reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
xpatrysiax - ja spieram wszystkie plamki mydełkiem do plam Dr. Beckmann to jest ta firma Products - Dr Beckmann , kupowalam je w Pl w Rossmannie chyba. Zapieram od razu po zabrudzeniu, a potem piore ze wszystkim. Dawaj foteczki!!

Agatkas - nie martw się wszystko będzie dobrze, fajnie, że możesz wrócić do pracy tak stopniowo, napewno to złagodzi rozłąkę.

A Robert dziś odebrał paszport Ineczki i niestety musi czekać na pociąg 4 h więc będzie dopiero po 19 w domku... ja jobelka dostanę, bo Inka męczy zęba, a Misia jest chora...

Witajcie;
u nas pogoda znacznie lepsza, aż się w domku nie chce siedzieć:-D.

Cześć dziewczęta:)

Ja wczoraj dostałam tel z pracy czy mogłabym już wrócić chociaż na 3-4 godzinki... bo dwie ciężarne już poszły na zwolnienie i są braki:( No i niestety od wtorku idę do roboty a z małą zostaje niania:( Umieram ze strachu!!!!!!!!!!!!!!
Niby dobrze bo mała stopniowo przyzwyczai się do tych 8 godzin bez mamy i ja troszkę może też mniej będę się bała ale i tak jest mi smutno i źle!!!!!!:(

Będzie dobrze. Pierwszy dzień jest najgorszy podobno. Dobrze, że możesz stopniowo wydłużać okres rozłąki.

Misiówka - dzielna baba z ciebie.

witajcie
u nas dzis pogoda śliczna, jesteśmy juz po jednym spacerku i zaraz zmykam na kolejny:tak:

wczoraj sie dowiedziałam że moja młodsza siostra jest w ciąży:tak::tak::tak::tak: cieszsie bardzo bo starali sie z mężem już od trzech lat i w końcu:tak::tak::tak: termin ma na 1 stycznia 2010 :tak:
pozdrawiam

Madzia pamietaj grunt to sie wyspac!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
ten ostatni sliniak chyba bedzie ok:-D:-D
Co do Lublina to nie kus nie kus kochana:laugh2::laugh2::laugh2:
Czy wybudowali hale to ciort wie:eek::eek::eek: przyznam sie ze nigdy sie siatkowka nie interesowalam i nie bylam na zadnym meczu:eek::eek::eek: a przejezdzam tamtedy zadko wiec nawet nie zwrocilam uwagi:baffled::baffled::baffled::baffled:
a mieli ja wogule budowac :sorry::sorry::sorry: ale czekaj czekaj cos mi maz mowil ostatnio o czyms chyba zwiazanym z jakas hala i jakimis mistrzostwami nie wiem czy to to bo jednym uchem sluchalam a drugim wypuszczalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A jak bedziesz w Łodzi to dawaj znac to sie spotkamy w 3 z xpatrysia jeszcze:-):-):-):-):-):-)

No właśnie-nie zapomnijcie o mnie!!!! dzięki tygrysku za pamięć ;-)

xpatrysiax - ja spieram wszystkie plamki mydełkiem do plam Dr. Beckmann to jest ta firma Products - Dr Beckmann , kupowalam je w Pl w Rossmannie chyba. Zapieram od razu po zabrudzeniu, a potem piore ze wszystkim. Dawaj foteczki!!

Agatkas - nie martw się wszystko będzie dobrze, fajnie, że możesz wrócić do pracy tak stopniowo, napewno to złagodzi rozłąkę.

A Robert dziś odebrał paszport Ineczki i niestety musi czekać na pociąg 4 h więc będzie dopiero po 19 w domku... ja jobelka dostanę, bo Inka męczy zęba, a Misia jest chora...

Dziękuję za wszystkie rady dot. marcheweczki. Fajnie Misiówka, ze zamieściłaś link-dzięki :-)

rady marchewkowe-zapamietane....;-):tak:

Glosik na Fifiego oddany:tak:;-)

Alex teraz spi... mial prawie 7 h czuwania:rofl2::rofl2: nigdy mu sie tyle nie zdarzylo:eek::eek:

zazdroszcze Wam tej pogodu kochane....mysmy dzisiaj nawet na balkon nie wyszli bo jak pada to zacina...:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok:

powodzonka dla mamusi2008:tak::tak:

witajcie
u nas dzis pogoda śliczna, jesteśmy juz po jednym spacerku i zaraz zmykam na kolejny:tak:

wczoraj sie dowiedziałam że moja młodsza siostra jest w ciąży:tak::tak::tak::tak: cieszsie bardzo bo starali sie z mężem już od trzech lat i w końcu:tak::tak::tak: termin ma na 1 stycznia 2010 :tak:
pozdrawiam

WIELKIE GRATULACJE dla siostry:tak:Zazdroszczę jej bo ze łzami w oczach wspominam okres ciąży,poród-coś cudownego;-)aaaaach.....;-)

Sawka, ogromniaste gratulacje dla siostry.
Paola, ja tez zazdroszczę brzuszka, bo to była dla mnie wspaniały okres i wogóle całą ciążę i poród wspominam bardzo dobrze.

Pyciołek, współczuję deszczu, u nas pogoda extra, aż sie do domu nie chce wracać, po pracy wybyłam i dopiero niedawno wróciłam, nogi ledwo żywe.

Agatkas, dasz radę, chociaż pierwsze dni mogą być trudne, ja pierwszy dzień przed pracą wyłam prawie godzinę, ale teraz jest nienajgorzej i nawet jestem bardziej zorganizowana niż jak siedziałam w domu, wprawdzie ciągle w biegu, ale damy radę.

Misiówka, nie dostaniesz jobelka, bo kto sie córciami zajmie, jesteś silna kobita i poradzisz sobie jak zwykle doskonale;-)

reklama
Do góry