reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Agacia....ty biegasz a ja siedze cprawie cały czas w WC....MY obie widze takie znewicowane
hahha
No ja tez wszystko zaplanowane nawet drzemka...która własnie sie skonczyła
Edee moja mal lobuzica tez tak kopie w przewijak,ze prawie spada.....

No ja tez wszystko zaplanowane nawet drzemka...która własnie sie skonczyła
Edee moja mal lobuzica tez tak kopie w przewijak,ze prawie spada.....

pyciolek87
Mama Alexa:*
Pyciolek gdzie jesteś???????
Czytaj jak tylko będziesz...to sa dopiero zbereźnice....jakbys sobie poczytała co one pisały przed porodamite stroje, buty....perwers....zapamietaj Zozakoza i Kankiya.......;-);-)
![]()
dobrze wiedziec...;-);-)

dobrze ze mnie wybronilas i uswiadomilas

tak przeciez nie mozna dziewczyny

ja tylko zapytalam...

teraz wiem jaka prawda

dzieki KANA;-);-)
tygrysek82
Fanka BB :)
ha ja mysle czy nie zalozyc jeszcze jednego ochraniacza po drugij stronie lozeczka zeby byl po calosci gdyz moje dziecko tak wariuje w lozeczku ze sie przekreca a potem nogami z calych sil w szczebelki uderza i jeszcze miedzy szczeble nogi wklada

o zciągnięciu przewijaka z lozeczka tez myslalam

tygrysek82
Fanka BB :)
Myślę że to nie koniec wykruszania się bo nie długo powroty do pracy i jeszcze mniej czasu na bb
Ja zawsze w pracy w przerwie na kawke przegladalam pudelka i Nk a teraz to chyba BB zwyciezy!!!!!!!!!

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witajcie,
ja dzisiaj cała w nerwach, bo mamy szczepienie. Jeszcze, żeby było weselej w przychodni kocioł i babka nas ostrzegała, że sporo ludzi będzie - czyli pewnie sobie poczekamy...
Ja się nie mogę doczekać jutra- przyjeżdżają starzy znajomi i pewnie troche powspominamy dawne czasy
ja dzisiaj cała w nerwach, bo mamy szczepienie. Jeszcze, żeby było weselej w przychodni kocioł i babka nas ostrzegała, że sporo ludzi będzie - czyli pewnie sobie poczekamy...
Ja się nie mogę doczekać jutra- przyjeżdżają starzy znajomi i pewnie troche powspominamy dawne czasy

Hejka, Dzieńdoberek
I ja witam z ranca wstałam co prawda o 5.30 bo Pati cos ostaatnio głodna sie budzi ze by konia z kopytami zjadla
Ja miałam isc na szczepienie ale ide dopiero w poniedziałek bo okazało sie ze jakies roboty w przychodni i zamkneli zdrowa strone na kilka dni
wiec ile klucha wazy to dopiero w pon sie dowiem
czuje ze duzo bo w wyciagnietych rekach ciezko ja podniesc

No Kanuś faktycznie niezłe zbereznice

Ja sie zastanawiam kiedy obnizyc poziom w łozeczku zeby czasem sie królowej mej siadac nie zachciało bo mogłaby głowe wchylic i fik

a z drugiej strony bedzie gorzej siegac do niej jak bedzie nizej 

I ja witam z ranca wstałam co prawda o 5.30 bo Pati cos ostaatnio głodna sie budzi ze by konia z kopytami zjadla

Ja miałam isc na szczepienie ale ide dopiero w poniedziałek bo okazało sie ze jakies roboty w przychodni i zamkneli zdrowa strone na kilka dni

No Kanuś faktycznie niezłe zbereznice

Ja sie zastanawiam kiedy obnizyc poziom w łozeczku zeby czasem sie królowej mej siadac nie zachciało bo mogłaby głowe wchylic i fik

reklama