mamusia2008
mamusia Karolinki
no i nie chce nasz TYGRYSICA wyjść z ukrycia:---(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja chcę robić ramki na zdjęcia. Bardzo Lubię rękodzieło i zajęcia manualne. Tylko, że jak mój mąż to usłyszy to na zawał zejdzie. Bo ja już robiłam świece żelowe, biżuterię z koralików, kartki okolicznościowe he hehe zapał mam na tydzień Już się sama z siebie śmieje No nic na rozruch będe musiała 100 zł pożyczyć od tatusia:-):-):-) Bo mój M na pewno mi nie da tylko się w głowę po puka i po co mam słuchać ile to ja już rzeczy robiłam
TYGRYSKU gdzie się dzisiaj podziewasz????:---blink:
YOKA, Semiko co u Was??odezwijcie sięczekamy
no właśnie, gdzie jest Tygrysek???????????
i pyciolek miał się odezwać jak doleci do Polski
Pamietajcie dzisiaj o Marzycielce !!!
Hej tyyyyyyygryyyyyysekkkkkkk !!!!!!!!!! Gdzie jesteś? Głośniej nie mogę
Moze trzeba inaczej...
TYGRYSICO W TEJ CHWILI PROSZE WYJSC Z UKRYCIA! NATYCHMIAST!;-)
hura--tygrysek sie znalazlA kuku tu jestem
o to ja tez mam takizapal kilku dniowy a potem bęc, nudzi mi sie i wymayslam sobie inne zajecie
no mojego koffane mamusie zauwazyly ze biedny Tygrys gdzies wybrykał a dziś zrobiłąm sobie wolne od moich 2 chlopaków (synusia i meża) i pojechalam do mojego rodzinnego miasteczka oczywiscie pierwsze co jak wrocilam do domu to bylo sporzycie objadu i wlaczenie komputera z BB
dobra ide Was nadrabiać
:-d:-d.:-d:-d:-d:-d:-d:-dhura--tygrysek sie znalazl