reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

BLIŹNIAKI....co ty tam kochana do tego kurczaka dodałas:)))) haha zdarza się :-D

MY już po szczepieniu....nasza kluseczka waży 7800g hahahha grubasek malutki kochaniutki nasz:) i ma 64 cm.... dzisiaj mamy uważać na ostre słoneczko i to wszystko...pani była zachwycona rozwojem Mariczki....:) A co do samego ukłucia to nawet nie jękneła tak ją pani pielęgniarka zagadywała....a Mari się patrzyła na nią jakby chciała powiedzieć "ale o co Tobie chodzi,ze tak pajacujesz" hahaah:-D:-D:-D

Ok uciekam do mojego bąbla,bo cos marudzić zaczyna:)

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
to nasze bomble doslownie takie same:-D:-D:-D:-D
7800 i 64 cm...:tak::tak::tak:
ale nam sie udały grubaski przesłodkie:sorry::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
Witajcie mamuśki, ale u nas dzisiaj parnota, chyba będzie lało popoludniu...

A my dzisiaj same, bo tatus idzie na imprezkę"dziesięciolecie zdania matury:-D:-D:-D"
A jutro wybieramy sie na dzialeczke nad jeziorko, wiec ja dzisiaj szykuje wszystkie potrzebne rzeczy...niezla teraz wyprawa:-D:-D to nie tak jak kiedys wsiadaliśmy do samochodu:tak::tak::tak:i jechaliśmy...
teraz pieluchy, mleko, buteleczki, sloiczki, kocyki, ubranka, grzechotki i nie wiem co jeszcze...ciekawe jak sie zapakujemy:laugh2::laugh2::laugh2:

Ale nie martwcie się wracamy jutro na noc do domku...jeszcze za zimno zeby zostawac z Jula tak myslimy:-):-):-)

Hejkaa tęsknilyscie?????? Chyba nie bo nikt tu o nie mnie nie pyta:-( Nie mam czasu nawet na chwilke tu siasc Bylam z malą w szpitalu bo dostala takiej gorączki ze trafilismy na ostry dyzur:-( na szczęscie jest juz okej:-) aaa tak sie balam:zawstydzona/y:

Pewnie ze tesknilysmy, wkoncu planowalysmy Cię odwiedzic, zapomnialas????

Karolinko dzielna Mariczka:tak::tak::tak:

justa - kurde, dobrze, że wszystko już ok, bo toprzecież nie żarty z niemowlaczkiem....

Inka dziś taka niespokojna, że szok, zasypia tylko na cycku i co chwila się wybudza... a do tego Miśka chora, ja chcę już noc!!!!

Witajcie

Jest coraz cieplej wiec w domu spedzamy malo czasu i rzadziej zagladam. Do tego jeszcze nie udalo mi sie naprawic dziecka po wizycie w polsce, ale sa postepy:tak:
Jestem cała happy bo Hania tak pieknie je. Strasznie sie o nia martwilam a teraz jak widze ze w dwie minuty oproznia butelke to ciesze sie jak dziecko:tak:

Justa a skad taka wysoka gorączka?

Zazdroszcze Kaja ze jest w polsce i rozumie ze nie ma czasu zajrzec, niech korzysta w pelni z czasu z rodzina i przyjaciółmi:tak:

anoli - ja jestem posrana... Misia nie pójdzie do przedszkola do odwołania, bo się poprostu boję, że jak pójdzie osłabiona to od razu złąpie wszystko jak leci... Przeraża mnie to, że ktoś kichnie i już nie ma bata... a tu przecież wszyscy na okrągło prychają...

hej:-D ach a my dzis wyruszylismy o 12 do cioteczki Filipka i wrocilismy niedawno jest tak pieknie na dworze echhh.........:-D:-D Filipek jeszcze spi po spacerku ale usnac bylo jemu ciezko:sorry::sorry::eek:

Cyprysiowa wczoraj mi ochoty narobila wiec zrobilam zakupy na ryneczku i dzis gotuje botwinke:-D:-D:-D chyba przez 3 dni bede ja jadla tyle tego nakroilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MADZIENKA VEL MADZIOCHA ;-);-);-) NAJSLODSZA NASZA ZYCZE CI DUUUZOOOOOOOO ZDROWKA I ZADOWOLENIA Z RODZICOW!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

aGACIA SUPER ZE TAK FAJNIE PRZEBIEGLO KUJU KUJU:tak:

Pyciolku i kana oj macie sliczne dzieciaczki :tak::tak::tak:

Madzienko to nasze chlopy w tym samym wieku bo moj tez w tym roku 10 lecie matury obchodzi:-D:-D:-D:-D a co do wyprawy to masz racje im mniejszy podroznik tym ma wiekszy bagaz:eek::eek::eek::eek::eek:

MADZIENKA VEL MADZIOCHA ;-);-);-) NAJSLODSZA NASZA ZYCZE CI DUUUZOOOOOOOO ZDROWKA I ZADOWOLENIA Z RODZICOW!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

aGACIA SUPER ZE TAK FAJNIE PRZEBIEGLO KUJU KUJU:tak:

Pyciolku i kana oj macie sliczne dzieciaczki :tak::tak::tak:

Madzienko to nasze chlopy w tym samym wieku bo moj tez w tym roku 10 lecie matury obchodzi:-D:-D:-D:-D a co do wyprawy to masz racje im mniejszy podroznik tym ma wiekszy bagaz:eek::eek::eek::eek::eek:
taaaa
my w poniedzialek lecimy do kraju na 3 tygggggggggggodnie....nie mam pojecia jak ja go zapakuje.....:-D:-D
powiedzcie mi jaka pogoda zapowiada sie w maju w Polsce a dokladnie na poludniu w opolskim....:tak::tak::-p:-p
bedzie mi latwiej cos wyeliminowac...:laugh2::laugh2::baffled::baffled::happy::happy:

reklama
Witam mała zasnęła wiec mam chwilke czasu.......O 22 mala zaczeła goroczkowac strasznie płakala dobrze ze mąz był w domu zabralismy mała i pjechalismy do szpitala trafilismy na nasza pediatre wlasnie konczyla dyzur naszczescie zostala z nami jeszcze pół godzinki bardzo ja lubię a mala jak tylko dostaala sie do niej na ręce przestala plakac:szok: Pani doktor powiedziala ze ida zęby i stad ta goroczka.....na szczescie przepisala nam zel i syrop po 2 dnich wszytsko wrocilo do normy a balam sie zeby nie przepisala nam zastrzykow:-(

Do góry