reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam czwartkowo:-D obiecalam poprawę ,więc jestem:-D:-D
U nas nocka spokojna, wstajemy co 2-3 godzinki na cycusia i tak do 6,30 pozniej niestety trzeba wstać:sorry: Bianka tak mi piszczy do ucha (biorę ją nad ranem do siebie)że dalej spać się po prostu nie da:-D
Pogoda dziś znowu piękna więc pewnie wszystkie pojdziecie na d~łuuuuuuuugie spacerki z maluszkami ja tez tak zamierzam o 9 juz spadam na dwor,bo Bianka musi isc spac a w domu nie chce spac i placze mi tylko ze zmeczenia:baffled:
buziaki i mi~łego dnia wszytskim życzę:-):tak:

reklama
Kankiya kochaniutka witaj spowrotem:*:*:*:*

Witam też wszystkie mamuski:*

No a ja w stresie od rana, bo idziemy z malutka na szczepienie na 10:20...mam nadzieje,ze wszystko przebiegnie spokojnie....:sorry:ja się chyba bardziej stresuje niż kto kolwiek inny...biegam na kibelek jak oszalała od rana...hahaha tak już mam :-D:-D:-D

Nocka u nas cudowna,,,,wczoraj znowu bylismy na 3 godzinym/ nie tygodniowym :-p spacerku.....a wieczorkiem malutka padła jak nic....ach to swieże powietrze:-)

Leckam Was nadrobić na pozostałe watki:)))
buziaczki z pieknego ranka:*

Wszystkiego naj naj naj dla 5 miesięczniaków: Martusi VILLEMO i Magdusi Bliźniaków oraz 4 miesięczniaków Zosi Okruszka i oczywiscie Krystianka Duni:*:*:* ogromne buziaczki:)

A swoja drogą to sporo nas się wykruszyło po porodach....smutko....:zawstydzona/y:

Cześć wam wszystkim!!!
Kankija jak miło że jesteś ja dosyć często myślę o tobie(jak tam twoja policjantka??? Mi jeszcze daleko do mojego wdzianka):-):-):-)
u nas jak zwykle cała nocka przespana,jesteśmy już po spacerku i zakupkach a teraz mały prubuje zasnąć w łóżeczku a ja piję kawusię i klikam sobie do moich psiapsiułek hi hi hi
mam dziś dobry nastrój!!!

Hej dziewuszki :-):-):-)
zebrałam się w końcu żeby coś naklikać ,podczytuje Was często,ale gorzej z pisaniem:sorry::sorry:Widzę,że humorki jak zawsze dopisują Wam kobitki-ale się uśmiałam jak poczytałam o tych Waszych odwiedzinach do każdej z nas i wiadrze zupy:-D:-D:-D:rofl2::rofl2: dzieciaczki Wasze zdrowe i to najważniejsze:tak::tak:
U nas też wszystko ok jak na razie,malunia jest radością mojego życia i moją najwiekszą miłością bezwarunkową:-D:-D przesyłam buziaczki dla każdej z Was z osobna i Waszych dzieciaczków i pozdrawiam nowe mamunie;-) obiecuję,że zacznę częściej zaglądać:sorry::sorry:buzki

No nie moge!!!!!!!!!!!!! kobieto gdzies ty byla gdyz cie nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D ale dobrze ze juz znow z nami jestes!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: i poprawa ma byc minimum jeden post dziennie i nie ma zadnego ale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-p:-p:-p:-p

Misiowka mam nadzieje ze przetrwalas wczoraj:tak::tak::tak:
co tam ja mialam jeszcze napisac hmmmmmmmmmmmmm nie pamietam:eek::eek:

a ze my wczoraj nie zadne rytualy wieczorne niestety tylko na zakupach bylismy pieluchowych i tym podobnych bo dluugiiiiiiiiii wekend sie zbliza:-p:-p:-p:-p dziecie moje grzeczne bylo w sklepie cale zakupy przespalo dopiero na koniec sie obudzil i mamunia na raczki musiala wziasc dziecie a dziec tak sie smial do ludzi przy kasie:eek::eek::eek::eek:

a dzis wybieramy sie do cioteczki odebrac kosmetyki dla mamusi a takkkkkkkkkkk mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-(słonko niby swieci ale takie jakby przez mgle:-:)-(
oo moj walczy teraz bo go polozylam na pleckach na macie a on teraz nie lubi pleckow tylko zaraz na brzuchu lezy ech te dziecie:nerd::nerd::nerd:o juz na brzuchu lezy ten niunius ok lece go ucalowac i po kawunie na sniadankio:-D:-D:-D

Pyciolek gdzie jesteś???????
Czytaj jak tylko będziesz...to sa dopiero zbereźnice....jakbys sobie poczytała co one pisały przed porodami :-D:-D:-D te stroje, buty....perwers....zapamietaj Zozakoza i Kankiya.......;-);-):-D:-D:-D

Kankiya kochaniutka witaj spowrotem:*:*:*:*

Witam też wszystkie mamuski:*

No a ja w stresie od rana, bo idziemy z malutka na szczepienie na 10:20...mam nadzieje,ze wszystko przebiegnie spokojnie....:sorry:ja się chyba bardziej stresuje niż kto kolwiek inny...biegam na kibelek jak oszalała od rana...hahaha tak już mam :-D:-D:-D

Nocka u nas cudowna,,,,wczoraj znowu bylismy na 3 godzinym/ nie tygodniowym :-p spacerku.....a wieczorkiem malutka padła jak nic....ach to swieże powietrze:-)

Leckam Was nadrobić na pozostałe watki:)))
buziaczki z pieknego ranka:*

Wszystkiego naj naj naj dla 5 miesięczniaków: Martusi VILLEMO i Magdusi Bliźniaków oraz 4 miesięczniaków Zosi Okruszka i oczywiscie Krystianka Duni:*:*:* ogromne buziaczki:)

A swoja drogą to sporo nas się wykruszyło po porodach....smutko....:zawstydzona/y:

trzymam kciuki za szczepienie!!!!!!
a co do wykruszenia sie zalogi po porodzie to masz racje :-:)-:)-(

Cześć wam wszystkim!!!
Kankija jak miło że jesteś ja dosyć często myślę o tobie(jak tam twoja policjantka??? Mi jeszcze daleko do mojego wdzianka):-):-):-)
u nas jak zwykle cała nocka przespana,jesteśmy już po spacerku i zakupkach a teraz mały prubuje zasnąć w łóżeczku a ja piję kawusię i klikam sobie do moich psiapsiułek hi hi hi
mam dziś dobry nastrój!!!

Pyciolek gdzie jesteś???????
Czytaj jak tylko będziesz...to sa dopiero zbereźnice....jakbys sobie poczytała co one pisały przed porodami :-D:-D:-D te stroje, buty....perwers....zapamietaj Zozakoza i Kankiya.......;-);-):-D:-D:-D

hahahaha przypomnialy mi sie ten stroj policjantki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2: ale wtedy to naprawde czlowiekowoi juz niezle odwalalo:cool2::cool2::cool2: chociaz juz po tylu miesiacach w domu chyba juz powoli szajba znow puka do drzwi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok:

Tygrysku ja pamiętam jak bardzo chciałam urodzić...wszystkie juz po moje wspólniczki terminowe a ja nic i nic..... kurcze a teraz czasem tak mi brakuje tego brzucholka...już nawet nie pamiętam jak to jest go miec....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: straszne....dobrze ,ze mam chociaz zdjecia.....:-(

Hej Haj Heloł :-D:-D:-D

Nasza nocka z drobnym postępem :tak: dałam Alanowi na noc butle kleiku, i spał do 5.30- (zawsze wstaje o 4 :szok:) i potem cycuś do 7 :szok:, ja się troszku ogarnełam, a fasol debatuje z rybkami z karuzeli :-p:-D
Dziś na 10.50 ide do przychodni zapytać moją pediatrę o to zanoszenie się płaczem i nie oddychanie :-( ciekawe co mi powie:baffled:

Pogoda równie ładna jak wczoraj, to jak zwykle będzie dluuugi spacerek, no i pewnie karmienie w plenerze:tak::-D też będzie :-)
Ło matko :szok::szok:, mój syn tak kopie nogami w łóżeczku, że zaraz zżuci z niego przewijak :szok:, pędze na ratunek :-D

Wszystkiego najlepszego dla byłych i obecnych jubilatów :-)

reklama
hej hej hej

Dzisiaj idziemy na badanie krwi :szok:, tak się boje ze małego juz szykuje od godziny, wszystko wczoraj zaplanował co do minuty, o której ubrany, o której jedzonko, o której wychodzimy, nawet zaplanowałam kiedy mały kupe zrobi ( no bo zawsze rano robi), no i latam jak oszalała, a tu nagle cały plan szlag trafił bo mały .... zasnał. No i co ? ... czekam teraz jak na igłach :eek:

Kana no masz racje, troche szkoda, że tak się powykruszaliśmy :-(.

Do góry