reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

BLIŹNIAKI....co ty tam kochana do tego kurczaka dodałas:)))) haha zdarza się :-D

MY już po szczepieniu....nasza kluseczka waży 7800g hahahha grubasek malutki kochaniutki nasz:) i ma 64 cm.... dzisiaj mamy uważać na ostre słoneczko i to wszystko...pani była zachwycona rozwojem Mariczki....:) A co do samego ukłucia to nawet nie jękneła tak ją pani pielęgniarka zagadywała....a Mari się patrzyła na nią jakby chciała powiedzieć "ale o co Tobie chodzi,ze tak pajacujesz" hahaah:-D:-D:-D

Ok uciekam do mojego bąbla,bo cos marudzić zaczyna:)

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
to nasze bomble doslownie takie same:-D:-D:-D:-D
7800 i 64 cm...:tak::tak::tak:
ale nam sie udały grubaski przesłodkie:sorry::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
Witajcie mamuśki, ale u nas dzisiaj parnota, chyba będzie lało popoludniu...

A my dzisiaj same, bo tatus idzie na imprezkę"dziesięciolecie zdania matury:-D:-D:-D"
A jutro wybieramy sie na dzialeczke nad jeziorko, wiec ja dzisiaj szykuje wszystkie potrzebne rzeczy...niezla teraz wyprawa:-D:-D to nie tak jak kiedys wsiadaliśmy do samochodu:tak::tak::tak:i jechaliśmy...
teraz pieluchy, mleko, buteleczki, sloiczki, kocyki, ubranka, grzechotki i nie wiem co jeszcze...ciekawe jak sie zapakujemy:laugh2::laugh2::laugh2:

Ale nie martwcie się wracamy jutro na noc do domku...jeszcze za zimno zeby zostawac z Jula tak myslimy:-):-):-)

Hejkaa tęsknilyscie?????? Chyba nie bo nikt tu o nie mnie nie pyta:-( Nie mam czasu nawet na chwilke tu siasc Bylam z malą w szpitalu bo dostala takiej gorączki ze trafilismy na ostry dyzur:-( na szczęscie jest juz okej:-) aaa tak sie balam:zawstydzona/y:

Pewnie ze tesknilysmy, wkoncu planowalysmy Cię odwiedzic, zapomnialas????

Karolinko dzielna Mariczka:tak::tak::tak:

justa - kurde, dobrze, że wszystko już ok, bo toprzecież nie żarty z niemowlaczkiem....

Inka dziś taka niespokojna, że szok, zasypia tylko na cycku i co chwila się wybudza... a do tego Miśka chora, ja chcę już noc!!!!

Witajcie

Jest coraz cieplej wiec w domu spedzamy malo czasu i rzadziej zagladam. Do tego jeszcze nie udalo mi sie naprawic dziecka po wizycie w polsce, ale sa postepy:tak:
Jestem cała happy bo Hania tak pieknie je. Strasznie sie o nia martwilam a teraz jak widze ze w dwie minuty oproznia butelke to ciesze sie jak dziecko:tak:

Justa a skad taka wysoka gorączka?

Zazdroszcze Kaja ze jest w polsce i rozumie ze nie ma czasu zajrzec, niech korzysta w pelni z czasu z rodzina i przyjaciółmi:tak:

anoli - ja jestem posrana... Misia nie pójdzie do przedszkola do odwołania, bo się poprostu boję, że jak pójdzie osłabiona to od razu złąpie wszystko jak leci... Przeraża mnie to, że ktoś kichnie i już nie ma bata... a tu przecież wszyscy na okrągło prychają...

hej:-D ach a my dzis wyruszylismy o 12 do cioteczki Filipka i wrocilismy niedawno jest tak pieknie na dworze echhh.........:-D:-D Filipek jeszcze spi po spacerku ale usnac bylo jemu ciezko:sorry::sorry::eek:

Cyprysiowa wczoraj mi ochoty narobila wiec zrobilam zakupy na ryneczku i dzis gotuje botwinke:-D:-D:-D chyba przez 3 dni bede ja jadla tyle tego nakroilam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MADZIENKA VEL MADZIOCHA ;-);-);-) NAJSLODSZA NASZA ZYCZE CI DUUUZOOOOOOOO ZDROWKA I ZADOWOLENIA Z RODZICOW!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

aGACIA SUPER ZE TAK FAJNIE PRZEBIEGLO KUJU KUJU:tak:

Pyciolku i kana oj macie sliczne dzieciaczki :tak::tak::tak:

Madzienko to nasze chlopy w tym samym wieku bo moj tez w tym roku 10 lecie matury obchodzi:-D:-D:-D:-D a co do wyprawy to masz racje im mniejszy podroznik tym ma wiekszy bagaz:eek::eek::eek::eek::eek:

MADZIENKA VEL MADZIOCHA ;-);-);-) NAJSLODSZA NASZA ZYCZE CI DUUUZOOOOOOOO ZDROWKA I ZADOWOLENIA Z RODZICOW!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

aGACIA SUPER ZE TAK FAJNIE PRZEBIEGLO KUJU KUJU:tak:

Pyciolku i kana oj macie sliczne dzieciaczki :tak::tak::tak:

Madzienko to nasze chlopy w tym samym wieku bo moj tez w tym roku 10 lecie matury obchodzi:-D:-D:-D:-D a co do wyprawy to masz racje im mniejszy podroznik tym ma wiekszy bagaz:eek::eek::eek::eek::eek:
taaaa
my w poniedzialek lecimy do kraju na 3 tygggggggggggodnie....nie mam pojecia jak ja go zapakuje.....:-D:-D
powiedzcie mi jaka pogoda zapowiada sie w maju w Polsce a dokladnie na poludniu w opolskim....:tak::tak::-p:-p
bedzie mi latwiej cos wyeliminowac...:laugh2::laugh2::baffled::baffled::happy::happy:

reklama
Witam mała zasnęła wiec mam chwilke czasu.......O 22 mala zaczeła goroczkowac strasznie płakala dobrze ze mąz był w domu zabralismy mała i pjechalismy do szpitala trafilismy na nasza pediatre wlasnie konczyla dyzur naszczescie zostala z nami jeszcze pół godzinki bardzo ja lubię a mala jak tylko dostaala sie do niej na ręce przestala plakac:szok: Pani doktor powiedziala ze ida zęby i stad ta goroczka.....na szczescie przepisala nam zel i syrop po 2 dnich wszytsko wrocilo do normy a balam sie zeby nie przepisala nam zastrzykow:-(

Do góry