reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
sawka - gratulacje dla siostry, ogromne!!

blizniaki - dzieki kochana za przypomnienie, faktycznie nie moge sobie pozwolic na moje male jobelki, hehe, jakoś jeszcze zyje!

pyciolek - ja obrabiałam moje dwie kobitki i mialam gosci całe popołudnie. Ale przynajmniej czas zleciał szybciorem.

Hej dziewuszki :-):-):-)
zebrałam się w końcu żeby coś naklikać ,podczytuje Was często,ale gorzej z pisaniem:sorry::sorry:Widzę,że humorki jak zawsze dopisują Wam kobitki-ale się uśmiałam jak poczytałam o tych Waszych odwiedzinach do każdej z nas i wiadrze zupy:-D:-D:-D:rofl2::rofl2: dzieciaczki Wasze zdrowe i to najważniejsze:tak::tak:
U nas też wszystko ok jak na razie,malunia jest radością mojego życia i moją najwiekszą miłością bezwarunkową:-D:-D przesyłam buziaczki dla każdej z Was z osobna i Waszych dzieciaczków i pozdrawiam nowe mamunie;-) obiecuję,że zacznę częściej zaglądać:sorry::sorry:buzki

Czesc dziewczynki

My dzisiaj pół dnia na dworze i mały przespał 3 godziny :szok:.
Jutro idziemy na badanie krwi i juz sie boję !

Sawka gratulacje dla siostry :tak:.

Misiówka ty tutaj nam nie jobluj, przecież ty nie mozesz :rofl2:, Ty to tutaj taka nasza wielka energia.

Agatkas na pewno dasz rade ! A malutka odnajdzie się szybciutko w nowej sytuacji.

Patrysia tez polecam mydełko do odplamiania. Ja akurat mam dr Reinera. Sparałam juz zupkę jazynową, marchewke i brokułki :tak:.

Hej dziewuszki :-):-):-)
zebrałam się w końcu żeby coś naklikać ,podczytuje Was często,ale gorzej z pisaniem:sorry::sorry:Widzę,że humorki jak zawsze dopisują Wam kobitki-ale się uśmiałam jak poczytałam o tych Waszych odwiedzinach do każdej z nas i wiadrze zupy:-D:-D:-D:rofl2::rofl2: dzieciaczki Wasze zdrowe i to najważniejsze:tak::tak:
U nas też wszystko ok jak na razie,malunia jest radością mojego życia i moją najwiekszą miłością bezwarunkową:-D:-D przesyłam buziaczki dla każdej z Was z osobna i Waszych dzieciaczków i pozdrawiam nowe mamunie;-) obiecuję,że zacznę częściej zaglądać:sorry::sorry:buzki
Noooo a ja dzisiaj o Tobie myslałam :eek:, gdzie Ty sie podziewasz :laugh2:

Noooo a ja dzisiaj o Tobie myslałam :eek:, gdzie Ty sie podziewasz :laugh2:

ojj jak miło Agaciu kochana:-):-):-):-) leniuch się ze mnie troszkę zrobił jeśli chodzi o pisanie:sorry::sorry:cały czas sobie postanawiam,że zacznę znowu się odzywać a zawsze coś mam do roboty,albo usypiam przy kompie:sorry::sorry:muszę to zmienić,bo brakuje mi Was babeczki i Waszych cennych rad:tak:

ojj jak miło Agaciu kochana:-):-):-):-) leniuch się ze mnie troszkę zrobił jeśli chodzi o pisanie:sorry::sorry:cały czas sobie postanawiam,że zacznę znowu się odzywać a zawsze coś mam do roboty,albo usypiam przy kompie:sorry::sorry:muszę to zmienić,bo brakuje mi Was babeczki i Waszych cennych rad:tak:
Trzymam za słowo ! :-D:-D:-D

Trzymam za słowo ! :-D:-D:-D

reklama
Hey kobitki :-)

My na długi weekend zawitaliśmy do Starachowic i zamierzamy może skoczyć do Kazimierza pozwiedzać ruiny i basztę oraz pokazać Młodej jakie mamy piękne okolice :-)

Misiówka Gratulki dla siostry:-)
Kanikaya witaj :-)

P.S
Buziaki:-)

Do góry