reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam czwartkowo:-D obiecalam poprawę ,więc jestem:-D:-D
U nas nocka spokojna, wstajemy co 2-3 godzinki na cycusia i tak do 6,30 pozniej niestety trzeba wstać:sorry: Bianka tak mi piszczy do ucha (biorę ją nad ranem do siebie)że dalej spać się po prostu nie da:-D
Pogoda dziś znowu piękna więc pewnie wszystkie pojdziecie na d~łuuuuuuuugie spacerki z maluszkami ja tez tak zamierzam o 9 juz spadam na dwor,bo Bianka musi isc spac a w domu nie chce spac i placze mi tylko ze zmeczenia:baffled:
buziaki i mi~łego dnia wszytskim życzę:-):tak:

reklama
Kankiya kochaniutka witaj spowrotem:*:*:*:*

Witam też wszystkie mamuski:*

No a ja w stresie od rana, bo idziemy z malutka na szczepienie na 10:20...mam nadzieje,ze wszystko przebiegnie spokojnie....:sorry:ja się chyba bardziej stresuje niż kto kolwiek inny...biegam na kibelek jak oszalała od rana...hahaha tak już mam :-D:-D:-D

Nocka u nas cudowna,,,,wczoraj znowu bylismy na 3 godzinym/ nie tygodniowym :-p spacerku.....a wieczorkiem malutka padła jak nic....ach to swieże powietrze:-)

Leckam Was nadrobić na pozostałe watki:)))
buziaczki z pieknego ranka:*

Wszystkiego naj naj naj dla 5 miesięczniaków: Martusi VILLEMO i Magdusi Bliźniaków oraz 4 miesięczniaków Zosi Okruszka i oczywiscie Krystianka Duni:*:*:* ogromne buziaczki:)

A swoja drogą to sporo nas się wykruszyło po porodach....smutko....:zawstydzona/y:

Cześć wam wszystkim!!!
Kankija jak miło że jesteś ja dosyć często myślę o tobie(jak tam twoja policjantka??? Mi jeszcze daleko do mojego wdzianka):-):-):-)
u nas jak zwykle cała nocka przespana,jesteśmy już po spacerku i zakupkach a teraz mały prubuje zasnąć w łóżeczku a ja piję kawusię i klikam sobie do moich psiapsiułek hi hi hi
mam dziś dobry nastrój!!!

Hej dziewuszki :-):-):-)
zebrałam się w końcu żeby coś naklikać ,podczytuje Was często,ale gorzej z pisaniem:sorry::sorry:Widzę,że humorki jak zawsze dopisują Wam kobitki-ale się uśmiałam jak poczytałam o tych Waszych odwiedzinach do każdej z nas i wiadrze zupy:-D:-D:-D:rofl2::rofl2: dzieciaczki Wasze zdrowe i to najważniejsze:tak::tak:
U nas też wszystko ok jak na razie,malunia jest radością mojego życia i moją najwiekszą miłością bezwarunkową:-D:-D przesyłam buziaczki dla każdej z Was z osobna i Waszych dzieciaczków i pozdrawiam nowe mamunie;-) obiecuję,że zacznę częściej zaglądać:sorry::sorry:buzki

No nie moge!!!!!!!!!!!!! kobieto gdzies ty byla gdyz cie nie bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D ale dobrze ze juz znow z nami jestes!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: i poprawa ma byc minimum jeden post dziennie i nie ma zadnego ale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-p:-p:-p:-p

Misiowka mam nadzieje ze przetrwalas wczoraj:tak::tak::tak:
co tam ja mialam jeszcze napisac hmmmmmmmmmmmmm nie pamietam:eek::eek:

a ze my wczoraj nie zadne rytualy wieczorne niestety tylko na zakupach bylismy pieluchowych i tym podobnych bo dluugiiiiiiiiii wekend sie zbliza:-p:-p:-p:-p dziecie moje grzeczne bylo w sklepie cale zakupy przespalo dopiero na koniec sie obudzil i mamunia na raczki musiala wziasc dziecie a dziec tak sie smial do ludzi przy kasie:eek::eek::eek::eek:

a dzis wybieramy sie do cioteczki odebrac kosmetyki dla mamusi a takkkkkkkkkkk mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-(słonko niby swieci ale takie jakby przez mgle:-:)-(
oo moj walczy teraz bo go polozylam na pleckach na macie a on teraz nie lubi pleckow tylko zaraz na brzuchu lezy ech te dziecie:nerd::nerd::nerd:o juz na brzuchu lezy ten niunius ok lece go ucalowac i po kawunie na sniadankio:-D:-D:-D

Pyciolek gdzie jesteś???????
Czytaj jak tylko będziesz...to sa dopiero zbereźnice....jakbys sobie poczytała co one pisały przed porodami :-D:-D:-D te stroje, buty....perwers....zapamietaj Zozakoza i Kankiya.......;-);-):-D:-D:-D

Kankiya kochaniutka witaj spowrotem:*:*:*:*

Witam też wszystkie mamuski:*

No a ja w stresie od rana, bo idziemy z malutka na szczepienie na 10:20...mam nadzieje,ze wszystko przebiegnie spokojnie....:sorry:ja się chyba bardziej stresuje niż kto kolwiek inny...biegam na kibelek jak oszalała od rana...hahaha tak już mam :-D:-D:-D

Nocka u nas cudowna,,,,wczoraj znowu bylismy na 3 godzinym/ nie tygodniowym :-p spacerku.....a wieczorkiem malutka padła jak nic....ach to swieże powietrze:-)

Leckam Was nadrobić na pozostałe watki:)))
buziaczki z pieknego ranka:*

Wszystkiego naj naj naj dla 5 miesięczniaków: Martusi VILLEMO i Magdusi Bliźniaków oraz 4 miesięczniaków Zosi Okruszka i oczywiscie Krystianka Duni:*:*:* ogromne buziaczki:)

A swoja drogą to sporo nas się wykruszyło po porodach....smutko....:zawstydzona/y:

trzymam kciuki za szczepienie!!!!!!
a co do wykruszenia sie zalogi po porodzie to masz racje :-:)-:)-(

Cześć wam wszystkim!!!
Kankija jak miło że jesteś ja dosyć często myślę o tobie(jak tam twoja policjantka??? Mi jeszcze daleko do mojego wdzianka):-):-):-)
u nas jak zwykle cała nocka przespana,jesteśmy już po spacerku i zakupkach a teraz mały prubuje zasnąć w łóżeczku a ja piję kawusię i klikam sobie do moich psiapsiułek hi hi hi
mam dziś dobry nastrój!!!

Pyciolek gdzie jesteś???????
Czytaj jak tylko będziesz...to sa dopiero zbereźnice....jakbys sobie poczytała co one pisały przed porodami :-D:-D:-D te stroje, buty....perwers....zapamietaj Zozakoza i Kankiya.......;-);-):-D:-D:-D

hahahaha przypomnialy mi sie ten stroj policjantki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2: ale wtedy to naprawde czlowiekowoi juz niezle odwalalo:cool2::cool2::cool2: chociaz juz po tylu miesiacach w domu chyba juz powoli szajba znow puka do drzwi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok:

Tygrysku ja pamiętam jak bardzo chciałam urodzić...wszystkie juz po moje wspólniczki terminowe a ja nic i nic..... kurcze a teraz czasem tak mi brakuje tego brzucholka...już nawet nie pamiętam jak to jest go miec....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: straszne....dobrze ,ze mam chociaz zdjecia.....:-(

Hej Haj Heloł :-D:-D:-D

Nasza nocka z drobnym postępem :tak: dałam Alanowi na noc butle kleiku, i spał do 5.30- (zawsze wstaje o 4 :szok:) i potem cycuś do 7 :szok:, ja się troszku ogarnełam, a fasol debatuje z rybkami z karuzeli :-p:-D
Dziś na 10.50 ide do przychodni zapytać moją pediatrę o to zanoszenie się płaczem i nie oddychanie :-( ciekawe co mi powie:baffled:

Pogoda równie ładna jak wczoraj, to jak zwykle będzie dluuugi spacerek, no i pewnie karmienie w plenerze:tak::-D też będzie :-)
Ło matko :szok::szok:, mój syn tak kopie nogami w łóżeczku, że zaraz zżuci z niego przewijak :szok:, pędze na ratunek :-D

Wszystkiego najlepszego dla byłych i obecnych jubilatów :-)

reklama
hej hej hej

Dzisiaj idziemy na badanie krwi :szok:, tak się boje ze małego juz szykuje od godziny, wszystko wczoraj zaplanował co do minuty, o której ubrany, o której jedzonko, o której wychodzimy, nawet zaplanowałam kiedy mały kupe zrobi ( no bo zawsze rano robi), no i latam jak oszalała, a tu nagle cały plan szlag trafił bo mały .... zasnał. No i co ? ... czekam teraz jak na igłach :eek:

Kana no masz racje, troche szkoda, że tak się powykruszaliśmy :-(.

Do góry