reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
xpatrysiax - ja spieram wszystkie plamki mydełkiem do plam Dr. Beckmann to jest ta firma Products - Dr Beckmann , kupowalam je w Pl w Rossmannie chyba. Zapieram od razu po zabrudzeniu, a potem piore ze wszystkim. Dawaj foteczki!!

Agatkas - nie martw się wszystko będzie dobrze, fajnie, że możesz wrócić do pracy tak stopniowo, napewno to złagodzi rozłąkę.

A Robert dziś odebrał paszport Ineczki i niestety musi czekać na pociąg 4 h więc będzie dopiero po 19 w domku... ja jobelka dostanę, bo Inka męczy zęba, a Misia jest chora...

Witajcie;
u nas pogoda znacznie lepsza, aż się w domku nie chce siedzieć:-D.

Cześć dziewczęta:)

Ja wczoraj dostałam tel z pracy czy mogłabym już wrócić chociaż na 3-4 godzinki... bo dwie ciężarne już poszły na zwolnienie i są braki:( No i niestety od wtorku idę do roboty a z małą zostaje niania:( Umieram ze strachu!!!!!!!!!!!!!!
Niby dobrze bo mała stopniowo przyzwyczai się do tych 8 godzin bez mamy i ja troszkę może też mniej będę się bała ale i tak jest mi smutno i źle!!!!!!:(

Będzie dobrze. Pierwszy dzień jest najgorszy podobno. Dobrze, że możesz stopniowo wydłużać okres rozłąki.

Misiówka - dzielna baba z ciebie.

witajcie
u nas dzis pogoda śliczna, jesteśmy juz po jednym spacerku i zaraz zmykam na kolejny:tak:

wczoraj sie dowiedziałam że moja młodsza siostra jest w ciąży:tak::tak::tak::tak: cieszsie bardzo bo starali sie z mężem już od trzech lat i w końcu:tak::tak::tak: termin ma na 1 stycznia 2010 :tak:
pozdrawiam

Madzia pamietaj grunt to sie wyspac!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
ten ostatni sliniak chyba bedzie ok:-D:-D
Co do Lublina to nie kus nie kus kochana:laugh2::laugh2::laugh2:
Czy wybudowali hale to ciort wie:eek::eek::eek: przyznam sie ze nigdy sie siatkowka nie interesowalam i nie bylam na zadnym meczu:eek::eek::eek: a przejezdzam tamtedy zadko wiec nawet nie zwrocilam uwagi:baffled::baffled::baffled::baffled:
a mieli ja wogule budowac :sorry::sorry::sorry: ale czekaj czekaj cos mi maz mowil ostatnio o czyms chyba zwiazanym z jakas hala i jakimis mistrzostwami nie wiem czy to to bo jednym uchem sluchalam a drugim wypuszczalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A jak bedziesz w Łodzi to dawaj znac to sie spotkamy w 3 z xpatrysia jeszcze:-):-):-):-):-):-)

No właśnie-nie zapomnijcie o mnie!!!! dzięki tygrysku za pamięć ;-)

xpatrysiax - ja spieram wszystkie plamki mydełkiem do plam Dr. Beckmann to jest ta firma Products - Dr Beckmann , kupowalam je w Pl w Rossmannie chyba. Zapieram od razu po zabrudzeniu, a potem piore ze wszystkim. Dawaj foteczki!!

Agatkas - nie martw się wszystko będzie dobrze, fajnie, że możesz wrócić do pracy tak stopniowo, napewno to złagodzi rozłąkę.

A Robert dziś odebrał paszport Ineczki i niestety musi czekać na pociąg 4 h więc będzie dopiero po 19 w domku... ja jobelka dostanę, bo Inka męczy zęba, a Misia jest chora...

Dziękuję za wszystkie rady dot. marcheweczki. Fajnie Misiówka, ze zamieściłaś link-dzięki :-)

rady marchewkowe-zapamietane....;-):tak:

Glosik na Fifiego oddany:tak:;-)

Alex teraz spi... mial prawie 7 h czuwania:rofl2::rofl2: nigdy mu sie tyle nie zdarzylo:eek::eek:

zazdroszcze Wam tej pogodu kochane....mysmy dzisiaj nawet na balkon nie wyszli bo jak pada to zacina...:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:

powodzonka dla mamusi2008:tak::tak:

witajcie
u nas dzis pogoda śliczna, jesteśmy juz po jednym spacerku i zaraz zmykam na kolejny:tak:

wczoraj sie dowiedziałam że moja młodsza siostra jest w ciąży:tak::tak::tak::tak: cieszsie bardzo bo starali sie z mężem już od trzech lat i w końcu:tak::tak::tak: termin ma na 1 stycznia 2010 :tak:
pozdrawiam

WIELKIE GRATULACJE dla siostry:tak:Zazdroszczę jej bo ze łzami w oczach wspominam okres ciąży,poród-coś cudownego;-)aaaaach.....;-)

Sawka, ogromniaste gratulacje dla siostry.
Paola, ja tez zazdroszczę brzuszka, bo to była dla mnie wspaniały okres i wogóle całą ciążę i poród wspominam bardzo dobrze.

Pyciołek, współczuję deszczu, u nas pogoda extra, aż sie do domu nie chce wracać, po pracy wybyłam i dopiero niedawno wróciłam, nogi ledwo żywe.

Agatkas, dasz radę, chociaż pierwsze dni mogą być trudne, ja pierwszy dzień przed pracą wyłam prawie godzinę, ale teraz jest nienajgorzej i nawet jestem bardziej zorganizowana niż jak siedziałam w domu, wprawdzie ciągle w biegu, ale damy radę.

Misiówka, nie dostaniesz jobelka, bo kto sie córciami zajmie, jesteś silna kobita i poradzisz sobie jak zwykle doskonale;-)

reklama
Do góry