reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
sawka - gratulacje dla siostry, ogromne!!

blizniaki - dzieki kochana za przypomnienie, faktycznie nie moge sobie pozwolic na moje male jobelki, hehe, jakoś jeszcze zyje!

pyciolek - ja obrabiałam moje dwie kobitki i mialam gosci całe popołudnie. Ale przynajmniej czas zleciał szybciorem.

Hej dziewuszki :-):-):-)
zebrałam się w końcu żeby coś naklikać ,podczytuje Was często,ale gorzej z pisaniem:sorry::sorry:Widzę,że humorki jak zawsze dopisują Wam kobitki-ale się uśmiałam jak poczytałam o tych Waszych odwiedzinach do każdej z nas i wiadrze zupy:-D:-D:-D:rofl2::rofl2: dzieciaczki Wasze zdrowe i to najważniejsze:tak::tak:
U nas też wszystko ok jak na razie,malunia jest radością mojego życia i moją najwiekszą miłością bezwarunkową:-D:-D przesyłam buziaczki dla każdej z Was z osobna i Waszych dzieciaczków i pozdrawiam nowe mamunie;-) obiecuję,że zacznę częściej zaglądać:sorry::sorry:buzki

Czesc dziewczynki

My dzisiaj pół dnia na dworze i mały przespał 3 godziny :szok:.
Jutro idziemy na badanie krwi i juz sie boję !

Sawka gratulacje dla siostry :tak:.

Misiówka ty tutaj nam nie jobluj, przecież ty nie mozesz :rofl2:, Ty to tutaj taka nasza wielka energia.

Agatkas na pewno dasz rade ! A malutka odnajdzie się szybciutko w nowej sytuacji.

Patrysia tez polecam mydełko do odplamiania. Ja akurat mam dr Reinera. Sparałam juz zupkę jazynową, marchewke i brokułki :tak:.

Hej dziewuszki :-):-):-)
zebrałam się w końcu żeby coś naklikać ,podczytuje Was często,ale gorzej z pisaniem:sorry::sorry:Widzę,że humorki jak zawsze dopisują Wam kobitki-ale się uśmiałam jak poczytałam o tych Waszych odwiedzinach do każdej z nas i wiadrze zupy:-D:-D:-D:rofl2::rofl2: dzieciaczki Wasze zdrowe i to najważniejsze:tak::tak:
U nas też wszystko ok jak na razie,malunia jest radością mojego życia i moją najwiekszą miłością bezwarunkową:-D:-D przesyłam buziaczki dla każdej z Was z osobna i Waszych dzieciaczków i pozdrawiam nowe mamunie;-) obiecuję,że zacznę częściej zaglądać:sorry::sorry:buzki
Noooo a ja dzisiaj o Tobie myslałam :eek:, gdzie Ty sie podziewasz :laugh2:

Noooo a ja dzisiaj o Tobie myslałam :eek:, gdzie Ty sie podziewasz :laugh2:

ojj jak miło Agaciu kochana:-):-):-):-) leniuch się ze mnie troszkę zrobił jeśli chodzi o pisanie:sorry::sorry:cały czas sobie postanawiam,że zacznę znowu się odzywać a zawsze coś mam do roboty,albo usypiam przy kompie:sorry::sorry:muszę to zmienić,bo brakuje mi Was babeczki i Waszych cennych rad:tak:

ojj jak miło Agaciu kochana:-):-):-):-) leniuch się ze mnie troszkę zrobił jeśli chodzi o pisanie:sorry::sorry:cały czas sobie postanawiam,że zacznę znowu się odzywać a zawsze coś mam do roboty,albo usypiam przy kompie:sorry::sorry:muszę to zmienić,bo brakuje mi Was babeczki i Waszych cennych rad:tak:
Trzymam za słowo ! :-D:-D:-D

Trzymam za słowo ! :-D:-D:-D

reklama
Hey kobitki :-)

My na długi weekend zawitaliśmy do Starachowic i zamierzamy może skoczyć do Kazimierza pozwiedzać ruiny i basztę oraz pokazać Młodej jakie mamy piękne okolice :-)

Misiówka Gratulki dla siostry:-)
Kanikaya witaj :-)

P.S
Buziaki:-)

Do góry