sama nie wiem. A jak jest u was z tymi ząbkami, tez sa takie dziąsełka w miejscu zabka "wypięte"?
Madzienko, moze mój mały tez ma ten skok rozwojowy . juz sama nie wiem, dziasełka juz ma takie wysadzone, widac pod nimi ząbki, ale jeszcze nie są na wierzchu, wiec sama nie wiem. A jak jest u was z tymi ząbkami, tez sa takie dziąsełka w miejscu zabka "wypięte"?