reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko, moze mój mały tez ma ten skok rozwojowy :confused:. juz sama nie wiem, dziasełka juz ma takie wysadzone, widac pod nimi ząbki, ale jeszcze nie są na wierzchu, wiec sama nie wiem. A jak jest u was z tymi ząbkami, tez sa takie dziąsełka w miejscu zabka "wypięte"?

Ja juz sama nie wiem...czytałam o tych skokach i może:-:)-(, u nas żadnych zmian na dziąsełkach nie widzę i wolałabym żeby ząbki jeszcze sobie poczekały:tak::tak::tak:

Wiecie co, ja ostatnio w ogóle zuje się tak jakbym dopiero przystosowała się 100% do bycia mamą....nie wiem jestem taka spokojniejsza, podchodze do wielu rzeczy z rezerwą.... i juz praktycznie zawsze wiem o co malutkiej chodzi... jakoś tak mi lżej.... to nie jest jakies chore,ze dopiero teraz?????:confused:

A poza tym u nas odbrze...malutkiej przeziębienie przechodzi pomalutku...chrypki już praktycznie nie ma, tylko katarek jeszcze siedzi w nochalku....
Teraz brzdąc mój kochaniutki śpi,a mama klika:) a jak:-D:-D:-D

Kana ja mam podobnie...chyba trzeba było czasu żebyśmy nauczyły się tych naszych brzdąców??? :-D:-D:-D

Jula śpi a mamuska gdzie przed kompem:-):-)...ale znikam obiadek szykować:tak::tak::tak:

reklama
witajcie czwartkowo:-D
u nas dziś znów zimno:-(
Nunka własnie wstała i zaczyna gaworzyc:tak:
Kanuś wcale nie uważam że to głupie, ja tez dopiero od niedawna patrze na wiele rzeczy dotyczacych Nunki z rezerwą :tak: myśle że "nauczyłyśmy" się już swoich dzieciaczków i wiemy co i jak:-D:tak::tak:

Fasolkamaria dobrze że małej nic się nie stało. Moja całe szczęscie nie miewa takich pomysłów ale i tak jak idę do łazienki to najczęściej ją zabieram ze sobą bo jak nie to jest straszny krzyk że mnie nie widzi.
Madzienka mąż juz dzisiaj został oddelegowany na pocztę;-)
Moja królewna też ostatnio strasznie marudzi. A takie miałam grzeczniutkie dziecko. A teraz w jednej chwili potrafi jej się humorek zmienic. Niestety za bardzo nie da sobie zajrzec do buziola ale jak coś ciumka i krzywo ugryzie to jest straszny ryk. No i zaczęła mi robic trochę luzniejsze kupki a to też jedna z oznak ząbkowania.
U nas dzisiaj piękne słoneczko ale wietrzysko wieje takie że i tak na spacer nie pójdziemy. No i korzystając z tego że Natalka usnęła a Martyna oglądała bajkę mamusia zrobiła sobie godzinną drzemeczkę:zawstydzona/y:
Dzięki dziewczyny za wszystkie Wasze opinnie dotyczące Avonu. Muszę to dobrze przemyślec i pogadac z męzem bo szczerze mówiąc to ten rewelacyjny pomysł dopiero dzisiaj rano mi wpadł do głowy.

witajcie czwartkowo:-D
u nas dziś znów zimno:-(
Nunka własnie wstała i zaczyna gaworzyc:tak:
Kanuś wcale nie uważam że to głupie, ja tez dopiero od niedawna patrze na wiele rzeczy dotyczacych Nunki z rezerwą :tak: myśle że "nauczyłyśmy" się już swoich dzieciaczków i wiemy co i jak:-D:tak::tak:
a ja jak patrze na swoje maleństwo, to nie dowierzam ze ono jest moje:-)

reklama
Do góry