reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jestem i ja dzieńdoberek:tak:

Misiówka musisz uwazac na swoja malutka siostre miłosierdzia zebys jej przypadkiem nie kupiła np zająca z czekolady albo krakersów zwierzątek bo posądzi Cie o kanibalizm ;-):-D:-D:-D:-D

Smigam na spacerek bo u nas pogoda cudna !:tak:

reklama
No wreszcie jesteście :-D

U nas wiart ze lepiej nie wychodzić z domu :-(. Znowu nie pójdziemy na spacerek dzisiaj :-(.

Misiówka i jak Miśka? Biedulka kochana :-( ... biedny zajaczek :zawstydzona/y:;-).

Ej ale nie zapomnijcie o mnie, bo ja to juz spakowana jestem :-D

dokladnie zapraszam wszystkie grudnioweczki do USA - biedny bedzie Nowy Jork jak bb zrobi nalot:-D:-D:-D:-D:-D:-D, dodam ze pogoda super teraz mamy 30 stopniowe upaly:-), polezymy nad oceanem a wieczorkiem pozwiedzamy co Wy na to kobitki:-D:-D

misiowka ukochaj Misie, kjujika i slonika;-) od cioci renaty

a ja zapraszam wszytkie mamusie do WLOCH oto kilka fotek na zachete PUGLIA zebyscie wiedzialy co tracicie:-D:-D:-D

wczesniej mi wogole nie dzialalo dodawanie postow ciekawe dlaczego:crazy:

oooo to widze ze wycieczka sie robi coraz bardziej atrakcyjna :-D:-D:-D:-D:-D

Ooooooooo Boże jestem pierwsza !!! :-D

Gdzie się podziewacie ? :zawstydzona/y:
ja sie pakuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D

Agaciu, chyba wszystkie mamuski szykują sie do wyjazdu, w końcu to wielka wyprwa i tyle rzeczy trzeba przygotowac.

Misiówka, buziaki dla Misi, mam nadzieje ze zasnęła

:-D:-D:-D:-D

dzien dobry mamuski u nas pogoda sliczna wiec trzeba na spacerek wyskoczyc i zajrzec do okienka czy juz wyplata na koncie jest:laugh2::laugh2::laugh2:
wczoraj bylo takie wiatrzysko ze z domu nie wychodzilismy dopiero uspokoilo sie ok 17 i wyszlismy :tak: bylo tak fajnie spokojnie i cieplutko jeszcze:-p:-p:-p

a jakie plany maja koffane mamuski na majóweczkę????:tak::tak::tak:

blizniaki - zasnęła, ale jeszcze płakała za tym nieszczęsnym królikiem... na szczęście udało się go w nocy wyrzucić, więc mam nadzieję, że się jej już nie przypomni, bo chyba padnę na zawał, hahaha.

Mopek - z tym problemu nie będzie, nie ma sumienia wcianjąc ciastka zwierzątka! hahaha

Agacia - u nas leje jak ta lala, wyblagalam męża żeby wyskoczył z pracy i przywiózł Misię, bo nie mam sumienia Inki budzić i zabierać w taką pogodę na spacer do przedszkola, jutro na szczęście Misia nie idzie, bo też ma padać, ale w czwartek już nie będzie zmiłuj się ....

renia - wczoraj to ją chyba ,ściskałam od każdej z was po kolei, hahaha, tak mi jej było szkoda, normalnie czarna rozpacz na pysiu...

tygrysek - fajnie masz, moja Inka po godzinie 15 nienawidzi wózka i żaden spacer nie wchodzi w grę...

No więc ja dzisiaj nosa nie wyściubię z chałupy choćby skały łkały... jutro pewnie też.... kanał, hahahaha, nie cierpię jak pada tu w Anglii, bo zawsze towarzyszy temu wietrzysko jak cholera...

Witajcie mamuski, u nas dzisiaj slicznie ale Jula na razie spi na balkonie bo mama zalapala lenia i nie chcialo jej sie wyjsc.....:sorry::sorry::sorry:

A dzisiaj idziemy do pediatry zobaczymy ile nasza kluseczka waży:-):-):-)

a ja zapraszam wszytkie mamusie do WLOCH oto kilka fotek na zachete PUGLIA zebyscie wiedzialy co tracicie:-D:-D:-D

wczesniej mi wogole nie dzialalo dodawanie postow ciekawe dlaczego:crazy:

Landryneczko mnie zachęciłaś te plaże, kocham słonce...mam nadzieje ze moje dziecko tez pokocha i będzie chcialo przebywac z mammuską na plaży:-D:-D:-D

a jakie plany maja koffane mamuski na majóweczkę????:tak::tak::tak:

My jedziemy na dzialeczke nad jeziorko, na nockę wracamy do domciu:-):-)i tak przez 3 dni jesli oczywiscie nie bedzie padac:confused2::confused2::confused2:bo prognozy sa rozne!!!

Witam mamuśki kochane moje;*:*:*

Naczytałam sie wczoraj o tych waszych wyjazdach i jak już będziecie w drodze to o Tczew proszę zahaczyć;-);-);-)

No ani Dublinowi,ani Barcelonie i żadnym innym miastom bym nie odmówiła...a tym bardziej jak opłaca zapraszający:p hhahaha:-D:-D:-D

U nas słoneczko piękne,ale wiatrzysko straszne i zastanawiam sie co ze spacerkiem...... słuchajcie u nas było wczoraj wieczorkiem tak ciepluchno,ze kurcze w bluzeczce bez rękawków wieczorkiem na balkonie paradowałam i nic.....zero zimna... rewelacja lepiej niż latem...

Misiówka twoja córci jest bombowa po prostu.....tylko skodam i jej biednej tak się stworzonkiem przejeła....:zawstydzona/y:

Moj babel spi, padła jak kawka na rączkach nawet jej nie lulałam.....a i kupki naszej niuni wróciły do normy dzisiaj tłoczyła z takimi dzwiękami,ze nie mogłam ze śmiechu....

Oki ide zjeśc coś i przytulic się do mojego misia....mam nadzieje,ze ja mojego niczgo nie pozbawie:p hahha:-p:-p:-D

witajcie dziewczynki
właśnie wróciłam od lekarza i chyba będę musiała zrezygnować z karmienia piersią, bo muszę brać leki, no jestem załamana:-:)-:)-:)-(, ryczę od rana:-:)-:)-:)-(
nadal się uczę, już nie mogę patrzeć na te książki:no::confused2:, a jutro jadę do Lublina na te egzaminy, wiec trzymajcie kciuki, bo muszę to cholerstwo zaliczyć
Milego dzionka mamuski:tak:

reklama
Do góry