reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Agacia....ty biegasz a ja siedze cprawie cały czas w WC....MY obie widze takie znewicowane:p hahha:-D

No ja tez wszystko zaplanowane nawet drzemka...która własnie sie skonczyła:)

Edee
moja mal lobuzica tez tak kopie w przewijak,ze prawie spada.....:sorry:

Pyciolek gdzie jesteś???????
Czytaj jak tylko będziesz...to sa dopiero zbereźnice....jakbys sobie poczytała co one pisały przed porodami :-D:-D:-D te stroje, buty....perwers....zapamietaj Zozakoza i Kankiya.......;-);-):-D:-D:-D

dobrze wiedziec...;-);-):-D:-D a ja to najgorsza-pomyslaly...:laugh2::laugh2::laugh2:
dobrze ze mnie wybronilas i uswiadomilas:happy::happy:
tak przeciez nie mozna dziewczyny:eek::eek::no::no::wściekła/y::wściekła/y::-):-)
ja tylko zapytalam...:tak::tak: a Wy juz na mnie...;-);-)
teraz wiem jaka prawda:happy::happy:
dzieki KANA;-);-)

ha ja mysle czy nie zalozyc jeszcze jednego ochraniacza po drugij stronie lozeczka zeby byl po calosci gdyz moje dziecko tak wariuje w lozeczku ze sie przekreca a potem nogami z calych sil w szczebelki uderza i jeszcze miedzy szczeble nogi wklada:eek::eek::eek::eek: o zciągnięciu przewijaka z lozeczka tez myslalam:baffled::baffled:

Ja korzystam z tego ze mały spi, i jem sniadanko :tak:
Zozakoza masz racje ... bedzie nas jeszcze mniej :-(.

Ciekawe jak poszło mamusi na egzaminach .

Myślę że to nie koniec wykruszania się bo nie długo powroty do pracy i jeszcze mniej czasu na bb

Ja zawsze w pracy w przerwie na kawke przegladalam pudelka i Nk a teraz to chyba BB zwyciezy!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D kiedys smiac mi sie chcialo gdyz mam bardzo pracoholika szefa i duzo wymaga, wiec kiedys mialam otworzonych kilka stron oczywiscie NK i pudelek i takie tam mniej wazne z pracy i nagle podchodzi do mnie wiec ja szybko myk na jakas konkretna strone a on prosi zebym jemu cos sprawdzila wiec ja zdenerwowana ze o malo ie zostalam przylapana na goracym i niecnym uczynku obijania w pracy zmieniam strony w poszukiwaniu tej waznej rzeczy a tutaj wyskakuje mi NK szybko przemieniam a tutaj pudelek normalnie spalilam raka chyba a on tylko usmiechnal pod nosem:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ech

Witajcie,
ja dzisiaj cała w nerwach, bo mamy szczepienie. Jeszcze, żeby było weselej w przychodni kocioł i babka nas ostrzegała, że sporo ludzi będzie - czyli pewnie sobie poczekamy...

Ja się nie mogę doczekać jutra- przyjeżdżają starzy znajomi i pewnie troche powspominamy dawne czasy:-D

Hejka, Dzieńdoberek:tak:
I ja witam z ranca wstałam co prawda o 5.30 bo Pati cos ostaatnio głodna sie budzi ze by konia z kopytami zjadla:szok:

Ja miałam isc na szczepienie ale ide dopiero w poniedziałek bo okazało sie ze jakies roboty w przychodni i zamkneli zdrowa strone na kilka dni:sorry: wiec ile klucha wazy to dopiero w pon sie dowiem:confused2:czuje ze duzo bo w wyciagnietych rekach ciezko ja podniesc:sorry::sorry:

No Kanuś faktycznie niezłe zbereznice :tak::-D:-D:-D

Ja sie zastanawiam kiedy obnizyc poziom w łozeczku zeby czasem sie królowej mej siadac nie zachciało bo mogłaby głowe wchylic i fik :baffled::baffled::baffled: a z drugiej strony bedzie gorzej siegac do niej jak bedzie nizej :sorry:

reklama
Do góry