reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A kuku tu jestem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja chcę robić ramki na zdjęcia. Bardzo Lubię rękodzieło i zajęcia manualne. Tylko, że jak mój mąż to usłyszy to na zawał zejdzie. Bo ja już robiłam świece żelowe, biżuterię z koralików, kartki okolicznościowe he hehe zapał mam na tydzień :-D:-D:-D Już się sama z siebie śmieje:-D:-D:-D No nic na rozruch będe musiała 100 zł pożyczyć od tatusia:-):-):-) Bo mój M na pewno mi nie da tylko się w głowę po puka i po co mam słuchać ile to ja już rzeczy robiłam :)

o to ja tez mam takizapal kilku dniowy a potem bęc, nudzi mi sie i wymayslam sobie inne zajecie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

TYGRYSKU gdzie się dzisiaj podziewasz????:-:)-:)-:)blink::blink::blink:

YOKA, Semiko co u Was??odezwijcie się:sorry2::sorry2::sorry2:czekamy

no właśnie, gdzie jest Tygrysek???????????
i pyciolek miał się odezwać jak doleci do Polski

Pamietajcie dzisiaj o Marzycielce :-D!!!

Hej tyyyyyyygryyyyyysekkkkkkk !!!!!!!!!! Gdzie jesteś? Głośniej nie mogę :-D

Moze trzeba inaczej...
TYGRYSICO W TEJ CHWILI PROSZE WYJSC Z UKRYCIA! NATYCHMIAST!;-)

no mojego koffane mamusie zauwazyly ze biedny Tygrys gdzies wybrykał:-D:-D:-D a dziś zrobiłąm sobie wolne od moich 2 chlopaków (synusia i meża) i pojechalam do mojego rodzinnego miasteczka:tak: oczywiscie pierwsze co jak wrocilam do domu to bylo sporzycie objadu i wlaczenie komputera z BB:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dobra ide Was nadrabiać:tak:

A kuku tu jestem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

o to ja tez mam takizapal kilku dniowy a potem bęc, nudzi mi sie i wymayslam sobie inne zajecie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no mojego koffane mamusie zauwazyly ze biedny Tygrys gdzies wybrykał:-D:-D:-D a dziś zrobiłąm sobie wolne od moich 2 chlopaków (synusia i meża) i pojechalam do mojego rodzinnego miasteczka:tak: oczywiscie pierwsze co jak wrocilam do domu to bylo sporzycie objadu i wlaczenie komputera z BB:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dobra ide Was nadrabiać:tak:
hura--tygrysek sie znalazl

jeju jestem taka padnieta wyobrazcie sobie ze moje dziecko zawsze o 21 juz lulalo nie pamietam dnia zeby po tej godzinie jeszcze nie spal a wczoraj poszedl spac dopiero po 23!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok: ale to jeszcze nie koniec dostal takiego gloda wieczorem ze chyba 2 razy mial mleko dorabiane:szok::szok::szok:
normalnie codziennie moj synek mnie zaskakuje czyms nowym:-D:-D:-D

A co juz sie cieszylyscie ze pozbylyscie sie tego wstretnego Tygrysa??:-D:-D:-D:-D:-D oj kochane nie ma tak latwo tygrysy tak latwo sie nie poddają i nie uwolnią się chyba juz nigdy z uzaleznienia od BB:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A moje dziecko zamiast sie przywitac z dawno niewidzianą mamunią to co robi?????? spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Nieeee tygrysek, no co Ty :-D, przecież my tak tutaj za Toba tęskniłysmy , ahhhh :-D:-D:-D.
Synek pewnie sni o mamusi i dlatego tak słodko spi :-).

reklama
Ostatnio jak bylismy na spacerku to spotkalam kolezanke. Bidulka mialaby dziecko w wieku Filipka ale w 5 miesiacu wywolali jej porod bo dziecko nie mialoby szans na przezycie ( nia mialo nereczke raczki i jeszcze cos z serduszkiem bylo:-() Widzialam jak patrzyla sie na Filipka i miala szkliste oczy jak odchodzila to ukradkiem ocierala lzy zrobilo mi sie tak bardzo jej szkoda, jakie to zycie niesprawiedliwe:-:)-( bidulka stara sie juz od kilku lat o dzidzie i jak zaszla to taka tragedia:-:)-:)-:)-:)-(

Do góry